Amber86 wrote:
Hej Dziewczyny, trochę Was podczytuję i w końcu postanowiłam wyjść ze skorupki i dołączyć do wątku, choć termin na sierpień mam na razie tylko z aplikacji

. I to 30 sierpień

Na ostatnim usg 3.02 wyliczono nam jednak idealny 10tc więc wygląda, że będzie sierpień.
Zresztą nie sądzę, aby w moim wieku ktoś pozwolił mi chodzić długo w tej ciąży
Troszkę o mnie:
Długo na to dziecko czekaliśmy i już w sumie chyba nikt z rodziny się po nas nie spodziewa.
Zorientowałam się praktycznie od razu ale trochę minęło nim do nas dotarło, że się udało i jestem w ciąży. Nikomu nie powiedzieliśmy z rodziny ani znajomych (tylko kilku lekarzom), czekamy na prenatalne, więc niezbyt mam z kim to przegadać poza mężem.
Na razie jesteśmy przed prenatalnymi (dziś opłaciłam Felię), ale z racji wieku jest stres całkiem zacny. Zwłaszcza, że mamy poczucie, że raczej więcej prób nie będzie i to nasza ostatnia szansa na dziecko.
We wrześniu skończę 40 i to był mój limit psychiczny na rodzenie bobasa, więc mam nadzieję, że się uda i to będzie perfekcyjny prezent

.
Mam nadzieję, że mnie przygarniecie mimo granicznego terminu

Cześć witaj 😉 mój termin również wypada na koniec miesiąca zobaczymy po prenatalnych czy się nie zmieni. Także nie jesteś sama na końcówce sierpnia hehe ile płaciłaś za Felie jeśli można wiedzieć? Bo zaczęłam brać również pod uwagę ten test choć byłam prawie zdecydowana na Sanco, jednak ja chyba zrobię po prenatalnych także będę szła na nie nieco zestresowana, ale taką już podjęłam decyzję.
Martakam gratulacje! To takie wzruszające, że jest tak jak chciałaś - marzenia się spełniają 🥹🩷
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔 2x cb 💔
💊 wit. B12, C, wit. D3, kwas foliowy, omega-3, magnez+b6,
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 SonoHsg; fragmentacja DNA 6% ✔️
❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III, 06-09.25 r. walka z e.coli.
od 11.25 r.
~ monitorowane cykle
21.12 ⏸️ 🌟 ktoś tu chce być 🥹
9dpo beta 53, prog 37
11dpo beta 179, prog 47
13dpo beta 461
21dpo beta 13682 🌱prog. 40
7.01- jest🐣 CRL 0,4 cm i bije❤️
27.01 - 2,40 cm Gumisia 🧸
🙏
Only good mood & thoughts 🍀

👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔 2x cb 💔
💊 wit. B12, C, wit. D3, kwas foliowy, omega-3, magnez+b6,
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 SonoHsg; fragmentacja DNA 6% ✔️
❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III, 06-09.25 r. walka z e.coli.
od 11.25 r.
~ monitorowane cykle
21.12 ⏸️ 🌟 ktoś tu chce być 🥹
9dpo beta 53, prog 37
11dpo beta 179, prog 47
13dpo beta 461
21dpo beta 13682 🌱prog. 40
7.01- jest🐣 CRL 0,4 cm i bije❤️
27.01 - 2,40 cm Gumisia 🧸
🙏
Only good mood & thoughts 🍀