Przy jakim BETA HCG PECHERZYK
-
nick nieaktualnyDziewczyny prosze o pomoc, o podpowiedz, zdanie cokolwiek. Dzis beta hcg 2150 a na obrazie usg ani pecherzyka w macicy ani poza nia. Bardzo boje sie ciazy pozamacicznej. Czy to mozliwe aby ciaza nie byla jeszcze widoczna? Trace nadzieje. Beta hcg mialo słaby wzrost miedzy 25 a 31 marca, mialam wtedy bole oraz pekniecie torbieli, a od zeszlego tygodnia zaczelo rosnac ladnie,prawidlowo....
-
A ja mam pytanie. Chodzicie do lekarza? Bo jak tak( a chyba raczej chodzicie) to jeśli będzie coś niepokojącego to na pewno wam powie. Nic nie zrobicie z tym same, a nakręcanie się i porównywanie z innymi tylko może zaszkodzić. Jeśli lekarz nie widzi powodów do niepokoju to nie ma co się przejmować.
baby lubi tę wiadomość
-
No to u specjalistów, a nie na forum. Uwierzcie mi, że porównywanie jest najgorszym, co można robić. To nie pierwsze takie przypadki. Jestem ponad rok na forum i wiele razy widziałam, jak ktoś się załamywał, zamartwiał, przez to porównywanie!
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie.
Od kilku miesięcy staramy się z narzeczonym o Dzidziusia. 26 marca miałam ostatnią miesiaczke. Wczoraj zrobiłam test beta hcg i wyszło 303,30!!
Byłam bardzo uradowana, postanowiłam w trybie natychmiastowym potwierdzić to u ginekologa. Pani Doktor spojrzawszy na wynik bety delikatnie się uśmiechnęła i powiedziała ze to dopiero "nadzieja" na ciążę... Wykonała mi badanie usg na którym nie było widać pęcherzyka.... Czy to znaczy że muszę jeszcze troszkę poczekać, bo jest za wcześnie? Proszę odpowiedzcie mi... -