X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pani Bocianowa Autorytet

Wysłany: 27 października 2025, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim przyszłym mamom! :)
    Czy któraś z Was miała może plamienie implantacyjne i jeśli tak to jak wyglądało i w którym dpo.?
    U mnie w 7 i 8 dpo cały czas uczucie ucisku w dole brzucha (ale tak mało intensywne że czasem o nim zapominam) i w tych samych dniach na bieliźnie dwie brązowe kropki wielkości 1-2mm ale bez żadnego śluzu (ogólnie dziwne bo po owu zawsze miałam sporo kremowego, a teraz suchość). Czy plamienie implantacyjne to zawsze żywa krew ze śluzem?
    Pozdrawiam wszystkie, życzę nudnych i spokojnych ciąż 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2025, 16:33

preg.png
  • Joanne Autorytet

Wysłany: 27 października 2025, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś po podtarciu się zobaczylam mikro nitkę krwi na papierze. Potem okazało się że to było plamienie implantacyjne które wcale nie musi oznaczać prawdziwego plamienia żywą krwią.

age.png

age.png
  • Klaudiab Debiutantka

Wysłany: 2 listopada 2025, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam taką nitke krwi i następnego dnia lekko podbarwiony śluz, jakis tydzien po owulacji. Oprócz tego kilka skurczów brzucha. Potwierdziło sie i zaraz dziadziuś bedzie na świecie :)

14.02 9dpo beta 36.6
    17.02 12dpo beta 222.9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ