X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne POMOC Z INTERPRETACJĄ B-HCG
Odpowiedz

POMOC Z INTERPRETACJĄ B-HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KEJTI_M Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

jestem tu świeżutka i potrzebuję Waszej pomocy. Staraliśmy się z mężem długo o maleństwo i oto nadszedł nasz cud:)

Ostatnia miesiączka była 29 maja, owulacja 13-14 czerwca potwierdzona monitoringiem. Robiłam B-HCG w tą srode i wyszło 379mIU/ml oraz dziś dwa dni później by sprawdzić czy ładnie rośnie i wyszła 865,1mIU/ml. Czy taki przyrost jest ok? Jest to młodziutka ciąża, ale nie mam pojęcia jakie powinny być przyrosty. Martwię się czy jest ok, a mój gin jest na urlopie:( więc Bardzo proszę Was o pomoc.

Buziaki:)

Loczek2018 lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost jest odpowiedni :) Gratki :) teraz trzeba poczekać po prostu :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • KEJTI_M Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana uspokoiłaś mnie:*

• mar2śka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost jest ok ;)

km5s9vvjg5qzvbkc.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KEJTI_M wrote:
    Dziękuję kochana uspokoiłaś mnie:*

Na spokojnie możesz odczekać aż z urlopu wróci lekarz :) Wylicz sobie najlepiej tak 7-8 tc bo wtedy na pewno już wszystko powinno być widać. A wcześniej możesz się tylko stresu nabawić, że sam pęcherzyk albo ciąża za młoda :)

Minns lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • KEJTI_M Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Na spokojnie możesz odczekać aż z urlopu wróci lekarz :) Wylicz sobie najlepiej tak 7-8 tc bo wtedy na pewno już wszystko powinno być widać. A wcześniej możesz się tylko stresu nabawić, że sam pęcherzyk albo ciąża za młoda :)

Powiem szczerze, że świruję, ponieważ długo walczyliśmy z mężem o kruszynkę <3

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ