Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyszłe mamy z Olsztyna
Odpowiedz

Przyszłe mamy z Olsztyna

Oceń ten wątek:
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia wrote:
    Dziewczyny, kogo polecacie na usg 3d w Olsztynie albo okolicach? Jakoś nie możemy się zdecydować :)
    Pierwsza osoba która przyszła mi na myśl to Hoppe

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Wesołek Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Oczywiście,ze Hoppe..:) Byłam raz. I bardzo mi się podobalo:)

U mnie w porządku. Córcia absorbujaca.Jeszcze niedawno lubiła nosidelko,a teraz nagle się odwiedziło.
    A jak u Was?
    Dziewczyny,mam pytanie.
    Ile razy się chodzi w ciągu 1 roku życia do Poradni Preluksacyjnej w Wojewódzkim?

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • Millka Przyjaciółka

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołek ja chodziłam z małym 3 razu. Z tego co wiem i mówił lekarz to będziesz chodziła tak długo aż wszystko będzie na USG dobrze i lekarz stwierdzi, że więcej już nie trzeba.

74dii09ktueh0zjb.png

• Wesołek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w tym roku już 3 wizyta. Ciekawe.
    A za każdym razem jest dobrze.
    Istna tam masowka:) Czekania godzinę,a badanie 5 min..:)

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • Millka Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem. Ja też się zawsze tam denerwowałam kolejka taka, że nikt nie wiedział kto po kim jest i kto jest ostatnio, 20 osób na jedną godzinę .

74dii09ktueh0zjb.png

• Wesołek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektórzy po chamsku się wpychaja. Ostatnio się wycwanilam,bo przyjeżdżam o 30-45 min wcześniej. A i tak jestem mimo wszystko 3 czy 4 w kolejce.

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • Wesołek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle bez sensu dają w karteczce wypisana godzinę od do,jak i tak,wszyscy są na tą sama godzinę. Tak jak piszesz.

img-200520160775.png
    mkl0rmi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z synkiem chodziłam na Dworcową. Siedzą tam dwie wstrętne baby, mają wiecznie miny jakby cytryny się nażarły a lekarz jest miły aż do zrzygania. Ten to co miesiąc by badał zdrowego dzieciaka tylko po to żeby ściągnąć kasę z nfzu. A jak się ktoś spóźni chociaż 2 minuty to nie ma zmiłuj, bo nie wolno marnować czasu Pana doktora ;)

• Millka Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten w szpitalu też za miły nie jest. Jedynie na ostatniej wizycie był miły i wszystko na spokojnie wytłumaczył. W szpitalu jest za duża masówka i każdy jest podenerwowany. Na szczęście mam to już za sobą teraz jeszcze czekają nas testy alergiczny ale to jak mały będzie miał roczek.
    Anoolka a gdzie planujesz rodzić ?

74dii09ktueh0zjb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W miejskim, tylko jeszcze nie wiem czy będzie cc czy sn, za dwa tygodnie lekarz może mi już powie czy mogę próbować rodzić sn. Ja ze swoim maluchem byłam u dermatologa w dziecięcym i babka była miła i też wysłała malucha na testy z krwi,na szczęście nic nie wyszło i synek normalnie dostaje już nabiał oprócz mleka krowiego.

• Millka Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pamiętasz jak się nazywała ta dermatolog ?
    Bo my też chodzimy do dziecięcego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 16:27

74dii09ktueh0zjb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy u Barbary Chwały, dostaliśmy też próbki i poleciła nam kilka kremów z których najbardziej przypadł mi do gustu linomag a+e

• rybka33 Ekspertka

Wysłany: 13 września 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny,jestem tu nowa,tzw. przyszła mama.Dopiero 1 miesiąc ciąży za mną.Mam pytanie:jakiego ginekologa polecacie na czas ciąży,bo nie mam doświadczenia w tym temacie.Wstępnie zapisałam się do dr.Kochanowicza ale myślę by chodzić do Saczonka bo robi usg.Poradźcie dziewczyny.Pozdrawiam.

:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rybka :) Jeśli dobrze pamiętam to kochanowicz jest starym gburem i w życiu bym do niego więcej nie poszła. Ja chodzę do Kawki na warszawskiej, genialny lekarz :) Nie żałuję badań, jak coś sie dzieje to reaguje od razu i nie zbywa, wizyta ciążowa trwa 20 do 30 minut a jak trzeba to i dłużej. On przyjmuje tam na NFZ.

• Millka Przyjaciółka

Wysłany: 14 września 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Rybka Kochanowicza odradzam. Raz byłam u niego i nigdy więcej nie wrócę . Jeżeli chodzi o lekarzy na NFZ to również polecam Kawkę bardzo dobry, kompetentny lekarz z dużym doświadczeniem, a jeżeli szukasz lekarza prywatnie to mogę Ci polecić Annę Chorzewską prowadziła całą moją ciążę i jestem bardzo zadowolona na każdej wizycie dokładnie USG badania itd.

74dii09ktueh0zjb.png

• Endżusia Koleżanka

Wysłany: 15 września 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanowicza też odradzam, przepisuje leki o niebotycznych cenach bez żadnych badań. Poza tym jest dosyć obcesowy.

2nn3k0s3ymojkd1v.png
  • Endżusia Koleżanka

Wysłany: 15 września 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które już rodziłyście. Powiedzcie, jak z podejściem naszych szpitali do karmienia po porodzie? Naciskają na KP, czy od razu wpychają butlę. Boję się trafić do szpitala, gdzie małemu od razu MM dadzą

2nn3k0s3ymojkd1v.png
  • Millka Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia ja rodziłam w Wojewódzkim podczas porodu musiałam uzupełnić kartę i tam było pytanie czy chcę karmić małego czy mają podać sztuczne zaznaczyłam, że chcę karmić i po porodzie przyszły do mnie i pomogły mi przystawić małego.

74dii09ktueh0zjb.png

• Millka Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Kochanowicza to z lekami faktycznie bez badań bez niczego przepisuje najdroższe i wszystkim to samo. Pamiętam przepisał mi tabletki anty najdroższe na rynku, a potem koleżanka poszła do niego i również bez badania nez niczego przepisał te same.

74dii09ktueh0zjb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endżusia wrote:
    Dziewczyny, które już rodziłyście. Powiedzcie, jak z podejściem naszych szpitali do karmienia po porodzie? Naciskają na KP, czy od razu wpychają butlę. Boję się trafić do szpitala, gdzie małemu od razu MM dadzą
    Endzusia w miejskim choćbyś chciała to nie podadzą mm :D jak trzeba to przychodzą co chwilę i pomagają dostawić. W razie potrzeby jeśli muszą uspokoić maluszka to podają mu glukozę ze strzykawki

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ