X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Radość i rozpacz
Odpowiedz

Radość i rozpacz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Margola_ Debiutantka

Wysłany: 16 października, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Everka wrote:
    Hey , trzeba dać czas :) szok w końcu minie ,mój był w takim szoku że zapytał jak to się stało .;)

Mój chodził zszokowany przez 2 dni. Cały czas powtarzał "trzeba będzie teraz więcej pracować żeby zarobić na to". Jak szok minął to zaczął się cieszyć - słyszałam to z opowieści jego znajomych bo przy mnie to minę ma bardzo zadaniową. Brzuszek głaszcze więc jest postęp 🤣

Droga autorko, może on jest w szoku? Dziwne to zachowanie, to prawda..
    Słyszałam już o takich przypadkach. Różnie się kończyły. Pamiętaj że ty masz dla kogo żyć i nawet jeśli facet nie otrząśnie się i nie zmądrzeje to nie wątp w to że ty nie dasz rady. Przykro mi, że musisz przez coś takiego przechodzić ale bądz dobrej myśli. Tak czy inaczej będziesz miała kogoś, kto będzie cię kochał najbardziej na świecie 🧡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października, 20:15

👫 41 + 45

🧒 30.10.2013
    🫄Termin 01.05.2025
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ