X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe szczęścia 2018
Odpowiedz

Październikowe szczęścia 2018

Oceń ten wątek:
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2022, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma drzemki w dzień ani w domu, ani w przedszkolu i chodzi spać koło 19-19:30. Wstaje po 6. Kolacja, mycie, łóżko. Siedzimy z nim. Czytamy, rozmawiamy, różnie. Ale to dopiero teraz się unormowało niedawno. Wcześniej to był horror usypianie go. Trwało wieki i było turbo męczące. Ale zawsze konsekwetnie trzymaliśmy się jakiejś godziny (wiadomo, że była ona różna, nie chodziliśmyo 19 spać jak spał w dzień). Nawet jak trwało to półtora godziny.

Jak pracowałam to tak jak Katiusza lekarz był od razu. Teraz to przy bardziej problematycznych rzeczach. Długo trwających lub nietypowych.

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2022, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak Wasze samopoczucie w związku z wojną na Ukrainie? Ja jestem przerażona, szkoda mi tych Ukraińców i martwię się, co będzie z Polską…

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2022, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie bardzo boje :( tak sobie tylko pomyslalam jak to bedzie jak ja bede musiala uciekac z dziećmi z kraju, dokad sie udac, jak to zorganizować. Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie. Nie spodziewalam sie ze dozyje takich czasow i najbardziej szkoda mi dzieci..

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• edka85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2022, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostałyście ponownie ciociami :) Mój trzeci maluch zawitał dziś na świecie o godz. 3.04 i życzy wam wesołych świąt 😁

Karo_Wi, Bajka111 lubią tę wiadomość

Piąte w drodze! 😁
    preg.png

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2022, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka, gratulacje, niech zdrowo rośnie! Ale Wam prezent Wielkanocny zrobił :)

Jak tam u Was dziewczyny? Jak się mają Wasze październikowe dzieci?
    My walczymy z ciągłymi infekcjami, chociaż jest lepiej- coraz więcej dni pod rząd Kinga chodzi do przedszkola. Aktualnie siedzi w domu z glutem i kaszlem, na szczęście już nie ma gorączki… Do tego wychodzą jeszcze inne kwiatki i co miesiąc zaliczamy nowego specjalistę.

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2022, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to u nas jedna angina z antbiotykiem w tym sezonie i jelitowka. Poki co odpukać jest nieźle. Obie zdrowe i dokazuja. Mialam chrzciny w święta. Mija druga corka
    zupełnie inna niz pierwsza, spokojmy aniołek.

A Ewa chodzi na angielski i na tance ale zeby ja z domu wyciagnac to sie musze namęczyć. I te zabawy z przedszkole, odgrywanie scenek z bajek... Męczące. Wasze dzieci tez sie tak bawia? W zasadzie zabawki sa jej niepotrzebne.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2022, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka gratulacje!!!! Dużo zdrówka!

U nas Filip rzadko choruje, ale diagnozujemy przewlekły kaszel i póki co stanęło na astmie.

Chicchic u nas odgrywanie scenek to dopiero pomalutku, nieśmiało. Od zawsze, na zawsze auta to życie. Ma auta to świat może nie istnieć. I jedzenie. Zabawkowe jedzenie to też jest bardzo ważne. I prawdziwe jedzenie także. :D

aaZap2.png
    bOz9p2.png
‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ