Przyszłe mamusie z Bydgoszczy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlkaBdg wrote:Cześć Dziewczyny!
Fajnie,że powstał ten temat. Też jestem z Bydgoszczy,a konkretnie z Błonia
Termin mamna maj.
Witaj Olka fajnie że się odezwałaś bo już myślałam że z Bydzi nie ma nikogo
Jak się czujesz i kto prowadzi Ci ciążę ?OlkaBdg lubi tę wiadomość
-
Witaj Kleo!
To moja pierwsza ciąża i czuję się fantastycznie. Oprócz kilku napadów mdłości w 8-9 tygodniu, nic mi nie dolega. Rodzić będę w szpitalu miejskim i tam też chodzę do Poradni do dr. Sekielkskiej-Domanowskiej.
A jak u Ciebie?
Pozdrawiam,
Ola -
OlkaBdg wrote:Cześć Dziewczyny!
Chcialam Was zapytac, do ktorego lekarza chodzicie? Ja ciążę prowadzę na NFZ w poradni w Miejskim. Na połówkowe wybieram się do dr Skórczewskiego.
Madziuśka, może spotkamy się na porodówce
Cześć.
Ja jeżdżę do Osielska do Dr Kłyszejko-Molskiej -
nick nieaktualnyHey, ja polecam z polikliniki wojskowej na Powstańców Warszawy, są dwie położne środowiskowe i obydwie super! Prowadzą zajęcia dla kobiet w ciąży od ok. 20 tyg, ja chodzę i jestem mega zadowolona! Taka szkoła rodzenia dla kobiet. Położne są naprawdę rewelacyjne - nawet dziewczyny z fordonu i innych osiedli dojeżdżają.
-
i.am.chappie wrote:Hey, ja polecam z polikliniki wojskowej na Powstańców Warszawy, są dwie położne środowiskowe i obydwie super! Prowadzą zajęcia dla kobiet w ciąży od ok. 20 tyg, ja chodzę i jestem mega zadowolona! Taka szkoła rodzenia dla kobiet. Położne są naprawdę rewelacyjne - nawet dziewczyny z fordonu i innych osiedli dojeżdżają.
A czy te spotkania są płatne?
Twój synek urodził się w moje urodziny -