Rocznik 1981. Jesteście szczęściary?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki moje kochane, narazie na szybko
U mnie i maluszka wszystko dobrze.
Żywy płód, serce 149 ud/min, CRL 61,8 mm, NT 1,4, łożysko na tylnej ścianie, płyn owodniowy w normie, kość nosowa obecna, przepływa na zastawce trójdzielnej prawidłowy, czaszka/mózg obraz prawidłowy, kręgosłup ok, serce czterojamowe, brzuch obraz prawidłowy, żołądek, pęcherz moczowy, ręce, stopy są
Pobrali mi krew ale jestem ogólnie spokojna już, ale źle pobrała bo mi się po łokciu lało, masakra.
Witam nowe sierpnióweczki
Wieczorem fotki zrobię bo muszę lecieć po dzieciakiAnnie1981, Eni_gma, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, dziś w nocy miałam ogromny krwotok, zakrwawilam łóżko, siebie i korytarz szpitalny, ale najważniejsze - maleństwo żyje. Nadal ma mało wód i krwiak. Ale babelek wygląda na zdrowy tylko nie może się ruszać z braku miejsca. Mam kroplówki nawadniające i ufam, że skoro maleństwo walczy dzielnie to Tym bardziej ja nie mogę się poddawać. Robie co mogę, żeby pomóc maleństwu, leżę i pije litry soków. Kroplówki będą codziennie do poniedziałku a potem kontrola.
PS. Dziękuję, że pamiętacie i pytacie :*37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Papierowka trzymam za Was kciuki, oby wszysyko szybko wrocilo na wlasciwe tory.
Mnie dzisiaj biorąc kąpiel złapał dość mocny skurcz brzucha, szybko przeszedł, ale się wystraszylam okrutnie. Teraz czuje lekkie napięcie w dole brzucha, a wizyta dopiero za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 20:37
-
Na razie nie znaleźli przyczyny. Nie widzą sączenie wód, maleństwo ma raczej zdrowe nerki i układ moczowy, liczą ze to odwodnienie i mnie nawadniaja mocno37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Enigma gratki córeczki !
Ja idiotka naczytalam się w necie o pomylkach płci i teraz nie wiem już co myśleć. Nie wiem czy mogę już powoli coś kupować? Następne usg będę miała pewnie pod koniec marca . 28 lutego mam wizytę ale nie sądzę żebym miała usg . Na usg lekarka pokazywała nam wargi sromowe i powiedziała że od pępka w dół czysto, mam też napisane prawidłowe narządy płciowe żeńskie, myślę że aż tak by się nie pomyliła .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 15:45
Eni_gma lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mnie dopadła jakieś straszliwe choróbsko. Głowa pęka zatoki zatkane a kataru wystarczyłoby dla dziesięciu. Młoda dopiero co zaliczyła grypę a teraz my z M poleglismy. Jedynym słowem walentynki spędzimy romantycznie pod jedną pierzyną.
Enigma gratulacje dziewczynki.
Papierówka daj znać co tam u Was.
Duszka jeśli lekarka była pewna to raczej miała podstawy, ale osobiście znam przypadki niespodzianek przy porodzie. Ja jak rodziłam młodą to jak ją wyjęciu to pytałam czy córka napewno.
Pozdrawiam i nie dajcie się wirusom.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 18:10
Eni_gma lubi tę wiadomość
Aqga
-
Dzień dobry kochane, gratuluję udanych wizyt:) dziewczyny to niesamowite szczęście spokojnie przechodzić ciążę!
Ja staram się nie narzekać, bo ciągle jest szansa u mnie. Walczymy całą rodziną. Maleństwo walczy żeby się trzymać i żyć, ja leżę plackiem pod kroplowkami i siusiam do basenu, mąż dodaje otuchy, rodzice wspierają. Całą rodziną jesteśmy w ciąży
Lekarz mówi że prawdopodobnie krwawie bo łożysko akurat się robi i się tam wgryza i nie mogę się ruszać żeby się zasklepilo, jak wstawalam to krew lała się aż po nogach że podpaski jej nie utrzymają. Takie krwotoki.
Lekarz przypuszcza ze wody się uzupełniają ale sprawdzą to dopiero w poniedziałek żeby nic nie ruszać na razie. Bardzo wszystkim nam zależy żeby to przetrwać z pozytywnym finałem.37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 17 tc synek 28.02.2017