X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyrost beta hcg 45 %
Odpowiedz

Przyrost beta hcg 45 %

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelka93 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2023, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Chyba potrzebuje się wygadać. Tydzień temu w sobotę pozytywny test. W czwartek wizyta, pecherzyk w macicy ale trochę mniejszy niż powinien, mogła przesunąć się owulacja albo coś nie tak. Zrobiłam bete, 2023. Powtórzyłam po 48 h i wynik tylko 2912. Co prawda było to inne labolatorium ale i tak chyba nie byłoby aż takiej różnicy. Zastanawiam się czy powtórzyć jeszcze jutro czy dać sobie spokój. Przyrost to 45 % tylko

💗🤍Roksanka🤍💗
    15.11.2023
    age.png
    🤎💙 Tobiś 💙🤎27.09.2021age.png
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2023, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich wartościach beta już zwalnia i nie podwaja się co 48h :)

Pójdź na wizytę za kilka dni i będzie wiadomo, czy jest postęp. Trzymam kciuki

💁🏻‍♀️31
    🙋🏻‍♂️37
    👩🏻🩷8 E 👦🏻🩵7 E 👧🏻🩷5 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • Angelka93 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2023, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:
    Przy takich wartościach beta już zwalnia i nie podwaja się co 48h :)

Pójdź na wizytę za kilka dni i będzie wiadomo, czy jest postęp. Trzymam kciuki
    Dziekuje, chyba do czasu wizyty umrę z nerwów

💗🤍Roksanka🤍💗
    15.11.2023
    age.png
    🤎💙 Tobiś 💙🤎27.09.2021age.png
  • TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ