Rocznik 1981. Jesteście szczęściary?
-
WIADOMOŚĆ
-
Konsultowalismy z profesor nadzwyczajna, kierowniczka innej kliniki i ordynatora szpitala w jeszcze innym szpitalu. Niestety nie ma leczenia malowodzia w 15 tygodniu ciąży. Za żadne pieniądze nigdzie by nic nie zrobili. Póki co leżę I czekam na rozwój wypadków.
Prawdopodobnie to chłopak aczkolwiek lekarz powiedział ze pewności nie ma bo z powodu braku wód obraz jest bardzo nieostry.
Dziś w nocy myślałam że to już koniec, krew cały czas wypływa w dużych ilościach i miałam lekkie skurcze. Na razie skurcze się uspokoily.37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Ewela gratuluję synka
Ja mam 23.02. wizytę to może się dowiem co tam w brzuszku rośnie Na prenatalnych wstępnie dziewczynka ale później się ginka wycofała i jestem ciekawaEni_gma lubi tę wiadomość
-
Papierowka kochana mocno Cię tule. Cały czas modlę się za Was ♡
Mi też ostatnio bardzo ciężko. Cały czas kloce się z mężem i codziennie płacze. Nic mi się nie podoba , nie zgadzamy się w niczym Wszystkie rzeczy po Miłoszu mam u teściowej na strychu. Muszę tam pojechać i to przejrzeć. Mam też wózek ale kochane on ma już 11 lat, tyle stał na tym strychu. Oczywiście zabezpieczony ale w zimie tam zimno , w lecie gorąco. Wtedy był ładny a teraz wygląda jak z ery mezozoicznej. Klocimy się teraz właśnie o wózek ze ten jeszcze może być . Ja znalazłam za 850 fajny , ładny wózek , ale mój mąż nie chce kupować . Masakra . Mam go dość -
Ewela. Gratuluje chlopczyka
Papierowka. Nawet nie wyobrazam sobie jak musisz sie czuc. Teraz pozostaje wierzyc, ze bedzie dobrze. Nasz umysl ma bardzo duzy wplyw na cialo. Podczas staran robilam wizualizacje dziecka w moim brzuchu a maz silnych plemnikow. W nastepnym cyklu sie udalo. Na Twoim miejscu wyobrazalabym sobie jak poziom wod wzrasta, tym bardziej, ze malenstwo zyje, wiec warto. Ja polecam, bo nic innego chyba juz Ci nie pozostalo, ale nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Zgadzam się z Annie- Papierówko próbuj się afirmować, że wód płodowych przybywa. Umysł to taka siła, która czyni cuda. Cały czas myślę o Was i wierzę, że wyjdziecie z tego cali i zdrowi :*
Duszko, ja też jestem na etapie szukania wózka, poprzedni sprzedaliśmy i widzę, że bardzo dobrze, bo by mi może mąż też kręcił nosem na nowy. Mam nadzieję, że jakoś się dogadacie, spróbuj wytłumaczyć mężowi, że po takim czasie to tak naprawdę siedlisko bakterii i alergenów i trochę strach takie maleństwo od narodzin w takim wózku wozić.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Papierówko trzymaj się dzielna kobieto, tak bardzo mi przykro... nie mam nawet słów na pocieszenie ale modlitwa zawsze pomaga. Polecam Was opiece Najwyższego i trzymam kciuki za poprawę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:53
Aqga
-
Papierówka, trzymaj się. Strasznie mi przykro że Cię to spotyka... bądź silna. Będę się modlić za Was!!!Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Papierówka tak bardzo mi przykro, trudno mi sobie wyobrazić przez co musicie teraz przechodzić. Musisz wierzyć że będzie dobrze!!!
Duszko ja też mężowi starałabym się przetłumaczyć , że taki wózek który stał 11 lat na strychu to naprawdę siedlisko grzyba i bakterii i może wywołać alergię u dziecka. Faceci o tym nie mają pojęcia. Ja to mojemu M powinnam order cierpliwości do mnie wręczyć, jestem naprawdę upierdliwa w tej ciąży sama siebie nie poznaje, a on ostoja spokoju. Ja mu tylko mówię co będziemy kupować, a on tylko kiwa głową na tak. Przed ciążą taki nie był -
Dzień dobry!
Ehh z tymi facetami. Pojadę niedługo zobaczę ten wózek,nowy mam już wybrany więc z zamówieniem nie będzie problemu jak coś. Nic mi się nie chce, codziennie mam zgage i bolą mnie plecy , nie chce mi się sprzątać.
Papierowka myślami jestem cały czas z Tobą! -
Witajcie !
Duszka przykro mi z powodu męża... Rozumiem, że Cię złości, ale czasem trzeba przeczekać...
Papierówka kochana też cały czas o Tobie myślę, tulę mocno!!! -
Hej kochane, u nas bez zmian
70 % odklejenie, brak wód, maleństwo żyje. Dalej kroplówki i leżeć plackiem. Lekarze mówią ze szanse marne ale cud może się zdarzyć bo juz to cud ze dziecko jeszcze żyje i nie odkleilo się to całkiem.37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017