Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
nadrobiłam Was i powiem Wam szczerze, że podziwiam Was, szczególnie te po przejściach. Jasne musicie być silne i żyć dalej, ale mimo wszystko na pewno nie jest łatwo.
Dlatego czytając Was stukam się po głowie i opanowuje się ze swoimi negatywnymi myślami. Tak naprawdę co ma być to będzie.
Ostatnio naprawdę bardzo się uspokoiłam i przestałam wymyślać.
Zyje normalnie i wierze, ze będzie dobrze.
Miałam badania krwi i czekam na wyniki, a do wizyty jeszcze sporo- 29.03- akurat dwie jednego dnia, NFZ i prywatnie.
Marcelina bardzo mi przykro i bardzo współczuje
Z moich objawow to jedynie większe piersi i ciąg do jedzenia, nie jem za dużo ale czuje ssanie w żołądku, a w szczególności na kwaśne- bigos, żurek, śledzie, kwaśne jabłko.
Pijecie kawę w ciąży? Ja miałam ciekawa konwersacje z kolega z pracy, który twierdzi ze nie można i jego narzeczona nie pije, bo taki zakaz miała od gin. Na co odpowiedziałam, ze myśle ze można spokojnie jedną filiżankę wypić (tak powiedziała mi moja gin). Kolega nie zgodził się i skwitował „zobaczysz jak Ty będziesz w ciąży „gdybys tylko wiedział kolego!
Cukierniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podobno można pić jedną dwie kawy w ciąży ale ja nie pije... Odkąd zaszłam w pierwszą ciążę, później karmienie piersią ponad rok , przyzwyczaiłam się do Inki
a teraz i od niej mnie odrzuciło, fuj
Ja dziś wizytuje dziewczyny , trzymajcie kciuki bo po raz pierwszy będę miała USG i mam nadzieję że wszystko dobrze u mojego skarbami, no i w końcu na pierwszej stronie i obok mojego nicku pojawi się serduszko;) chociaż dziś już 8t0d*SmoczycA*, Milano, Mamusia_Ksawusia, Lunitari lubią tę wiadomość
-
Ewelka Elka wrote:Podobno można pić jedną dwie kawy w ciąży ale ja nie pije... Odkąd zaszłam w pierwszą ciążę, później karmienie piersią ponad rok , przyzwyczaiłam się do Inki
a teraz i od niej mnie odrzuciło, fuj
Ja dziś wizytuje dziewczyny , trzymajcie kciuki bo po raz pierwszy będę miała USG i mam nadzieję że wszystko dobrze u mojego skarbami, no i w końcu na pierwszej stronie i obok mojego nicku pojawi się serduszko;) chociaż dziś już 8t0d
A o której masz wizytę? Trzymam kciuki kochana! Ja tez dzisiaj wizytuje o 16:30ktoś jeszcze ma wizytę?
Mamusia_Ksawusia, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
Mi kawa strasznie śmierdzi, taka z ekspresu świeżo mielona, jak Mąż sobie robi to krzyczę na niego, żeby wypił ją czym prędzej.
Słodyczy też nie mogę, ze słodkości wchodzą mi tylko owoce.
Zapachy w domu też wszystkie pousuwałam bo mnie irytują i męczą. -
Ja przed ciążą piłam 2 kubki kawy dziennie i musiałam się pilnować żeby więcej nie pić już, po prostu kochałam kawę!
A teraz piję czasem filiżankę, ale nie codziennie, tak raz na 2-3 dni. Ale też muszę mieć teraz ochotę, bo czasem czuję, że nie wypiłabym nawet łyka, bo różnie by się to mogło skończyćbałam się, że to będzie najgorsze wyrzeczenie w ciąży, ale jednak nie jest tak źle
www.zcukremalbowcale.com -
nick nieaktualny
-
OlinkowA wrote:Kurde to tylko ja mam tak duży odstęp między wizytami?
Prenatalne mam 26.03, po miesięcznym odstępie od ostatniej wizyty.
Połowa minęła, jeszcze 2 tygodnie
Mi od poprzedniej wizyty właśnie mijają trzy tygodnieMiałam iść w poniedziałek, ale tak się złożyło, że nie dam rady więc mam przyjść te 4 dni wcześniej
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
OlinkowA wrote:Kurde to tylko ja mam tak duży odstęp między wizytami?
Prenatalne mam 26.03, po miesięcznym odstępie od ostatniej wizyty.
Połowa minęła, jeszcze 2 tygodnie(prywatnie)
Jeszcze 05.04 mam prenatalne w poradni genetycznej, wiec nie u gin prowadzącego.
-
Ja piłam od zawsze dwie filiżanki kawy dziennie i nadal tak robię. Od niczego mnie nie odrzuca i na nic specjalnego nie mam ochoty. Zupełnie jakbym w ciąży nie była.
Cukierniczka lubi tę wiadomość