X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie, musi być dobrze :) trzymamy wszystkie cztery kciuki :)

Amerie lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa laski współczuję,Ja narzekam na teściowa czasem ale przy waszych akcjach z nimi i ogólnie z rodzinką to mam złota teściowa! Magnosia jak tak można :-o jak bym jebla przez łeb za takie wyzeranie z lodówki i zachowanie to szok... Jedzenia się nikomu nie żałuję ale wystarczy zapytać. Wybaczcie za moje przekleństwa ale aż mnie krew zalewa jak takie coś słyszę... Lub czytam. Dobrze, że podjeliscie decyzję o wyprowadzeniu się bo jednak jak dziecko się pojawi to ma być spokój a nie awantury, muzyka głośna i brak zachowania i taktu

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia popieram Twoje słowa w stu procentach. Zwierzęta czasami są wdziexzniejsze niż ludzie... Nie dadzą Ci korzyści materialnych ale dużo miłości! My mamy psiaka 1.5 roku ma mała szkrabinka i jest taka kochana że aż momentami płakać się chce, widać jej wdzięczność w oczach jak dziękuję nam za to że została z nami, znaleźliśmy ja jak miała 6 tyg w Pl blakala się a my ja wzięliśmy, poszczepilismy, zabraliśmy do UK. Moja mała angielka hihi

Kasia82, polkosia, Little Frog, agu258 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, któraś z Was pisała o plamach (przebarwieniach) na czole. Ja też je mam, w ogóle odkąd skończyłam 30 lat, w okresie letnim zaczęły mi się pojawiać na twarzy przebarwienia. Nie wiem czy to kwestia genów, wieku czy hormonów, ale jest to dość uciążliwe, bo w związku z tym, że jestem blada, zawsze chcę złapać trochę słońca. Łapię oczywiście, ale wraz z nimi te paskudne plamy. Mam wrażenie, że to może przez to moje głupie opalanie. Był taki czas, że nie dawałam skórze odetchnąć, łapałam każdy promyk słońca i może teraz tak mi się skóra odwdzięcza. Choć przeczytałam gdzieś, że to mogą być jakieś zmiany hormonalne. Może coś w tym jest, bo te plamy zaczęły się pojawiać, gdy na dobre odstawiłam antykoncepcję, wcześniej ich nie miałam. Jak sobie radzicie z przebarwieniami? Tylko mocny filtr na twarz lub bloker wchodzą w grę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:32

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, psy to już w ogóle są wyjątkowe! Choć słyszałam, że papugi też niesamowicie zżywają się z ludźmi. Ponoć te większe gatunki (może właśnie żako i ary?) są tak przywiązane do właścicieli, że skubią sobie pióra z tęsknoty, szczególnie jeśli są chowane od małego. Polkosia na pewno ma dużą wiedzę na ten temat, to może podpowie. ;) Ja kiedyś nie przepadałam za ptakami, ale odkąd miałam możliwość potrzymania na ręku orła i sówki płomykówki, zakochałam się w nich. Orzeł był taki trochę groźny i zadziorny, a ta płomykówka! Po prostu sama słodycz! Ptaki są bardzo interesujące!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:37

polkosia lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie - masz świętą rację. Lepiej żyć skromniej, ale mieć spokój.

Lexie lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie wrote:
    Dawno sie też Kasik nie odzywała, mam nadzieję, że po szerszych badaniach, które miała mieć jest wszytsko ok.

Na tematycznym widziałam, że maleństwo zdrowe :)

Amerie lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przepraszam, to Kaśku. Kasik to chyba o inną dziewczynę chodzi?

Kasia82 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja.ogólnie za papugami nie.przepadam, za kotami itp chociaż małe kociaki rozbrajaja mnie. :D najbardziej lubię psy,

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, u nas kilka się skubało, ale udało się je połączyć w pary i teraz piękne są. Jedna niestety trafiła do nas już 2 lata temu i wciąż walczymy z tym nałogiem. Jest uczłowieczona, więc nie da rady jej w parę połączyć, a znów jak nas nie ma nawet kilka godzin to potrafi do gołej skóry się obskubać. Chociaż i tak jest lepiej, bo już fruwa, ale brzuch nadal rwie. No, ktoś jej zrobił krzywdę i pewnie jeszcze wiele lat minie zanim przestanie to robić.

Co do sukienki, to kupiłam nową, ciążową, ale taka na styk jest na mnie i nie wiem co robić. Chyba jeszcze do teściowej uderzę, bo ona ma piękne i jest trochę grubsza ode mnie.

Sesję chcę zrobić w wakacje jakoś w zieleni może, w polu ;) Taką amatorską oczywiście. Szkoda kasy na fotografów. A na weselu przy okazji też, bo wiadomo - i makijaż i fryzura i strój ;) Buty zakładam balerinki, nie dam rady na obcasie.

Kasia82 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:

Chodziło mi właśnie o Kaśku:) Cofnełam na początek tematu i patrze właśnie, że się pomyliłam:) Troche mnie tylko zdziwiło, że nie ma kalendarza i suwaczka...

relgh371rrya3inl.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaa wszystkiego dobrego w Twoje święto:)
    Amerie trzymam kciuki.
    Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę takich ładnych zgrabnych figur. Mi też brzuszek już ładnie urósł, ale tyłek chyba w takim samym stopniu i wyglądam jak kaczuszka, bo w dodatku mam skoliozę i mi mega wypycha kręgosłup do przodu, o bólu już nie wspomnę jak tylko pochodzę trochę..;/

Amerie, aanaa lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie no to widze, że i u Cb ciekawe akcje....my kupiliśmy lodówkę to potem teściówka całą zajmowała a ja zakupów nie miałam gdzie włożyć ale nic nie mówiłam tylko miejsce znalazlam to jej przeszkadzało, ze sie rządzę:D

Też zauważyłam brak Malgorzatki

Zakrecona nie wątpię, że oburzają takie sytuacje :)

Kasia uroczy brzusio ;)

Nie pytam jak dodac zdjecie, bo milion razy padało to pytanie a ja nigdy nie zapisałam:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:04

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka witaj tak propo bo sie zapomniałam:*:*:*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie poszła ciąża trochę w uda... Ale zawsze pierwsze co tyły mi uda. Ja też bym chciała mieć sesje zdjęciowa z brzuszkiem i taka planujemy ale jak brzuszku urośnie bardzo bo narazie jest trochę ale nie na sesję jeszcze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za dużo tych Kasiek. ;) Są jeszcze dwie z końcówką 87 i ja nigdy nie wiem, która jest którą. ;)
    polkosia wrote:

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wesele 27 czerwca, buty mam wysokie (obcas koturnowy), ale to tylko na kościół i pierwsze chwile na przyjęciu. Potem wskakuję z balerinki jak Polkosia. Ja kupiłam sukienkę, ale nie wiem, czy się nadaje. Boję się, że jest za krótka i zostawię ją sobie na luźniejsze wyjścia. Proszę Was o opinię, oto ona:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f634ab240a1.jpg

Proszę Was o szczerą opinię :)

nat_alia, stokrotka25, Little Frog, Kasia82, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, ola.321, agu258, Nynusia, agaton, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia sukienka śliczna i nie wydaje mi się żeby była za krótka :)

Magnosia, polkosia lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak samo, masz superfigurę, szkoda by było ubierać dłuższą :)
    Ja bym poszła w tej nawet się nie zastanawiaj :)

Magnosia, polkosia lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie! Nie zastanawiaj się nawet. Idź w niej ślicznie wyglądasz i nie jest zakusa

Magnosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ