Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne #rodzew2026 LUTY❤️🍓
Odpowiedz

#rodzew2026 LUTY❤️🍓

Oceń ten wątek:
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrozia no i fajne łóżeczko, planuje coś takiego na później do pokoiku ewentualnie tymczasowo do sypialni zamiast biurka jakby nie wyszło to spanie w innym pokoju 🤷

Giosiek jaka szyjka 😃😃

♀️'89 ♂️'87
    2 lata starań | 1x IUI ❌ | kwalifikacja do in vitro ✅
    16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
    Cukrzyca ciążowa 🤷🍭
    19.12 30+1 III prenatalne wszystko idealnie 👌1400g
    19.01 34+4 rośniemy 2600g 😍
    TP 27.02.2026

preg.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dzis do lekarza, bo w szpitalu lekarz kazał iść na kontrolę do swojego lekarza za kilka dni 🙂 moja kieszen ucierpi przez ten ostatni miesiąc i wizyty co tydzien 😅🙄 no ale skoro mus to mus i trzeba pilnować ilości wód 😊 Trzymajcie kciuki za moja szyjke 😅 liczę ze skoro w niedzielę odszedł czop to postanowila zacząć przygotowywac sie do porodu 🤞🙏 No i mam nadzieję, że chłopczyk nie wypił za duzo wody i jej ilość sie nie zmniejszyła 🙂🙃

👩 33
    👱‍♂️ 36
    👸 córka 2015

28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
    6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
    15.07- 3,81cm 👶
    26.07- prenatalne 👍❤️ 6 cm Ktosia 🩵🩷
    8.08- Ktoś🩷🩵CRL 8,2cm
    18.08- CHŁOPIEC 🩵🩵🩵

Luteina 2x100mg

preg.png
  • Giosiek Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Runnerka wrote:
    Giosiek, czyli co, dzidzia nadal się nie obróciła? Moi lekarze są przeciwnikami obrotu zewnętrznego :( no i twierdzą, że i tak bym została zdyskwalifikowana, bo jest już niewiele wód, no i mam wąską miednicę.

assialbnn, nam mówili na tym na szkole rodzenia: przy porodzie naturalnym taka propozycja nie wyjdzie co prawda od lekarza, ale jeśli prośba wyjdzie z naszej strony to bez problemu takie L4 wystawią.
    Tak, Młoda nadal dupką w dole. Nie potrzebowałam dzisiejszej wizyty u lekarza, by to potwierdził, bo idealnie czuję jej główkę na górze brzucha (mam łożysko z tyłu).
    Mój ginekolog zachęcał mnie na próbę obrotu. Powiedział, że cesarkę można zrobić zawsze, a jest szansa, że obrót się uda i że urodzę naturalnie.

age.png

preg.png
‹‹ 259 260 261 262 263
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ