Pierwsze objawy ciąży
-
nick nieaktualnyWitam Was bardzo serdecznie, jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość.
Postanowiłam napisać ze względu na nurtujące mnie pytania i nadzieję która mnie nie opuszcza od długiego czasu.
W tamtym tygodniu przystąpiłam do inseminacji na cyklu naturalnym więc świeża sprawa, ale od wczoraj odczuwam ból obu jajników (jak przy ovu); ból brzucha w dolnej części, chwilami odczuwam ból kręgosłupa i przede wszystkim pojawił się stan podgorączkowy 37,1-37,5(wszelkich objawów przeziębienia brak).
Jak na razie z piersiami nic się nie dzieje i do @ mam jeszcze czas pomimo, to już się nakręcam ze względu na objawy które j.w opisałam.
Proszę Was, podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami, poradą gdyż ja sama nie wiem co myśleć. Z góry dziękuję i pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 11:10
-
a nieprawda
ja nie miałam plamienia implantacyjnego, ale pobolewał mnie brzuch i inaczej niż na okres.
a przede wszystkim nagle zrobiłam się okropnie drażliwa, to było tydzień przed testowaniem. wrzeszczałam na wszystkich o byle co. i tak naprawdę tylko to wydało mi się wtedy podejrzane, bo przy pierwszej ciąży (którą poroniłam) miałam ochotę wszystkich pozabijać, taka drażliwa byłam.
a, i jeszcze zaczęła mnie boleć głowa. dzień w dzień.
w drugiej fazie cyklu tempka powinna byc podwyższona. teraz jak sobie mierzę w ciągu dnia, to mam tak 37,2 i tak być powinno
testowałam przed terminem @, więc brak @ nie był tu zadnym objawem jeszcze, tylko to co opisałam.
no ale każdy organizm jest inny. powodzenia!córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
U mnie jeszcze spory czas przed terminem okresu pojawiły się dziwne bole, cmienia w okolicy prawego jajnika, zastanawiałam się czy to nie jakaś torbiel. Chwilę później wyskoczyły mi dwa pryszcze duże i bolesne na twarzy, wtedy już zaczęłam podejrzewać o co chodzi.
-