X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pani Bocianowa Ekspertka

Wysłany: 27 października, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim przyszłym mamom! :)
    Czy któraś z Was miała może plamienie implantacyjne i jeśli tak to jak wyglądało i w którym dpo.?
    U mnie w 7 i 8 dpo cały czas uczucie ucisku w dole brzucha (ale tak mało intensywne że czasem o nim zapominam) i w tych samych dniach na bieliźnie dwie brązowe kropki wielkości 1-2mm ale bez żadnego śluzu (ogólnie dziwne bo po owu zawsze miałam sporo kremowego, a teraz suchość). Czy plamienie implantacyjne to zawsze żywa krew ze śluzem?
    Pozdrawiam wszystkie, życzę nudnych i spokojnych ciąż 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października, 16:33

• Joanne Autorytet

Wysłany: 27 października, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś po podtarciu się zobaczylam mikro nitkę krwi na papierze. Potem okazało się że to było plamienie implantacyjne które wcale nie musi oznaczać prawdziwego plamienia żywą krwią.

age.png

preg.png
  • Klaudiab Debiutantka

Wysłany: 2 listopada, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam taką nitke krwi i następnego dnia lekko podbarwiony śluz, jakis tydzien po owulacji. Oprócz tego kilka skurczów brzucha. Potwierdziło sie i zaraz dziadziuś bedzie na świecie :)

14.02 9dpo beta 36.6
    17.02 12dpo beta 222.9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ