🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w zamyśle pajacyki ze stopkami mam na myśli, że to do spania - bo ja wychodzę z założenia, że pajacyk to piżamka i z niej przebieram
ale wiem że niektórzy nie przebierają dzieci na dzień i to już każdy wybiera
Smoothie, możemy sobie przybić piątkę, moja córka mało nie dostanie cholery jeśli nie wydłubie brudkow ze stopek 🤣
U nas śpiworek był do 3 urodzin, bo nam wyrosła i już nie kupiłam bo się nie odkrywała spod kołdry. Ale kocham całym sercem i jakby poprosiła teraz znowu to bym jej kupiła 😂 mieliśmy cały przekrój rozmiarów i grubości, więc przydadzą się przy córce a synowi będę kupować chłopięcesmoothie lubi tę wiadomość
-
Ja połówkowe będę miała w 21+2 i lekarka sama powiedziała że wcześniej nie i miałam sobie po prostu wybrać dzień w przyszłym tyg. Padło na poniedziałek że względu na grafik męża.
Myślę że każdy lekarz ma swoje preferencje i tyle. Wiadomo że im dziecko większe tym łatwiej wykonać badanie i większą szansa że uda się wszysyko dobrze pomierzyć za 1 razem, ale to nie oznacza że jak ktoś przyjdzie w 19tc to badanie będzie źle przeprowadzone czy cokolwiek. Po prostu w 18-19tc jest większa szansa że czegoś może nie być dobrze widać i lekarz może poprosić żeby jednak wrócić znowu za ~2 tyg. Ale myślę że to się rzadko zdarza -
Gratuluję samych dobrych wizyt dzisiaj! Oby tak dalej 😍
Dzięki za info odnośnie pajacyków. Chodziło mi właśnie o takie do spania 😊. Kupiłam dzisiaj kilka całych pajacyków, a na dzień mam chyba z 10 par spodenek bez stópek od szwagierki i myślałam, że będę je po prostu łączyć z body. Okaże się w praniu jak to na końcu wyjdzie 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca, 19:05
Starania od 08.2023 🫶
👱♀️34.
❌️Endometrioza ❌️Adenomioza ✅️Jajowody drożne ✅️Tarczyca ✅️AMH
🧑36.
✅️Badanie nasienia (morfologia 5%, 74 mln/ml, pH 7.9)
💔01.2024 biochem. 5 tc
💔09.2024 biochem. 5 tc
⏸️28.11.24
16.12.24 jest ❤️ (6+1)
30.01.25 I prenatalne,niskie ryzyka,dziewczynka🩷
26.03.25 II prenatalne - 24 cm, 400 g 😍
24.04.25 719 g 🥰
21.05.25 1290 g 🍀
4.06.25 1710 g 🤗
2.07.25 2700 g 🫶
21.07.25 3200g 🤍
-
W Kappahl wyprzedaż dla klubowiczów do -50%, ja się pokusiłam na drobne zakupy dla Liwci 🙈
Lia., Ahossik91, adu lubią tę wiadomość
'94 AMH 0,29, MTHFR A1298 i PAI-1 4G/5G hetero, kariotypy ✅
18.02 ⏸️ naturalnie
27.03 poronienie zatrzymane 💔
👼 Miłosz trisomia 22
Sierpień ciąża biochemiczna 💔
11.09 IVF MZ 26.09 ET 4BB nieudany 💔 11.10 start drugiej stymulacji 26.10 mamy 1 zarodek 4AB transfer odroczony
1.12 ⏸️ naturalny cud
2.12 10 dpo beta 15,55 prog 23,44 🥹
4.12 12 dpo beta 67,89 prog 28,27 🥹
6.12 14 dpo beta 200,03 🥹
10.12 18 dpo beta 1202,29 prog 37,74 🥹
23.12 USG jest ❤️ CRL 4,5 mm
13.01 USG ❤️ 167bpm CRL 26,34 mm
21.01 USG ❤️ 171bpm CRL 36 mm
28.01 Wyniki Nifty Pro- ryzyka niskie, czekamy na Córeczkę 🥹🌸
6.02 I prenatalne ❤️ 7,2 cm Cudu 🥰
17.02 9,5 cm Bobasa 💖
10.03 200 g Dziewczynki 🌸
15.04 połówkowe 500 g zdrowej Dzidzi 😍
16.06 1650 g i prawidłowe III prenatalne ☺️
-
Dziewiarka, ciuchy z newbie i kappahl są super, tylko sa znacznie większe niż inne
ale świetnie się piorą i nie widać po nich użytkowania
Dzień dobry 😴 ja wczoraj pochwaliłam, że już nie mam problemów ze spaniem w nocy, więc dziś od 3:30 nie śpię. Za dużo myśli w głowie, plus wczoraj nie czułam w ogóle ruchów maluchów i nie mogę usnąć. No nic, o 6 zacznę pracę, a może uda się odespać godzinkę po pracy zanim odbiorę córkę. Niby wiem, że nie muszę ich jeszcze czuć codziennie, ale to i tak stresuje.Dziewiarka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry .
Przepraszam że teraz ale wczoraj ledwo przyjechaliśmy to gości mieliśmy a jeszcze obsuwa 40 min była . Powiem że wczorajszy dzień był tak stresujący od samego wejścia na rejestracji dziewczyna pyta o L4 czy dostanie czy nie bo idzie do szpitala ze skracającą szyjka więc ja odchodząc byłam zielona dosłownie bo mąż aż się pytał czy dobrze się czuje . Ale okazało się wszystko ok tu mnie zastanawia bo szyjka ma 3,8 cm (mierzona w sumie w takiej linii prostej ) i dr powiedział że jest idealna . Więc pytam jak to możliwe skoro miała 2,9 . Mówiła że przy odpoczynku szyjka się rozprężyła a nie urosła bo nie rośnie . Widocznie w górach trochę za bardzo przeliczyłam swoje siły i po wyjeździe zaraz wizyta . Ale mam nadal dużo odpoczywać nie dźwigać i 30 min spacerować dziennie . Za dwa tyg mam połówkowe i mam się odezwać jaka jest ta szyjka jeśli bez zmian to wizyta u dr 15.04 jeśli skróci się to będzie szybciej. Mam teraz korzystać i zapisać się do gastrologa ze względu na żołądek dentystę przesunęłam na czwartek i jeszcze chirurg mi został ale to dzisiaj muszę ogarnąć by mieć zaświadczenie również od niego o cc . Do 15.04 progesteron mam bez zmian potem może zejdziemy z prolutexu choć dr nie jest pewna bo woli dmuchać na zimne . Mały pchał rączki do buzi jak chciała dr zrobić zdjęcie to się głowa nam obracał . Także mamy 19cm o 220gr kawalera . Po wizycie poczułam wielką ulgę a na wieczór mąż dał mi kawałek batonika i zaczęła sie impreza że mąż czuł .
Dziękuję za kciuki bo się bardzo przydaly .
https://ibb.co/nNYB2fkKDomi94, Ahossik91, Santal3, Luna_, Dziewiarka, Nowa9224, Sunday_92, Zielona2024, SandraH.97, Lia., smoothie, aswalda, Platynova55, Britta, magda87, Lala91, Bella93, Patka123 lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
@adu wygrałaś los na loterii oby na warsztatach udało się wam zrobić piękną sesję zdjęciową
@Sunday92 tobie dziękuję za wsparcie jesteś wielka ❤️ i tym razem ja będę trzymala kciuki za jutrzejszą wizytę
Ja mam prenatalne 20+1 dr powiedział że mam umówić się między 20 a 22tc bez znaczenia który dzień . A że w ten dzień akurat było wolne z rana to wzięłam bo potem są mega obsuwy . Prenatalne jak i połówkowe trwa 40 minut .
Ja z wyprawki nie mam nic muszę najpierw pooglądać wózki by móc coś wybrać jak pojadę na połówkowe żeby tam za bardzo nie siedzieć. Gdzieś na fb mignęły mi wózki Anex baby i cybex czy maxi cosi ale żadna z was nie wspomniała o tych formach nic czy jest sens przeglądać yt pod względem tych wózków czy sobie darować . Bo czuje że bugaboo pozostanie tylko marzeniem …Santal3 lubi tę wiadomość
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
Anakonda świetne wiadomości, trzymam kciuki żeby ten wyskok szyjki był jednorazowy 🤞
Za dziewczyny dziś wizytujące mocne kciuki 🤞🤞
Mi drugi raz w tym tygodniu śni się czyjeś dziecko, więc śmiać mi się chce, że wszyscy w moich snach rodzą i mają dzieci, a ja dalej w ciąży😂 już bym chciała ruchy poczuć, żeby ta ciąża była realniejsza i tak pozytywnie wam zazdroszczę czucia tych kopniaków😍anakonda, Nowa9224 lubią tę wiadomość
-
Anakonda, super wiadomości 😍 Bardzo się cieszę!
Ja cybexa testowałam w sklepie, szczegółów nie pamiętam, ale na plusie były amortyzatory wyżej, co jak tłumaczył facet, daje lepsza amortyzacje dziecka w wózku, a nie tylko odczuć prowadzącego wózek. Na pewno wyróżniają się też cenąNie pamiętam jak było że stabilnością. Bo Venicci odrzuciłam kazdy model że względu na trzesawkę.
Z Anex to kojarzę ze zatrzymaliśmy się przy modelu IQ. Ma dwa zestawy kol, ale nawet te większe wydawały mi się nie za duże. Moze na sam teren miejski to ok. Kojarzę ze w nim tez mozna regulować oparcie (wysokosc), czego w innych wózkach nie spotkałam i można zwezac rame i raczke. To zwezenie podobno spoko jak ktoś chce złożyć wózek do bagażu podręcznego (spacerowke).
Adu, uprasza się nieswirowanieWiem, łatwo powiedzieć. Jak ja już (wreszcie) poczuje, to też pewnie będę chciala czuć regularnie. Ale na regularność chyba jeszcze jest czas. Podziwiam że o 6 zaczynasz prace, ja o 6 walczę zeby wstać z łóżka. Pracujesz zdalnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 08:09
anakonda lubi tę wiadomość
FET blastocysta ➡️ prolutex, cyclogest, duphaston, estrofem, acard, neoparin, encorton, prograf, euthyrox
8dpt 30
10dpt 77
12dpt 175
14dpt 438
16dpt 1109
18dpt 2316 (103%)
19dpt pecherzyk 7mm, żółtkowy 2mm
21-23dpt krwawienie - krwiak?
28dpt 6+4 CRL 6,1 mm, FHR 122
7+5 CRL 1.58 cm FHR 158
9+5 wizyta 2.91 cm / 150
11+0 4.45 cm / 164
12+4 6.55 cm / 154
prenatalne ✅️
Pappa ✅️
NIPT ✅️
połówkowe ✅️
echo serca ✅️
8 lat za nami, 4x transfer IVF, 5xIUI, 1xcb, 1xpuste jajo, miliony badań
-
adu wrote:Dziewiarka, ciuchy z newbie i kappahl są super, tylko sa znacznie większe niż inne
ale świetnie się piorą i nie widać po nich użytkowania
Dzień dobry 😴 ja wczoraj pochwaliłam, że już nie mam problemów ze spaniem w nocy, więc dziś od 3:30 nie śpię. Za dużo myśli w głowie, plus wczoraj nie czułam w ogóle ruchów maluchów i nie mogę usnąć. No nic, o 6 zacznę pracę, a może uda się odespać godzinkę po pracy zanim odbiorę córkę. Niby wiem, że nie muszę ich jeszcze czuć codziennie, ale to i tak stresuje.
Właśnie wychodzę z założenia, że warto te ciuszki kupić lepsze, potem albo sprzedam, albo zostaną na kolejne bobo. 😉 a dużo większe niż hm wypadają?
Co do ruchów to moja ginekolog była bardzo zdziwiona, że już coś czuję. Więc rzeczywiście nie ma co panikować, maluchy tak się pewnie czasem przekręcą, że ukryją totalnie.'94 AMH 0,29, MTHFR A1298 i PAI-1 4G/5G hetero, kariotypy ✅
18.02 ⏸️ naturalnie
27.03 poronienie zatrzymane 💔
👼 Miłosz trisomia 22
Sierpień ciąża biochemiczna 💔
11.09 IVF MZ 26.09 ET 4BB nieudany 💔 11.10 start drugiej stymulacji 26.10 mamy 1 zarodek 4AB transfer odroczony
1.12 ⏸️ naturalny cud
2.12 10 dpo beta 15,55 prog 23,44 🥹
4.12 12 dpo beta 67,89 prog 28,27 🥹
6.12 14 dpo beta 200,03 🥹
10.12 18 dpo beta 1202,29 prog 37,74 🥹
23.12 USG jest ❤️ CRL 4,5 mm
13.01 USG ❤️ 167bpm CRL 26,34 mm
21.01 USG ❤️ 171bpm CRL 36 mm
28.01 Wyniki Nifty Pro- ryzyka niskie, czekamy na Córeczkę 🥹🌸
6.02 I prenatalne ❤️ 7,2 cm Cudu 🥰
17.02 9,5 cm Bobasa 💖
10.03 200 g Dziewczynki 🌸
15.04 połówkowe 500 g zdrowej Dzidzi 😍
16.06 1650 g i prawidłowe III prenatalne ☺️
-
nick nieaktualnyanakonda wrote:Dzień dobry .
Przepraszam że teraz ale wczoraj ledwo przyjechaliśmy to gości mieliśmy a jeszcze obsuwa 40 min była . Powiem że wczorajszy dzień był tak stresujący od samego wejścia na rejestracji dziewczyna pyta o L4 czy dostanie czy nie bo idzie do szpitala ze skracającą szyjka więc ja odchodząc byłam zielona dosłownie bo mąż aż się pytał czy dobrze się czuje . Ale okazało się wszystko ok tu mnie zastanawia bo szyjka ma 3,8 cm (mierzona w sumie w takiej linii prostej ) i dr powiedział że jest idealna . Więc pytam jak to możliwe skoro miała 2,9 . Mówiła że przy odpoczynku szyjka się rozprężyła a nie urosła bo nie rośnie . Widocznie w górach trochę za bardzo przeliczyłam swoje siły i po wyjeździe zaraz wizyta . Ale mam nadal dużo odpoczywać nie dźwigać i 30 min spacerować dziennie . Za dwa tyg mam połówkowe i mam się odezwać jaka jest ta szyjka jeśli bez zmian to wizyta u dr 15.04 jeśli skróci się to będzie szybciej. Mam teraz korzystać i zapisać się do gastrologa ze względu na żołądek dentystę przesunęłam na czwartek i jeszcze chirurg mi został ale to dzisiaj muszę ogarnąć by mieć zaświadczenie również od niego o cc . Do 15.04 progesteron mam bez zmian potem może zejdziemy z prolutexu choć dr nie jest pewna bo woli dmuchać na zimne . Mały pchał rączki do buzi jak chciała dr zrobić zdjęcie to się głowa nam obracał . Także mamy 19cm o 220gr kawalera . Po wizycie poczułam wielką ulgę a na wieczór mąż dał mi kawałek batonika i zaczęła sie impreza że mąż czuł .
Dziękuję za kciuki bo się bardzo przydaly .
https://ibb.co/nNYB2fkK
Ja poproszę o kciuki jutro o 15:15
Mnie tylko martwi to, że ja jednak synka noszę, co prawda niewiele, ale jednak dwa razy dziennie go zazwyczaj znoszę ze schodów:/ potrafi sam zejść, ale chyba się boi, bo często zaczyna płakać, że apa no i nie mam serca go nie wziąć na ręce, ale to jednak prawie 14kg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 08:50
anakonda lubi tę wiadomość
-
Dzikaplaza, to nieswieowanie to nie takie łatwe 😅 Tak, ja zdalnie
Ale ja nawet jak nie pracowałam zdalnie to wstawałam wcześnie i często do biura jeździłam na 6-6:30, żeby wyjść wcześniej i mieć więcej popołudnia
Wieczorem nigdy nie umiałam długo siedzieć, a z porannym wstawaniem nie mam problemu
Anakonda, super wieści!
Dziewiarka, ja też, poza tym powiem szczerze, że ja lubię ładnie ubrane dzieci. 🤭 a co do wielkości, to myślę że porównywalnie jak HM, kappahl chyba trochę był większy niż newbie. A marki jak newbie czy HM sprzedasz łatwiej niż jakieś Sinsay czy pepco.. które zresztą często do odsprzedaży się nie będą nadawały, bo one niestety dużo tracą po praniach. Z pepco dobrej jakości są ubranka z serii „organic” i dla mnie jedynie one nadają się do kupowania. Innych unikam raczej.
Sunday, kciuki za wizytęMam nadzieję, że będzie dobrze z szyjką. Niestety tego noszenia ciężko uniknąć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 09:02
Sunday_92, dzikaplaża, anakonda, Dziewiarka lubią tę wiadomość
-
Dziewiarka wrote:Właśnie wychodzę z założenia, że warto te ciuszki kupić lepsze, potem albo sprzedam, albo zostaną na kolejne bobo. 😉 a dużo większe niż hm wypadają?
Co do ruchów to moja ginekolog była bardzo zdziwiona, że już coś czuję. Więc rzeczywiście nie ma co panikować, maluchy tak się pewnie czasem przekręcą, że ukryją totalnie.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
Sunday_92 wrote:Wspaniale, bardzo się cieszę, że wszystko ok ❤️
Ja poproszę o kciuki jutro o 15:15
Mnie tylko martwi to, że ja jednak synka noszę, co prawda niewiele, ale jednak dwa razy dziennie go zazwyczaj znoszę ze schodów:/ potrafi sam zejść, ale chyba się boi, bo często zaczyna płakać, że apa no i nie mam serca go nie wziąć na ręce, ale to jednak prawie 14kg...
Co do porodu moja dr polecała Święta Rodzinę ale chce by po cc mąż mógł kangurowac małego i nie wiem czy we wszystkich szpitalach jest możliwość. I tak sobie rozmawialiśmy to mówiła że pół roku po porodzie możemy przygotowywać się do transferu drugiego bobo . My z mężem na siebie potem na dr i zaczęliśmy się śmiać . Uwielbiam u niej wizyty bo potrafi rozładować napięcie .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
dzikaplaża wrote:Anakonda, super wiadomości 😍 Bardzo się cieszę!
Ja cybexa testowałam w sklepie, szczegółów nie pamiętam, ale na plusie były amortyzatory wyżej, co jak tłumaczył facet, daje lepsza amortyzacje dziecka w wózku, a nie tylko odczuć prowadzącego wózek. Na pewno wyróżniają się też cenąNie pamiętam jak było że stabilnością. Bo Venicci odrzuciłam kazdy model że względu na trzesawkę.
Z Anex to kojarzę ze zatrzymaliśmy się przy modelu IQ. Ma dwa zestawy kol, ale nawet te większe wydawały mi się nie za duże. Moze na sam teren miejski to ok. Kojarzę ze w nim tez mozna regulować oparcie (wysokosc), czego w innych wózkach nie spotkałam i można zwezac rame i raczke. To zwezenie podobno spoko jak ktoś chce złożyć wózek do bagażu podręcznego (spacerowke).
Adu, uprasza się nieswirowanieWiem, łatwo powiedzieć. Jak ja już (wreszcie) poczuje, to też pewnie będę chciala czuć regularnie. Ale na regularność chyba jeszcze jest czas. Podziwiam że o 6 zaczynasz prace, ja o 6 walczę zeby wstać z łóżka. Pracujesz zdalnie?
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
adu wrote:Dzikaplaza, to nieswieowanie to nie takie łatwe 😅 Tak, ja zdalnie
Ale ja nawet jak nie pracowałam zdalnie to wstawałam wcześnie i często do biura jeździłam na 6-6:30, żeby wyjść wcześniej i mieć więcej popołudnia
Wieczorem nigdy nie umiałam długo siedzieć, a z porannym wstawaniem nie mam problemu
Anakonda, super wieści!
Dziewiarka, ja też, poza tym powiem szczerze, że ja lubię ładnie ubrane dzieci. 🤭 A marki jak newbie czy HM sprzedasz łatwiej niż jakieś Sinsay czy pepco.. które zresztą często do odsprzedaży się nie będą nadawały, bo one niestety dużo tracą po praniach. Z pepco dobrej jakości są ubranka z serii „organic” i dla mnie jedynie one nadają się do kupowania. Innych unikam raczej.
Sunday, kciuki za wizytęMam nadzieję, że będzie dobrze z szyjką. Niestety tego noszenia ciężko uniknąć..
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualnyJa na początku, tak przez pierwszy rok, kupowałam wszystkie nowe ubranka z nexta, jojo maman&bebe, newbie, hm. Nic nie sprzedawalam, wszystko zostawialam z mysla o rodzeństwie. Teraz w sumie kupuje sinsay/pepco na ogród, po domu itp. I nexta/hm na inne okazję plus piżamki. Mój mlody się wspina, brudzi itp. Więc te pepcowe/sinsayowe po sezonie są po prostu do wyrzucenia, inna firma wyglądała by tak samo, także już wolę koszulkę za 10zl wyrzucić.
Kombinezony itp. Zawsze się staramy lepsze kupować reime, Engela, bo to brat wynosi
Teraz mam przeprawę pt. Buty wiosenne, chciałam zaoszczędzić i kupić z ccc, no ale mam 3 pary do zwrotu, bo wszystkie źle leżą, więc pewnie znowu się skończy na wydaniu 300zl, a u niego na jesien już będą pewnie za małe, brat nie odziedziczy, bo butów się akurat nie powinno nosić po kimś, więc no trochę mi szkoda tyle wydac, ale co zrobić, musi mieć wygodne i dobrze dopasowane (#poznańska sknera).
Ale ogólnie firmowe dzieciowe rzeczy sprzedają się w mig i z niewielka strata, my sprzedawaliśmy to co nam się nie sprawdziło, dostawkę chicco, fotelik cybexa, kosz Mojżesza, wszystko poszło w mig.
@anakonda, tak, zdaje sobie sprawę, że dźwiganie niewskazane, noszę małego dużo mniej, ale tak w 100% ciężko to wyeliminować. Jak dostanę kategoryczny zakaz, to wtedy będziemy kombinować 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 09:15
-
Sunday_92 wrote:Ja na początku, tak przez pierwszy rok, kupowałam wszystkie nowe ubranka z nexta, jojo maman&bebe, newbie, hm. Nic nie sprzedawalam, wszystko zostawialam z mysla o rodzeństwie. Teraz w sumie kupuje sinsay/pepco na ogród, po domu itp. I nexta/hm na inne okazję plus piżamki. Mój mlody się wspina, brudzi itp. Więc te pepcowe/sinsayowe po sezonie są po prostu do wyrzucenia, inna firma wyglądała by tak samo, także już wolę koszulkę za 10zl wyrzucić.
Kombinezony itp. Zawsze się staramy lepsze kupować reime, Engela, bo to brat wynosi
Teraz mam przeprawę pt. Buty wiosenne, chciałam zaoszczędzić i kupić z ccc, no ale mam 3 pary do zwrotu, bo wszystkie źle leżą, więc pewnie znowu się skończy na wydaniu 300zl, a u niego na jesien już będą pewnie za małe, brat nie odziedziczy, bo butów się akurat nie powinno nosić po kimś, więc no trochę mi szkoda tyle wydac, ale co zrobić, musi mieć wygodne i dobrze dopasowane (#poznańska sknera).
Ale ogólnie firmowe dzieciowe rzeczy sprzedają się w mig i z niewielka strata, my sprzedawaliśmy to co nam się nie sprawdziło, dostawkę chicco, fotelik cybexa, kosz Mojżesza, wszystko poszło w mig.
@anakonda, tak, zdaje sobie sprawę, że dźwiganie niewskazane, noszę małego dużo mniej, ale tak w 100% ciężko to wyeliminować. Jak dostanę kategoryczny zakaz, to wtedy będziemy kombinować 🤷♀️
Ja polecam buty z zalando lounge, kupuje po promocji zawsze dzieciom geox albo superfitwychodzą sporo taniej (zwykle uda mi się za geoxa zamiast 250 zapłacić 130-150) zamawiam 3-4 pary i zawsze coś zostawiamy
Na zalando zrobiłam zakup pare dni temu, kupiłam z wyprzedaży po zimowych za 150zł kombinezon z wełny merino ,wziełam na 68, dla małejJakie spore są , i na 74 wygląda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca, 09:30
-
anakonda wrote:Tzn cena wyższa ? W sumie dla mnie cena nie gra roli ma być taki by był wygodny dla dziecka ale też i mi się dobrze prowadził . Kiedy masz te targi bo ty o nich pisałaś nie ? Chociaż zdaje sobie sprawę że dla każdej z nas każdy wózek może się inaczej prowadzić .
Potem bylismy jeszcze w dwoch sklepach. Dla mnie, pomijając cenę, wygrał Bebetto i chwała za to.
Jeszcze jeden sklep sprawdzam i podejmuje decyzje ostateczną.FET blastocysta ➡️ prolutex, cyclogest, duphaston, estrofem, acard, neoparin, encorton, prograf, euthyrox
8dpt 30
10dpt 77
12dpt 175
14dpt 438
16dpt 1109
18dpt 2316 (103%)
19dpt pecherzyk 7mm, żółtkowy 2mm
21-23dpt krwawienie - krwiak?
28dpt 6+4 CRL 6,1 mm, FHR 122
7+5 CRL 1.58 cm FHR 158
9+5 wizyta 2.91 cm / 150
11+0 4.45 cm / 164
12+4 6.55 cm / 154
prenatalne ✅️
Pappa ✅️
NIPT ✅️
połówkowe ✅️
echo serca ✅️
8 lat za nami, 4x transfer IVF, 5xIUI, 1xcb, 1xpuste jajo, miliony badań
-
nick nieaktualnyAhossik91 wrote:Ja polecam buty z zalando lounge, kupuje po promocji zawsze dzieciom geox albo superfit
wychodzą sporo taniej (zwykle uda mi się za geoxa zamiast 250 zapłacić 130-150) zamawiam 3-4 pary i zawsze coś zostawiamy
Na zalando zrobiłam zakup pare dni temu, kupiłam z wyprzedaży po zimowych za 150zł kombinezon z wełny merino ,wziełam na 68, dla małejJakie spore są , i na 74 wygląda.