Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: 27 października 2025, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim przyszłym mamom! :)
    Czy któraś z Was miała może plamienie implantacyjne i jeśli tak to jak wyglądało i w którym dpo.?
    U mnie w 7 i 8 dpo cały czas uczucie ucisku w dole brzucha (ale tak mało intensywne że czasem o nim zapominam) i w tych samych dniach na bieliźnie dwie brązowe kropki wielkości 1-2mm ale bez żadnego śluzu (ogólnie dziwne bo po owu zawsze miałam sporo kremowego, a teraz suchość). Czy plamienie implantacyjne to zawsze żywa krew ze śluzem?
    Pozdrawiam wszystkie, życzę nudnych i spokojnych ciąż 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2025, 16:33

preg.png
  • Joanne Autorytet

Wysłany: 27 października 2025, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś po podtarciu się zobaczylam mikro nitkę krwi na papierze. Potem okazało się że to było plamienie implantacyjne które wcale nie musi oznaczać prawdziwego plamienia żywą krwią.

age.png

preg.png
  • Klaudiab Debiutantka

Wysłany: 2 listopada 2025, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam taką nitke krwi i następnego dnia lekko podbarwiony śluz, jakis tydzien po owulacji. Oprócz tego kilka skurczów brzucha. Potwierdziło sie i zaraz dziadziuś bedzie na świecie :)

14.02 9dpo beta 36.6
    17.02 12dpo beta 222.9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ