Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Oczywiście,ze Hoppe.. Byłam raz. I bardzo mi się podobalo:)
U mnie w porządku. Córcia absorbujaca.Jeszcze niedawno lubiła nosidelko,a teraz nagle się odwiedziło.
A jak u Was?
Dziewczyny,mam pytanie.
Ile razy się chodzi w ciągu 1 roku życia do Poradni Preluksacyjnej w Wojewódzkim? -
nick nieaktualnyJa z synkiem chodziłam na Dworcową. Siedzą tam dwie wstrętne baby, mają wiecznie miny jakby cytryny się nażarły a lekarz jest miły aż do zrzygania. Ten to co miesiąc by badał zdrowego dzieciaka tylko po to żeby ściągnąć kasę z nfzu. A jak się ktoś spóźni chociaż 2 minuty to nie ma zmiłuj, bo nie wolno marnować czasu Pana doktora
-
Ten w szpitalu też za miły nie jest. Jedynie na ostatniej wizycie był miły i wszystko na spokojnie wytłumaczył. W szpitalu jest za duża masówka i każdy jest podenerwowany. Na szczęście mam to już za sobą teraz jeszcze czekają nas testy alergiczny ale to jak mały będzie miał roczek.
Anoolka a gdzie planujesz rodzić ? -
nick nieaktualnyW miejskim, tylko jeszcze nie wiem czy będzie cc czy sn, za dwa tygodnie lekarz może mi już powie czy mogę próbować rodzić sn. Ja ze swoim maluchem byłam u dermatologa w dziecięcym i babka była miła i też wysłała malucha na testy z krwi,na szczęście nic nie wyszło i synek normalnie dostaje już nabiał oprócz mleka krowiego.
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny,jestem tu nowa,tzw. przyszła mama.Dopiero 1 miesiąc ciąży za mną.Mam pytanie:jakiego ginekologa polecacie na czas ciąży,bo nie mam doświadczenia w tym temacie.Wstępnie zapisałam się do dr.Kochanowicza ale myślę by chodzić do Saczonka bo robi usg.Poradźcie dziewczyny.Pozdrawiam.
-
nick nieaktualnyHej Rybka Jeśli dobrze pamiętam to kochanowicz jest starym gburem i w życiu bym do niego więcej nie poszła. Ja chodzę do Kawki na warszawskiej, genialny lekarz Nie żałuję badań, jak coś sie dzieje to reaguje od razu i nie zbywa, wizyta ciążowa trwa 20 do 30 minut a jak trzeba to i dłużej. On przyjmuje tam na NFZ.
-
Cześć dziewczyny
Rybka Kochanowicza odradzam. Raz byłam u niego i nigdy więcej nie wrócę . Jeżeli chodzi o lekarzy na NFZ to również polecam Kawkę bardzo dobry, kompetentny lekarz z dużym doświadczeniem, a jeżeli szukasz lekarza prywatnie to mogę Ci polecić Annę Chorzewską prowadziła całą moją ciążę i jestem bardzo zadowolona na każdej wizycie dokładnie USG badania itd. -
A co do Kochanowicza to z lekami faktycznie bez badań bez niczego przepisuje najdroższe i wszystkim to samo. Pamiętam przepisał mi tabletki anty najdroższe na rynku, a potem koleżanka poszła do niego i również bez badania nez niczego przepisał te same.
-
nick nieaktualnyEndżusia wrote:Dziewczyny, które już rodziłyście. Powiedzcie, jak z podejściem naszych szpitali do karmienia po porodzie? Naciskają na KP, czy od razu wpychają butlę. Boję się trafić do szpitala, gdzie małemu od razu MM dadzą