Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Ja się nie boję, bo nie wiem co mnie czeka
Ale zapytaj jeszcze raz za pare tyg
Zazwyczaj to wszystko sie dzieje szybko boli jak nie wiem co ale da sie przezyc ja poprostu po ostatnich przejsciach jestem wykonczona i jakis czuje wewnetrzny sprzeciw do tego wszystkiego nie wiem jak to wam napisac zebyscie zrozumialy. Jak teraz bede u lekarza to zapytam o wszystkie za i przeciw zobaczymy co ustale z tym moim ginem
izulala, Wesołek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś zwiedziłam IP w Wojewódzkim i powiem, że klasa. Przyjechałam z bólami i skurczami, od razu się mną zajęli (unikać godziny 8-10 czyli planowych przyjęć), zbadali i uspokoili.
Zośka napiernicza głową po moim przodującym i nisko położonym łożysku i stąd te bóle i skurcze.
Na ktg nic się nie zapisało niepokojącego, usg pierwsza klasa, pani ginekolog rozgryzła co się dzieje. -
nick nieaktualny
-
Oj Bożesz Ty mój, Dalile, ale strachu się najadłaś.
Widzę, że masz pozytywne wrażenie po spotkaniu ze Szpitalem.
Niebawem już się o tym przekonam..
Ale w porządku już jest Dalile?
Milky, nie znam tą Panią, ale coś mi się kojarzy. Chyba badała mnie przed badaniem hsg.
Spotkałam jeszcze 1 Panią w Wojewódzkim i byłam pod wielkim wrażeniem takiej życzliwości;))
To będzie mój pierwszy dzieciaczek- córeczka;)
Rozumiem, że masz tylko synka? -
nick nieaktualny
-
Dalile cale szczescie ze wszystko ok
Niech Zośka jeszcze posiedzi w brzuchu
Witaj millky waay
Wesolek na ktory tydzien ciazy ustalili ci cesarke? Ja w koncu umowiona do Hoppe na 11 maja a 10 ide do swojego wiec mam wizyty dzien po dniu szkooooda bo moglabym chociaz miec tydzien po tygodniu bym wiedziala ile w tydzien dzidzia rosnie. Mam wieeeelki brzuch! I to sam brzuch bo reszta mi zostala chuda wygladam jak opity kleszcz
smieja sie ze mnie ze mam blizniaki
Ooo witaj Katjosz! Gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 09:18
-
nick nieaktualny
-
Katjosz wrote:Hej Dziewczyny
Dołączam do grona zafasolkowanych. Wczorajsza beta 26.
Właśnie, będziesz sprawdzała przyrost, tak jak mówi Dalile?
Ccccc mam mieć w 39tc.
Jakoś tydzień przed terminem, ale 19.05 muszę już położyć swoją pupę na oddział..
Hahaha, opity kleszcz;) Nie mogę..
Chociaż powiem Ci, ze może fakt, dużego brzuchola nie mam, ale z rączek i nóżek zostały kosteczki, tzn nie przybrały na wadze.
Przytyłam zaledwie 8kg..
Milky, a planujesz kolejnego dzieciaczka?;PP