X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyszłe mamy z Olsztyna
Odpowiedz

Przyszłe mamy z Olsztyna

Oceń ten wątek:
  • Asia_30 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!!
    Ale dawno mnie tu nie było. Moja Julka jest bardzo absorbująca poza tym jeszcze dwie starsze córki i hodowla psiaków jednym słowem doby mi nie starcza. Julcia niedawno skończyła pół roku jest dość spora.... miesiąc temu ja ważyłam i było 7900 teraz juz pewnie gruuubo ponad 8 wiec jest co nosić. Kolki nas przestały męczyć juz dawno wiec teraz jest uśmiechniętym pogodnym dzieckiem. Siedzi sama juz dość długa chwile i pełza dookoła własnej osi i troche do przodu wiec mysle ze zaraz zacznie raczkować.
    Pozdrawiam was serdecznie i czekam na wieści od was
    Buziaki!!!

klz9df9hph2l42tn.png
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie w temacie szkoły rodzenia. Jakie macie opinie o szkole prowadzonej przy Malarkiewiczu i tej w Szpitalu Miejskim? Miałam wybrany Humanus i dużo znajomych ją polecało, ale niestety nie wiedziałam, że trzeba się tam pisać z takim wyprzedzeniem i wolne terminy dopiero na kursy, na które dla mnie jest za późno. O Miejskim słyszałam różne opinie, ale wyłania się z nich obraz, że nie ma się co spodziewać fajerwerków, skoro jest darmowa (na Grant), za to o Malarkiewiczu nie znam w ogóle opinii.

Awf3p2.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasieniaczek wrote:
    Dziewczyny mam pytanie w temacie szkoły rodzenia. Jakie macie opinie o szkole prowadzonej przy Malarkiewiczu i tej w Szpitalu Miejskim? Miałam wybrany Humanus i dużo znajomych ją polecało, ale niestety nie wiedziałam, że trzeba się tam pisać z takim wyprzedzeniem i wolne terminy dopiero na kursy, na które dla mnie jest za późno. O Miejskim słyszałam różne opinie, ale wyłania się z nich obraz, że nie ma się co spodziewać fajerwerków, skoro jest darmowa (na Grant), za to o Malarkiewiczu nie znam w ogóle opinii.

Kasieniaczek czyli na luty nie ma szans się zapisać do Humanusa? Ja jestem niby zapisana do Miejskiego,ale właśnie koleżanka powiedziała dzisiaj, że słaba ta ich szkoła rodzenia. I tak się teraz zastanawiam.

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Wesołek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Asiu, rany, kupę lat:)
    A wiesz, moja Eliza tez jest absorbujaca. Przez pare miesiecy b.duzo plakala i nawet wozka nie lubila:) a do tego hiperaktywna.

Mam nadzieje, ze Twoja malutka stala sie bardziej grzeczna:)
    Masz troche obowiazkow:) Nie dziwie sie, ze nie masz czasu zagladnac na forum.
    Pozdrawiam wszystkich cieplutko:)

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • Asia_30 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez nie lubila wozka cale wakacje przez to przesiedziałam w domu :/ No i te kolki.... Teraz już jest naprawdę fajnie :) Usmiechnieta i zadowolona ale i tak jest roboty ;) Jeszcze zaczelam znow hodowac psy i mam dwa mioty noworodkow chihuahua do ogarniecia :D Matka pelna geba ;)

klz9df9hph2l42tn.png
  • Wesołek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, my tez przesiedziałyśmy w domu ze względu na nietolerancję wózka.. ehh..
    Niekiedy udalo mi się posiedzieć na tarasie,ale rzadkość.
    Asiu, a jak to teraz u Was wygląda?
    Akceptuje córka spacerówkę?

Faktycznie, chyba uwielbiasz być mamusią nie tylko dla własnych dzieci;)

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • Wesołek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas przez 6 miesięcy były marudzenia co secundę, bała się ludzi i ogólnie ciężko było. No niestety córka nie należy do złotych dzieci...;)

Ale obecnie jest też już super;) Uśmiechnięta, szczęśliwa, sama się bawi. Inne dziecko niż było.

Ciekawe, czy takie dzieci wrazliwe nie są po ciężkich porodach i cc- rzecz jasna;)

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puk puk jest tu kto?

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
‹‹ 89 90 91 92 93
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ