Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgiot tak jestem przebadanawzdluz i wszerz a mam niestety b.duzo chorob i jestem obstawiona lekami. Jednak tak jak moja genetyk mowila po prostu trzeba tez trafic na zdrowy plemnik i jajeczko oprocz tego leki oczywiscie ( kariotyp u mnie i meza jest ok) mam miedzy innymi trombofilie oraz zespol antyfosfolipidowy i chora tarczyce orac celiakie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytere-fere wrote:Inessko piękna kreseczka! Mocna, mnie przy Kajtusiu beta wykiwała, miałam przyrosty 40-50%, czekałam na puste jajo czy biochem i krwawienie, a tu robaczek na usg w 7tc 😍😇
Jagodzianka19, tere-fere, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Natalia05 wrote:Oj moja tez aktywna ostatnio byla, tak kopala a tetno jej do 200 az skakalo. Nerwus bedzie 😀 A dzisiaj bardziej spokojna bo sie matka nazarla przed ktg (jak kazali) i grzecznie miarowe tetno piekny zapis Mala wazy ok 1800 g czyli wg nich 4 centyl. Noga dluga, glowa i brzuszek maly tak 2 tyg do tylu Ale przeplywy super i wody tez ok. I sie bardzo zdenerwowalam wrecz poklocilam z lekarka bo wyznaczyla mi kontrole za 2 dni! W piatek! Nie musze mowic ze tam jade 1.5 h w jedna strone i czekam ok 3 h wiec caly dzien do bani. Mowie ze nie moge w piatek, ze w niedziele moge to naskoczyla na mnie ze ja musze bo mi dziecko moze umrzec w kazdej chwili. Pytam na jakiej podstawie skoro badania sa dobre to az sie zagotowala i czerwona zrobila😮 Trafiam na samych wariatow. Jakies fatum czy co. Ja wiem ze czasem bagatelizuja i sie dzieja dramaty no ale na litosc to chyba zbyt histeryzuja w moim przypadku. Napisz na nia skarge, jak tak w ogole mozna powiedziec kobiecie w ciazy.
K...a! Jak "w kazdej chwili" to Cie do szpitala powinni polozyc a nie takie teksty! Wcale sie nie dziwie, ze sie wscieklas. Ja bym miala podobna reakcje i tez bym jakas skarge wniosla.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyNatalio normalnie ale lekarka wrwrwr jak tak uwazaja to niech poloza Cie do szpitala i obserwuja. Bo oczywiscie obserwacja jest b.wazna przy podejrzeniu hipotrofii.
A wg.norm to Malutka jest na 10 centylu ( jestes w 33 tc skonczonym zatem wg tych norm miescisz sie jeszcze w 10 centylu) podaje link gdzie sa normy w ciazy.Hipotrofia zwykle jest stwierdzana gdy dziecko jest ponizej tego 10 centyla.
https://naforum.zapodaj.net/6aca35565c19.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 20:32
Jagodzianka19, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark a tym autem to aż tak wam zależy że traci na wartości? Kupujecie z myślą o sprzedaży czy że będziecie jeździć aż padnie. Bo jeśli planujecie sprzedać to faktycznie wartość jest ważna ale jeśli ma poprostu wam służyć to najważniejsze że jest sprawne i bezpieczne .
agjot1979, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość