Plamienia w 9 tc
-
Ja plamiłam od 6 tyg. przez 1,5 miesiąca właśnie na ciemnobrązowo. Pocieszali mnie, że taki kolor oznacza starą krew. Gorzej, jak jest dużo swieżej jasnej krwi. Właściwie to minęło mi dopiero po antybiotyku dopochwowym, jak w cytologii wyszedł silny stan zapalny. Ale może to zbieg okoliczności. Wyszło też potem, że w macicy jest krwiak i może się oczyszczać. Wiele kobiet plami i nic złego się nie dzieje, postaraj się nie martwić na zapas. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją ciąże!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 12:48
Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
Ja też miałam, od razu jechałam na ip. Mój doktor powiedział żeby w takich przypadkach nawet do niego nie dzwonić, bo nie zrobi usg przez telefon tylko jechać na izbę. Po usg byłam spokojniejsza, a zalecenia były te same, duphaston, luteina, ewentualnie nospa i odpoczynek.start lipiec 2013
-
Ja w pierwszej ciąży plamiłam do 11 tygodnia. Mieszkam w UK i tu nikt na to nie daje żadnych leków na podtrzymania. Lekarze mnie zbadali i stwierdzili, że to nic złego i że taka moja natura. Dziś mam piękną, zdrową 15-miesięczną córeczkę Także nie denerwuj się tylko odpoczywaj :*
-