Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Porada beta hcg
Odpowiedz

Porada beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madelwina Nowa

Wysłany: 7 lipca 2025, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. Zrobiłam dzisiaj badanie beta hcg wynik to 22.57 czy spotkałyście się z tym że ciąża według norm w laboratorium zaczyna się dopiero od 50 mIU czy to może błąd źle postawiony przecinek? Jestem 2 dni przed miesiączką test apteczny z krwi pozytywny, pozytywne testy z moczu. Nie wiem czy udać się jutro do innego laboratorium i sprawdzić przyrost po 48 czy poczekać i pójść w środę do tego samego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2025, 19:53

• tęczynka Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2025, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinno robić się badania w jednym laboratorium ze względu na normy i różny sprzęt.
    Apteczne testy z krwi nie są wiarygodne często pokazują ciążę mimo że jej nie ma sama tak miałam i dużo opinii na to wskazuje.
    Poczekaj do dnia miesiączki i powtórz test z moczu i jak będzie dodatni idź na betę.

Ssilvia lubi tę wiadomość

• Ana29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2025, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak , zrobiłabym najpierw test z moczu w dniu miesiaczki i w razie pozytywu bete :)

age.png
  • Madelwina Nowa

Wysłany: 7 lipca 2025, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ślicznie za odpowiedź

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ