Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MonisiaK wrote:Cześć dziewczyny. Byłam w piątek na IP... Podczas badania USG lekarz nie widział zarodka jeszcze więc niepokoje się.
Uspokajał mnie, że według niego ciaża wygląda na młodszą.
Zrobili mi jeszcze Betę i przyrasta prawidłowo...
Ktoś miał taką sytuacje?
Martwie się. Usg w Lux medzie mam w czwartek.
-
Dodam jeszcze, że według mnie też ciąża jest młodsza o conajmniej tydzień, ale myślałam, ze już coś będzie na USG widać.
Miała któraś taką obsuwę a potem pojawiło się dzieciątko?
Pierwszą ciąże też miałam młodszą niż to wynika z OM... ale nie miałam takich problemów.
Dostałam też 2x100 gram Luteiny na to krwawienie. -
orchidea33 wrote:Dziewczyny wczoraj nie mogac zasnac ogladalam na YouTube Co nasse dzieciaki w tym tyg ciazy robia i to nie samowite ze Takie malenstwa rosna w nas
-
No i kolega z pracy mnie rozszyfrowal ze w ciazy jestem.. No przeciez nic nie mowilam Ani nie widzielismy sie tylko skapnal sie Po zwolnieniu lekarskim ze 2 tyg to za dlugo a poza tym ja nnigdy na zwolnieniu nie bylam.
Man nadzieje ze bedzie trzymal jezyk za zebami bo wolalabym Zeby szefostwo sie öde mnie dowiedzieli...wrrr -
Mnie od 3 dni ominęły wymioty i mdłości. Dzisiaj na nowo mnie czasami mdli.
Usg genetyczne w środę. Wg usg będzie to 12t5d.
Któraś pytała; na mojej rozpisce usg genetyczne=usg I trymestruCukierniczka lubi tę wiadomość
-
Hej,
A ja miałam dzisiaj podejście do genetycznego bo ciaza starsza niż wynika z suwaczka.
Dziecko nie miało za bardzo ochoty współpracować. A to zasłanialo rączka twarz, albo spało... próbowaliśmy 3 razy i klops wiec w czwartek powtarzamy
Któraś z was już miała genetyczne ??
Aaa i pierwszy raz słyszeliśmy serduszkoNatkaZ, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
OlinkowA wrote:Mi przy rejestracji mówiła Pani że wyniki Pappa po 2 tygodniach
mam nadzieje ze mi powiedziala na wyrost a wyniki beda szybciej, chociaz bedzie co ma byc, to jedynie zmieni moja swiadomosca dziec i tak bedzie
Milano lubi tę wiadomość