SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pani Bocianowa Ekspertka

Wysłany: 27 października 2025, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim przyszłym mamom! :)
    Czy któraś z Was miała może plamienie implantacyjne i jeśli tak to jak wyglądało i w którym dpo.?
    U mnie w 7 i 8 dpo cały czas uczucie ucisku w dole brzucha (ale tak mało intensywne że czasem o nim zapominam) i w tych samych dniach na bieliźnie dwie brązowe kropki wielkości 1-2mm ale bez żadnego śluzu (ogólnie dziwne bo po owu zawsze miałam sporo kremowego, a teraz suchość). Czy plamienie implantacyjne to zawsze żywa krew ze śluzem?
    Pozdrawiam wszystkie, życzę nudnych i spokojnych ciąż 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2025, 16:33

• Joanne Autorytet

Wysłany: 27 października 2025, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś po podtarciu się zobaczylam mikro nitkę krwi na papierze. Potem okazało się że to było plamienie implantacyjne które wcale nie musi oznaczać prawdziwego plamienia żywą krwią.

age.png

preg.png
  • Klaudiab Debiutantka

Wysłany: 2 listopada 2025, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam taką nitke krwi i następnego dnia lekko podbarwiony śluz, jakis tydzien po owulacji. Oprócz tego kilka skurczów brzucha. Potwierdziło sie i zaraz dziadziuś bedzie na świecie :)

14.02 9dpo beta 36.6
    17.02 12dpo beta 222.9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ