Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Oczywiście,ze Hoppe..Byłam raz. I bardzo mi się podobalo:)
U mnie w porządku. Córcia absorbujaca.Jeszcze niedawno lubiła nosidelko,a teraz nagle się odwiedziło.
A jak u Was?
Dziewczyny,mam pytanie.
Ile razy się chodzi w ciągu 1 roku życia do Poradni Preluksacyjnej w Wojewódzkim? -
nick nieaktualnyJa z synkiem chodziłam na Dworcową. Siedzą tam dwie wstrętne baby, mają wiecznie miny jakby cytryny się nażarły a lekarz jest miły aż do zrzygania. Ten to co miesiąc by badał zdrowego dzieciaka tylko po to żeby ściągnąć kasę z nfzu. A jak się ktoś spóźni chociaż 2 minuty to nie ma zmiłuj, bo nie wolno marnować czasu Pana doktora
-
Ten w szpitalu też za miły nie jest. Jedynie na ostatniej wizycie był miły i wszystko na spokojnie wytłumaczył. W szpitalu jest za duża masówka i każdy jest podenerwowany. Na szczęście mam to już za sobą teraz jeszcze czekają nas testy alergiczny ale to jak mały będzie miał roczek.
Anoolka a gdzie planujesz rodzić ? -
nick nieaktualnyW miejskim, tylko jeszcze nie wiem czy będzie cc czy sn, za dwa tygodnie lekarz może mi już powie czy mogę próbować rodzić sn. Ja ze swoim maluchem byłam u dermatologa w dziecięcym i babka była miła i też wysłała malucha na testy z krwi,na szczęście nic nie wyszło i synek normalnie dostaje już nabiał oprócz mleka krowiego.
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny,jestem tu nowa,tzw. przyszła mama.Dopiero 1 miesiąc ciąży za mną.Mam pytanie:jakiego ginekologa polecacie na czas ciąży,bo nie mam doświadczenia w tym temacie.Wstępnie zapisałam się do dr.Kochanowicza ale myślę by chodzić do Saczonka bo robi usg.Poradźcie dziewczyny.Pozdrawiam.
-
nick nieaktualnyHej Rybka
Jeśli dobrze pamiętam to kochanowicz jest starym gburem i w życiu bym do niego więcej nie poszła. Ja chodzę do Kawki na warszawskiej, genialny lekarz
Nie żałuję badań, jak coś sie dzieje to reaguje od razu i nie zbywa, wizyta ciążowa trwa 20 do 30 minut a jak trzeba to i dłużej. On przyjmuje tam na NFZ.
-
Cześć dziewczyny
Rybka Kochanowicza odradzam. Raz byłam u niego i nigdy więcej nie wrócę . Jeżeli chodzi o lekarzy na NFZ to również polecam Kawkę bardzo dobry, kompetentny lekarz z dużym doświadczeniem, a jeżeli szukasz lekarza prywatnie to mogę Ci polecić Annę Chorzewską prowadziła całą moją ciążę i jestem bardzo zadowolona na każdej wizycie dokładnie USG badania itd. -
A co do Kochanowicza to z lekami faktycznie bez badań bez niczego przepisuje najdroższe i wszystkim to samo. Pamiętam przepisał mi tabletki anty najdroższe na rynku, a potem koleżanka poszła do niego i również bez badania nez niczego przepisał te same.
-
nick nieaktualnyEndżusia wrote:Dziewczyny, które już rodziłyście. Powiedzcie, jak z podejściem naszych szpitali do karmienia po porodzie? Naciskają na KP, czy od razu wpychają butlę. Boję się trafić do szpitala, gdzie małemu od razu MM dadzą
jak trzeba to przychodzą co chwilę i pomagają dostawić. W razie potrzeby jeśli muszą uspokoić maluszka to podają mu glukozę ze strzykawki