#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Mrozia no i fajne łóżeczko, planuje coś takiego na później do pokoiku ewentualnie tymczasowo do sypialni zamiast biurka jakby nie wyszło to spanie w innym pokoju 🤷
Giosiek jaka szyjka 😃😃♀️'89 ♂️'87
2 lata starań | 1x IUI ❌ | kwalifikacja do in vitro ✅
16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
Cukrzyca ciążowa 🤷🍭
19.12 30+1 III prenatalne wszystko idealnie 👌1400g
19.01 34+4 rośniemy 2600g 😍
TP 27.02.2026

-
Idę dzis do lekarza, bo w szpitalu lekarz kazał iść na kontrolę do swojego lekarza za kilka dni 🙂 moja kieszen ucierpi przez ten ostatni miesiąc i wizyty co tydzien 😅🙄 no ale skoro mus to mus i trzeba pilnować ilości wód 😊 Trzymajcie kciuki za moja szyjke 😅 liczę ze skoro w niedzielę odszedł czop to postanowila zacząć przygotowywac sie do porodu 🤞🙏 No i mam nadzieję, że chłopczyk nie wypił za duzo wody i jej ilość sie nie zmniejszyła 🙂🙃
-
Tak, Młoda nadal dupką w dole. Nie potrzebowałam dzisiejszej wizyty u lekarza, by to potwierdził, bo idealnie czuję jej główkę na górze brzucha (mam łożysko z tyłu).Runnerka wrote:Giosiek, czyli co, dzidzia nadal się nie obróciła? Moi lekarze są przeciwnikami obrotu zewnętrznego
no i twierdzą, że i tak bym została zdyskwalifikowana, bo jest już niewiele wód, no i mam wąską miednicę.
assialbnn, nam mówili na tym na szkole rodzenia: przy porodzie naturalnym taka propozycja nie wyjdzie co prawda od lekarza, ale jeśli prośba wyjdzie z naszej strony to bez problemu takie L4 wystawią.
Mój ginekolog zachęcał mnie na próbę obrotu. Powiedział, że cesarkę można zrobić zawsze, a jest szansa, że obrót się uda i że urodzę naturalnie.
-