Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
Odpowiedz

☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️

Oceń ten wątek:
  • Seabird Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna11 wrote:
    Ja też melduję, że synek już poza brzuchem ❤️ urodził się w sobotę 39+0. 3300 g, 55 cm. Jest cudny! Gratuluję pozostałym rozpakowanym, a za resztę trzymam kciuki! 🤞🏻🫶🏻

Wkradam się na Wasz wątek żeby najmocniej pogratulować szczęśliwego rozwiązania 😘 Bardzo się cieszę, że tak pięknie się u Ciebie potoczyło, cieszcie się sobą! ❤

Luna11 lubi tę wiadomość

32👩🏼
    ⏳Starania od 03.2025
    12.2025 CB 💔

Cytologia HPV, biocenoza, MUCHa, wymazy bakteriologiczno-mykologiczne ✅
    Hormony ✅ Tarczyca ✅
    Owulacje ✅ Badanie nasienia ✅
    Endometrioza II/III stopnia 🔴
    HyFoSy 06.26 ✅
    Histeroskopia 🔜 jesień?
  • Madeline28 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Discordowe, starałam się być aktywna na forum by choć trochę nadrobić brak pisania wcześniej. Czy zgodziłybyście się bym jednak dołączyła do grupy? Chciałabym napisać wiele rzeczy, m.in. o swoim doświadczeniu porodu (bardzo trudnym...), a także poczytać Wasze historie - widzę, że bardzo tego potrzebuję i często szukam pocieszenia w tym, że np. ktoś miał podobne przejścia do moich. Na forum publicznym tego typu otwarcie się jest dla mnie trudne, więc wolałabym napisać w zamkniętej grupie.

Wszystkim dziewczynom z maleństwami u boku gratuluję <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:09

preg.png
  • Luna11 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seabird wrote:
    Wkradam się na Wasz wątek żeby najmocniej pogratulować szczęśliwego rozwiązania 😘 Bardzo się cieszę, że tak pięknie się u Ciebie potoczyło, cieszcie się sobą! ❤
    Dziękuję Ci bardzo. ❤️ Za to ja po cichu podczytuję co u Ciebie, trzymam kciuki i jestem pewna, że czeka Cię szczęśliwe zakończenie. Super, że drożność wyszła dobrze. Seabird, kibicuję i pamiętam o Tobie. 🫶🏻

PS piękny nowy awatar!

👧 28

✨️ 09.12 pierwsze dwie kreski w 12 cs

🌼 19.12 - CRL 0,77 mm okruszka
    🌼 08.01 - CRL 1,54 cm + ❤️
    🌼 16.01 - CRL 2,5 cm
    🌼 01.02 - nifty - zdrowy chłopczyk 💙
    🌼 13.02 - CRL 7,16 cm
    🌼 16.03 - 243 g (17+2)
    🌼 03.04 - 369 g (19+6)
    🌼 27.04 - 606 g (23+2)

age.png
‹‹ 244 245 246 247 248
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ