🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, ja też chętnie do Was dołącze.
Wątek podczytuje juz od kilku miesięcy.
Termin porodu mam na 14 sierpnia ale póki co żadnych objawów.
Już wiem od lekarza prowadzącego ze jak Młody nie wykluje się do terminu będę mieć skierowanie na indukcję.
Ciąża wyczekana po 4 pełnych procedurach invitro, w sumie 6 lat starań.
Flowers30, Dysia08, ReginaPhalange, Bbbuuu, KaFka, Milka1991, Odiodi, Zielona2024, Kreska41, Roxanne, Lia. lubią tę wiadomość
Czekamy na synka.
Termin porodu 14 sierpień 2025. -
KaFka wrote:Poradzisz sobie, poradzisz ❤️ też mam takie myśli więc nie jesteś sama, ale pewnie Cie to za bardzo nie pociesza 😅 może nie potrzebnie to teraz napiszę bo nie chce zostać źle odebrana, ale są ludzie, którzy narobią dzieci. Piją, palą i niewiadomo co jeszcze. Niczym się nie przejmują i jakoś dają radę utrzymać to dziecko/dzieci przy życiu. To chyba i my sobie jakoś poradzimy 😅 🫣
To tylko się cieszyć, że malutka Ci bardzo nie dokuczała ❤️ oby tak zostało, a waga ładna jak na tamten czas 👍
Dziękuję za miłe słowa i otuchę ❤️, też się właśnie pocieszam, że każdy przez to przechodzi, a patologia to się w ogóle niczym nie zamartwia 😅
No i teraz tylko wyczekiwać porodu, który wydaje się tak nierealny dla mnie, nie dociera do mnie jak to wszystko będzie wyglądać itp więc chętnie tez czytam historie mam, które już to przetrwały 😁 co kobieta to inny porod więc nie wiadomo na co się nastawić 🙈KaFka lubi tę wiadomość
-
NIOBEE wrote:Cześć, ja też chętnie do Was dołącze.
Wątek podczytuje juz od kilku miesięcy.
Termin porodu mam na 14 sierpnia ale póki co żadnych objawów.
Już wiem od lekarza prowadzącego ze jak Młody nie wykluje się do terminu będę mieć skierowanie na indukcję.
Ciąża wyczekana po 4 pełnych procedurach invitro, w sumie 6 lat starań.
Miło Cię widzieć.🥰 Podziwiam, za wytrwałość w drodze do celu. Dla mnie invitro to cud❤️
Z tymi indukcjami to chyba teraz rutyna.
Ja też podczytywałam inne wątki zanim tu dołączyłam i się ujawniłam😅 teraz nie mam czasu na inne ten jest nr 1👍 -
Flowers30 wrote:Dziękuję za miłe słowa i otuchę ❤️, też się właśnie pocieszam, że każdy przez to przechodzi, a patologia to się w ogóle niczym nie zamartwia 😅
No i teraz tylko wyczekiwać porodu, który wydaje się tak nierealny dla mnie, nie dociera do mnie jak to wszystko będzie wyglądać itp więc chętnie tez czytam historie mam, które już to przetrwały 😁 co kobieta to inny porod więc nie wiadomo na co się nastawić 🙈
Razem będzie nam łatwiej to przejść. Oby jak najlżej. 🙂Ja też lubię czytać historię porodowe, żeby choć trochę wiedzieć jak to może wyglądać. Pocieszam się tym, że nie my pierwsze 😅i jakoś ten bobas wyjdzie. -
Dziewczyny!
Ponieważ ten wątek trochę się rozjechał i został porzucony przez założycielki, postanowiłyśmy z Kafką założyć nowy – świeży, aktualny i dla nas wszystkich 💛
👉 Letnie Maluchy 2025 – https://ovufriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/letnie-maluchy-2025,44157,1.html?sd=1
Jeśli się już udzielacie – super, widzimy się tam! (Milka, Osiecka, Anuśla, Dysia08, Bbbuuu, Rzelka, Sreberko, Jaśmin1516, Odiodi, Flowers30 - jak kogoś pominęłam, to z góry przepraszam, wszyscy mile widziani).
A jeśli na razie tylko czytacie z ukrycia, to właśnie idealny moment, żeby się odezwać i dołączyć 🙂
Odiodi, osiecka89 lubią tę wiadomość
2019🩷
2025🩵 -
Będę miała planowane cc.
Boję się piekielnie
Nerwy mi wysiadają.
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
12.12.24--->II 🤰
8.02.25----> I prenatalne. Bez zastrzeżeń!
22.08.2025---> termin 🙏
Heparyna,acard,metylowany kwas foliowy,...duphrason,
Nie da się zastąpić utraconego dziecka. Ale wiarą w Niego jest niezłomna. Kocham Was dzieci !
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
Kreska41 wrote:Będę miała planowane cc.
Boję się piekielnie
Nerwy mi wysiadają.
Kreska chodź na letnie mamy 2025, ten wątek powoli "dogaszamy".
Nie będę ci mówiła truizmów "nie denerwuj się" czy "uspokój się", bo to nie ma sensu. Staraj się skupić na tym, że jesteś pod dobrą opieką i temu się poddaj. Jeśli jest cokolwiek, co może odwrócić twoją uwagę choć na moment to to rób. Poczuj się i zachowuj jak pacjent VIP:)
Trzymamy kciuki, jesteśmy z tobą myślami!!! I czekamy na wieści ♥️ -
Kreska41 wrote:Będę miała planowane cc.
Boję się piekielnie
Nerwy mi wysiadają.
Słuchaj jak będziesz chciała i dojdziesz do siebie to przerzuć się do nas na " Letnie maluchy 2025". Mamy tam połączony wątek sierpnia z Lipcem i wrześniem. Wymieniamy się doświadczeniami i czekamy na porody wspólnie 😄
Jesteś dzielna , trzymaj się 🥰 -