Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Ja się nie boję, bo nie wiem co mnie czeka Ale zapytaj jeszcze raz za pare tyg
izulala, Wesołek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś zwiedziłam IP w Wojewódzkim i powiem, że klasa. Przyjechałam z bólami i skurczami, od razu się mną zajęli (unikać godziny 8-10 czyli planowych przyjęć), zbadali i uspokoili.
Zośka napiernicza głową po moim przodującym i nisko położonym łożysku i stąd te bóle i skurcze.
Na ktg nic się nie zapisało niepokojącego, usg pierwsza klasa, pani ginekolog rozgryzła co się dzieje. -
nick nieaktualny
-
Oj Bożesz Ty mój, Dalile, ale strachu się najadłaś.
Widzę, że masz pozytywne wrażenie po spotkaniu ze Szpitalem.
Niebawem już się o tym przekonam..
Ale w porządku już jest Dalile?
Milky, nie znam tą Panią, ale coś mi się kojarzy. Chyba badała mnie przed badaniem hsg.
Spotkałam jeszcze 1 Panią w Wojewódzkim i byłam pod wielkim wrażeniem takiej życzliwości;))
To będzie mój pierwszy dzieciaczek- córeczka;)
Rozumiem, że masz tylko synka? -
nick nieaktualny
-
Dalile cale szczescie ze wszystko ok Niech Zośka jeszcze posiedzi w brzuchu Witaj millky waay Wesolek na ktory tydzien ciazy ustalili ci cesarke? Ja w koncu umowiona do Hoppe na 11 maja a 10 ide do swojego wiec mam wizyty dzien po dniu szkooooda bo moglabym chociaz miec tydzien po tygodniu bym wiedziala ile w tydzien dzidzia rosnie. Mam wieeeelki brzuch! I to sam brzuch bo reszta mi zostala chuda wygladam jak opity kleszcz smieja sie ze mnie ze mam blizniaki
Ooo witaj Katjosz! Gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 09:18
-
nick nieaktualny
-
Katjosz wrote:Hej Dziewczyny Dołączam do grona zafasolkowanych. Wczorajsza beta 26.
Właśnie, będziesz sprawdzała przyrost, tak jak mówi Dalile?
Ccccc mam mieć w 39tc.
Jakoś tydzień przed terminem, ale 19.05 muszę już położyć swoją pupę na oddział..
Hahaha, opity kleszcz;) Nie mogę..
Chociaż powiem Ci, ze może fakt, dużego brzuchola nie mam, ale z rączek i nóżek zostały kosteczki, tzn nie przybrały na wadze.
Przytyłam zaledwie 8kg..
Milky, a planujesz kolejnego dzieciaczka?;PP