Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już doczytałam
Smutne strasznie...
Też coś mam z biodrami więcej, bo jeansy ledwo wchodzą.
Co do sesji, to teściowie mają dom na Mazurach, więc właśnie tam w tych wiejskich klimatach chciałabym coś zrobić. A o noworodkowej prawdę mówiąc nie myślałam. Duży koszt, fakt, ale pamiątka cudowna. Teraz to dość popularne się zrobiło, więc może do końca roku ceny jeszcze spadnąJa to raczej zainwestuję w sesję, jak mała będzie miała ze 2-3 latka
Kasia82 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Magnosia, jeśli nie będzie się za bardzo unosić, to ja bym włożyła. Sukienka jest śliczna i nie ma co nowej kupować. Ja mam taką jedną "domową", która przez brzuch mi się tak śmiesznie unosi, ale ona jest zdecydowanie krótsza. Do 27 czerwca zostało już niewiele czasu. Idź w tej, w ciąży też powinnaś się czuć atrakcyjnie, a odpowiedni strój na pewno doda uroku.
Dziewczyny, zasmuciłyście mnie bardzo tą wiadomością o Kaśku. Nic nie wiedziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:41
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Może jakby październikowe mamy zrobiły szturm do jednego fotografa, to byśmy jakiś rabat dostały.
A taka sesja to super sprawa i to w każdym wieku. Moja mała za rok ma komunię i też fajnie by było mieć dobrego fotografa na tę okazję. Ostatnio z tymi sesjami to jest prawdziwe szaleństwo, nawet podczas porodów robią, widziałyście? Dość kontrowersyjny temat, bo to przecież takie osobiste. Zdjęcia bardzo prawdziwe, oddające emocje, ale nie wiem czy bym się zdecydowała na coś takiego. Ogólnie nie lubię siebie na zdjęciach, a w takich okolicznościach to już wolę nie myśleć...
polkosia wrote:Już doczytałamSmutne strasznie...
Też coś mam z biodrami więcej, bo jeansy ledwo wchodzą.
Co do sesji, to teściowie mają dom na Mazurach, więc właśnie tam w tych wiejskich klimatach chciałabym coś zrobić. A o noworodkowej prawdę mówiąc nie myślałam. Duży koszt, fakt, ale pamiątka cudowna. Teraz to dość popularne się zrobiło, więc może do końca roku ceny jeszcze spadnąJa to raczej zainwestuję w sesję, jak mała będzie miała ze 2-3 latka
-
PauLLa wrote:Lexie no to widze, że i u Cb ciekawe akcje....my kupiliśmy lodówkę to potem teściówka całą zajmowała a ja zakupów nie miałam gdzie włożyć ale nic nie mówiłam tylko miejsce znalazlam to jej przeszkadzało, ze sie rządzę
Też zauważyłam brak Malgorzatki
Zakrecona nie wątpię, że oburzają takie sytuacje
Kasia uroczy brzusio
Nie pytam jak dodac zdjecie, bo milion razy padało to pytanie a ja nigdy nie zapisałam:P
PauLLa,no widzisz,każdy ma jakieś przeboje,teściowej to Ci współczuje,moja akurat jest w porządku tylko nie rozumiem dlaczego się za tego gówniarza nie weźmie.. -
stokrotka, ale piekny brzuszek, a pupa jaka zajebista jak J. LO. uwielbiam takie kształty u kobiet, tez mam podobny tylek, ale Twój jest ekstra!
Kasiu dzidzia słodziaszna
Magnosia kiecka fajna Twoje nogi tez
W kwestii fotografa to nie jest to wcale takie drogie, teraz jest tyle fotgrafów, olbrzymia konkurencja, że każdy walczy o KLienta niskimi cenami. Ja fundowałam siostrze sesję noworodkową za 300 pln 30 zdjęć...więc naprawdę taniocha!Magnosia, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Polkosiu, biedna ta papużka. Aż chce mi się płakać.
Ludzie są okrutni! Jestem zdecydowanie za zwiększeniem wymiaru kar dla osób, które krzywdzą zwierzęta!
Sesja w polu? Rewelacja! Już widzę te dojrzałe kłosy!Nawet jakieś symboliki można się doszukać między widoczną ciążą, a tymi dojrzałymi kłosami.
Ja z kolei myślałam o sesji nadmorskiej scenerii, bo wybieramy się nad Bałtyk. Oczywiście też amatorska.
Kochana, a myślałaś o sesji dla maluszka? Widziałam wiele cudnych zdjęć robionych do 3 tygodnia po porodzie. Dzieci pamiętają jeszcze "pozy" z życia płodowego i cudnie dają się ułożyć. Z jednej strony trochę mi ich szkoda, choć czytałam, że jest im wszystko jedno, bo są najedzone, jest im ciepło i śpią. Tylko takie sesje też są dość drogie, ale na pewno to piękna pamiątka. My robiliśmy naszej małej, gdy miała cztery miesiące. Poszło szybko i sprawnie, ale męczące było to przebieranie. Na jednym nawet w miarę naturalnie się uśmiechnęła.
Jeśli to wesele jest już lada dzień, to może spokojnie wejdziesz w swoją kieckę? Ale w razie czego pożycz od teściowej, jeśli masz taką możliwość, bo Twój komfort jest najważniejszy, a jeśli masz kilka ładnych godzin wytrzymać, to niech będzie Wam wygodnie.
Ale słodzinka z Twojej córuni! Przesliczna !Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka,piekny brzuszek i figurka,wiec nie masz sie co przejmowac
Ja to dopiero wygladam jak szafa,wielki cyc,brzuchol i płaska pupa.. hahahh..
Magnosia,sukienka bardzo ładna i skromna,takie lubięJak najbardziej ja załóz i baw się dobrze na weselichu!
szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
sliczna sukieneczka , sliczny brzusio i przepiekna coreczka !
Jak tu dzisiaj pieknie zdjeciowo !
Lexie bardzo dobrze ze idziecie na swoje , lepiej wczesnie poki czas i nie zrobiliscie zbyt duzo inwestycji bo to potem by was trzymalo, a lepiej miec male skromne ale wlasne i spokoj ! Mam nadzieje ze znajdziecie cos odpowiedniego
Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość
-
300 zł za 30 zdjęć?! Ja parę miesięcy temu fundowałam chrześnicy i wyszło 4 tysiące za 20 zdjęć po obróbce. Dostała ze 100, ale tylko 20 takich pro. Myślałam, że wszyscy podobne kwoty sobie krzyczą.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aanaa sto lat
Gonia81 super że wakacje sie udałypogoda faktycznie dopisała
my tez za troche ponad miesiac wybieramy sie nad morze
zastanawiam sie tylko jak to bedzie z kontrola ZUS w tym czasie niby to tylko 5 dni ale kto wie ...
Magnosia ja takie bóle podbrzusza odczuwam własnie tez jak szybko ide dłuzszy dystans .. sa to takie dziwne bóle jabym sie naderwała/ oberwała (?) jakby mnie jajniki gdzies ciagnely .. i własnie w tym momencie pojawia sie problem z podniesieniem nogiale jak ta przypadłośc sie nam wszytkim powtarza to chyba nie ma powodów do paniki
Paulla także współczuje Ci teściowej a jeszcze bardziej tego ze jestes skazana na mieszkanie z nia...to ostatnie chyba przygnebia najbardziej ..
Jesli chodzi stetoskop i słuchanie to faktycznie jak mały jest ruchliwy i kopie to słychac tylko juz kopanie i ruchy
kasia i stokrotka duze macie juz te brzuszki - ładne okragłe piłeczki
Jesli chodzi o wesel czas to tak jak Magnosia tez mam własnie 27 czerwca wesele przyjaciółki - sukienke kochana masz piękną ! własnie takiej szukałam na taka polowałam ale z racji tego ze juz nosiłam rozmiar L przed ciąza to wszytskie dostepne z rozmiarówek od S-L sa mi za małe
Amerie ściskam kciuki za dzisiejszą kontrole !!
Magnosia, aanaa, Amerie, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:sliczna sukieneczka , sliczny brzusio i przepiekna coreczka !
Jak tu dzisiaj pieknie zdjeciowo !
Lexie bardzo dobrze ze idziecie na swoje , lepiej wczesnie poki czas i nie zrobiliscie zbyt duzo inwestycji bo to potem by was trzymalo, a lepiej miec male skromne ale wlasne i spokoj ! Mam nadzieje ze znajdziecie cos odpowiedniego
Dziękujędzwoniłam juz w 2 miejsca i jestesmy umówieni na ogladanie mieszkania
a jak ząbek?szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Lili_madlen na pewno coś znajdziesz fajnego
Obyśmy tylko dobrze się czuły na przyjęciu, mam na myśli puchnące nogi i inne ciążowe dolegliwości
lili_madlen lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Cześć dziewczyny, mi niestety kilka kg poszły w uda
a przed ciążą byłam już taka zgrabna (bo udało mi się zrzucić kilka kg) no ale co tam, ważne, żeby Maleństwu było dobrze a ja po ciąży zrzucę to co przybyło
Jutro mam usgjuż się nie mogę doczekać
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ja przez.chorobska przytyłam 30 kg jakoś nie pamiętam teraz dokładnie i schudłam 36 już też byłam taka fajna szczupła
bach ciąża! Ale dokładnie niech dzidziuś ma wygodnie najlepiej a kilogramy narazie szczęścia to są a później będziemy się martwić