Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurwa laski współczuję,Ja narzekam na teściowa czasem ale przy waszych akcjach z nimi i ogólnie z rodzinką to mam złota teściowa! Magnosia jak tak można :-o jak bym jebla przez łeb za takie wyzeranie z lodówki i zachowanie to szok... Jedzenia się nikomu nie żałuję ale wystarczy zapytać. Wybaczcie za moje przekleństwa ale aż mnie krew zalewa jak takie coś słyszę... Lub czytam. Dobrze, że podjeliscie decyzję o wyprowadzeniu się bo jednak jak dziecko się pojawi to ma być spokój a nie awantury, muzyka głośna i brak zachowania i taktu
aanaa lubi tę wiadomość
-
Kasia popieram Twoje słowa w stu procentach. Zwierzęta czasami są wdziexzniejsze niż ludzie... Nie dadzą Ci korzyści materialnych ale dużo miłości! My mamy psiaka 1.5 roku ma mała szkrabinka i jest taka kochana że aż momentami płakać się chce, widać jej wdzięczność w oczach jak dziękuję nam za to że została z nami, znaleźliśmy ja jak miała 6 tyg w Pl blakala się a my ja wzięliśmy, poszczepilismy, zabraliśmy do UK. Moja mała angielka hihi
Kasia82, polkosia, Little Frog, agu258 lubią tę wiadomość
-
Kochane, któraś z Was pisała o plamach (przebarwieniach) na czole. Ja też je mam, w ogóle odkąd skończyłam 30 lat, w okresie letnim zaczęły mi się pojawiać na twarzy przebarwienia. Nie wiem czy to kwestia genów, wieku czy hormonów, ale jest to dość uciążliwe, bo w związku z tym, że jestem blada, zawsze chcę złapać trochę słońca. Łapię oczywiście, ale wraz z nimi te paskudne plamy. Mam wrażenie, że to może przez to moje głupie opalanie. Był taki czas, że nie dawałam skórze odetchnąć, łapałam każdy promyk słońca i może teraz tak mi się skóra odwdzięcza. Choć przeczytałam gdzieś, że to mogą być jakieś zmiany hormonalne. Może coś w tym jest, bo te plamy zaczęły się pojawiać, gdy na dobre odstawiłam antykoncepcję, wcześniej ich nie miałam. Jak sobie radzicie z przebarwieniami? Tylko mocny filtr na twarz lub bloker wchodzą w grę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:32
-
Zakręcona, psy to już w ogóle są wyjątkowe! Choć słyszałam, że papugi też niesamowicie zżywają się z ludźmi. Ponoć te większe gatunki (może właśnie żako i ary?) są tak przywiązane do właścicieli, że skubią sobie pióra z tęsknoty, szczególnie jeśli są chowane od małego. Polkosia na pewno ma dużą wiedzę na ten temat, to może podpowie.
Ja kiedyś nie przepadałam za ptakami, ale odkąd miałam możliwość potrzymania na ręku orła i sówki płomykówki, zakochałam się w nich. Orzeł był taki trochę groźny i zadziorny, a ta płomykówka! Po prostu sama słodycz! Ptaki są bardzo interesujące!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:37
polkosia lubi tę wiadomość
-
Amerie wrote:Dawno sie też Kasik nie odzywała, mam nadzieję, że po szerszych badaniach, które miała mieć jest wszytsko ok.
Na tematycznym widziałam, że maleństwo zdroweAmerie lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kasia, u nas kilka się skubało, ale udało się je połączyć w pary i teraz piękne są. Jedna niestety trafiła do nas już 2 lata temu i wciąż walczymy z tym nałogiem. Jest uczłowieczona, więc nie da rady jej w parę połączyć, a znów jak nas nie ma nawet kilka godzin to potrafi do gołej skóry się obskubać. Chociaż i tak jest lepiej, bo już fruwa, ale brzuch nadal rwie. No, ktoś jej zrobił krzywdę i pewnie jeszcze wiele lat minie zanim przestanie to robić.
Co do sukienki, to kupiłam nową, ciążową, ale taka na styk jest na mnie i nie wiem co robić. Chyba jeszcze do teściowej uderzę, bo ona ma piękne i jest trochę grubsza ode mnie.
Sesję chcę zrobić w wakacje jakoś w zieleni może, w poluTaką amatorską oczywiście. Szkoda kasy na fotografów. A na weselu przy okazji też, bo wiadomo - i makijaż i fryzura i strój
Buty zakładam balerinki, nie dam rady na obcasie.
Kasia82 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Anaa wszystkiego dobrego w Twoje święto:)
Amerie trzymam kciuki.
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę takich ładnych zgrabnych figur. Mi też brzuszek już ładnie urósł, ale tyłek chyba w takim samym stopniu i wyglądam jak kaczuszka, bo w dodatku mam skoliozę i mi mega wypycha kręgosłup do przodu, o bólu już nie wspomnę jak tylko pochodzę trochę..;/
Amerie, aanaa lubią tę wiadomość
-
Lexie no to widze, że i u Cb ciekawe akcje....my kupiliśmy lodówkę to potem teściówka całą zajmowała a ja zakupów nie miałam gdzie włożyć ale nic nie mówiłam tylko miejsce znalazlam to jej przeszkadzało, ze sie rządzę
Też zauważyłam brak Malgorzatki
Zakrecona nie wątpię, że oburzają takie sytuacje
Kasia uroczy brzusio
Nie pytam jak dodac zdjecie, bo milion razy padało to pytanie a ja nigdy nie zapisałam:PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:04
-
Ja mam wesele 27 czerwca, buty mam wysokie (obcas koturnowy), ale to tylko na kościół i pierwsze chwile na przyjęciu. Potem wskakuję z balerinki jak Polkosia. Ja kupiłam sukienkę, ale nie wiem, czy się nadaje. Boję się, że jest za krótka i zostawię ją sobie na luźniejsze wyjścia. Proszę Was o opinię, oto ona:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f634ab240a1.jpg
Proszę Was o szczerą opinięnat_alia, stokrotka25, Little Frog, Kasia82, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, ola.321, agu258, Nynusia, agaton, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia sukienka śliczna i nie wydaje mi się żeby była za krótka
Magnosia, polkosia lubią tę wiadomość