Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_Stay wrote:Chyba raczej bym powiedziała że to zacofanie w tej kwestii,przecież to wbrew wolności i prawom człowieka,wg mnie każdy ma prawo decydować o swoim ciele i o tym co dla niego dobre... haha napewno facet z partii rządzącej wie lepiej co dla mojej macicy jest dobre 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
_Stay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś przy trzecim CC z automatu się podwiazywało jajniki, "dla dobra" pacjentki i to moim zdaniem było bezprawie i dobrze że tego nie ma,ale dlaczego na własne życzenie nie mogę sobie podwiązać to za cholerę nie rozumiem
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia05 wrote:Aga no i tego tylko sie obawiam, i tez jakis infekcji boli czy sie tak super fajnie zagoi po cc jak bez tego. Jesli chodzi o sam zabieg i jego efekt antykoncepcyjny to ja jestem zdecydowana bo wykluczam kolejne ciaze i wpadki troche sie boje. Wiec dalej nie wiem 😀
Mnie się ponoc tam dobrze zagoiło jak byłam po porodzie na kontroli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Stay i Szczesliwa Mamusia zdrowka zycze
U nas dzis piekne slonce ale zimno i wieje za to wszystko zaczyna kwitnac i to juz nie jest dobre u kolezanki nawet roze zakwitly.
A mi test ciemnieje uff moze nie widac jakos b.mocno ale ja czesto siusiam w nocy a jutro juz 14 dpo.
Dobregi dnia życzeSzczęśliwa Mamusia, Aga9090, tere-fere, melisa, pawojoszka, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja znow po moich przejsciach nie ufam becie tylko USG a testy apteczne.
W ciazach donoszonych nie robilam bety ttlko testy no i USG w 6 tyg.
We wczesniejszych robilam i beta rosla a ciaze sie nie utrzymywaly i inne cyrki mialam.
A tu link do zdjec
https://naforum.zapodaj.net/3080bc05a283.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 12:15
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Inessa a ty znasz przyczynę strat? Bo może jest jakiś problem medyczny, badalas się na trombofilie, mutacje? Bo może być tak ze potrzebujesz jakiegoś wsparcia w postaci aspiryny lub heparyny. Ja mam trombofilie o której dowiedziałam się dopiero w drugiej ciąży. Mając na koncie tyle straconych ciąż zrobiłabym badania, myśle cześć z nich udałoby się nawet na NFZ. Rozmawiałaś z lekarzem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 12:52
Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualny