X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rosnący brzuszek kontra tatuaż na boku/żebrach/brzuszku
Odpowiedz

Rosnący brzuszek kontra tatuaż na boku/żebrach/brzuszku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LadyRuuU Znajoma

Wysłany: 17 października 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy i przyszłe mamy - staram się o dziecko, mam tatuaż na boku i żebrach i jestem ciekawa jak zachowywały się wasze tatuaże w trakcie ciąży i po porodzie.

Wiele ludzi straszy że się brzydko rozciągają ale ciekawa jestem waszych doświadczeń.

• kataloza Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak słyszałam......

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam spory tatuaż z lewej strony brzucha i wygląda tak jak przed ciążą. To juz zależy od naszej skóry jak tatuaż będzie się zachowywał. Ewentualnie zawsze można go potem czymś zakryć gdy popęka. Ja nawet niczym go nie smarowalam.

kataloza lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ