PROLAKTYNA
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula1991 wrote:Ja mialam.mdlosci od hmmm 7-8 tygodnia. Co prawda nie każdy przechodzi przez to tak samo. Ja bardzo cierpiałam i bardzo szybko zrzucilam 4 kilo.
Dopiero teraz 19 grudnia wszystko minęło, zostały mdłości przy myciu zębów albo np jak biorę witaminki. (Chyba smak i zapach zbyt intensywny i odrzucający)
No to ja jestem wrażliwa na zapachy i wszystko mi sprawia niemiłe uczucie ale nie są to typowe mdłości - jeszczeOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Paula1991 wrote:Nie martw się, jak przyjdą to będziesz miała ich dość
W mojej rodzinie kobiety nie miały mdłości w ciazy, myślałam że i mnie to ominie.
Jednak chyba skumulowaly się na mnie wszystkie ciążęOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Zależy jeszcze od dnia owulacji. Ona mogła mieć tydzień przed Tobą i może być +1 tydzień wiec i mdłości juz ma mi wg dnia ostatniej @ powinnam być juz w około 16+1 ale owulacja była później. Suwaczek mam dostosowany teraz do wieku płodu a nie ostatniej @
-
Paula1991 wrote:Zależy jeszcze od dnia owulacji. Ona mogła mieć tydzień przed Tobą i może być +1 tydzień wiec i mdłości juz ma mi wg dnia ostatniej @ powinnam być juz w około 16+1 ale owulacja była później. Suwaczek mam dostosowany teraz do wieku płodu a nie ostatniej @
Właśnie nie - owulacje miałyśmy w odstępie 1 dniaOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-