☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna11 wrote:Ja też melduję, że synek już poza brzuchem ❤️ urodził się w sobotę 39+0. 3300 g, 55 cm. Jest cudny! Gratuluję pozostałym rozpakowanym, a za resztę trzymam kciuki! 🤞🏻🫶🏻
Wkradam się na Wasz wątek żeby najmocniej pogratulować szczęśliwego rozwiązania 😘 Bardzo się cieszę, że tak pięknie się u Ciebie potoczyło, cieszcie się sobą! ❤
Luna11 lubi tę wiadomość
32👩🏼
⏳Starania od 03.2025
12.2025 CB 💔
Cytologia HPV, biocenoza, MUCHa, wymazy bakteriologiczno-mykologiczne ✅
Hormony ✅ Tarczyca ✅
Owulacje ✅ Badanie nasienia ✅
Endometrioza II/III stopnia 🔴
HyFoSy 06.26 ✅
Histeroskopia 🔜 jesień? -
Dziewczyny Discordowe, starałam się być aktywna na forum by choć trochę nadrobić brak pisania wcześniej. Czy zgodziłybyście się bym jednak dołączyła do grupy? Chciałabym napisać wiele rzeczy, m.in. o swoim doświadczeniu porodu (bardzo trudnym...), a także poczytać Wasze historie - widzę, że bardzo tego potrzebuję i często szukam pocieszenia w tym, że np. ktoś miał podobne przejścia do moich. Na forum publicznym tego typu otwarcie się jest dla mnie trudne, więc wolałabym napisać w zamkniętej grupie.
Wszystkim dziewczynom z maleństwami u boku gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:09
-
Dziękuję Ci bardzo. ❤️ Za to ja po cichu podczytuję co u Ciebie, trzymam kciuki i jestem pewna, że czeka Cię szczęśliwe zakończenie. Super, że drożność wyszła dobrze. Seabird, kibicuję i pamiętam o Tobie. 🫶🏻Seabird wrote:Wkradam się na Wasz wątek żeby najmocniej pogratulować szczęśliwego rozwiązania 😘 Bardzo się cieszę, że tak pięknie się u Ciebie potoczyło, cieszcie się sobą! ❤
PS piękny nowy awatar! -