Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
Odpowiedz

☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️

Oceń ten wątek:
  • Fox Autorytet

Wysłany: 29 lipca, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falka93. wrote:
    Nabawiłam się gorszej nerwicy. Nie chcę już nigdy do tego szpitala wracać. Co ja w tym szpitalu przeżyłam przez 2 dni. Nigdy więcej. Kiedy dostałam wypis to był najszczęśliwszy dzień w życiu 🎉🍀

Ciągle myślę co by było gdyby i zdarza się popłakać. Jedno dziecko mam już na cmentarzu.

Przytulam 🫂 to naprawde koszmar! Rozumiem, że po Twoich wcześniejszych doświadczeniach uderzyło Cię to z kilkukrotnie większą mocą! Ale jesteście silni!! I Ty i synek ❤️

91'
    10.2023⏸️->07.2024 🩵Synek

07.2025 💔 7+2 (puste jajo)
    10.2025 💔 10+1 (chłopiec triploidia)

21.12 ⏸️ 10 dpo
    27.12 beta 239,4 mIU/ml || Prog 26,70
    29.12 beta 339,0 mIU/ml 💔 || prog 25,64
    31.12 beta 569,8 mIU/ml || prog 19,58
    02.01.2026 beta 1281,7 mIU/ml 🤯 || prog 18,95

23.02 I prenatalne - 6,25cm FHR: 151bpm - ryzyka niskie- 🩵
    15.04 II prenatalne - 346g chłopiec 🩵
    24.06 III prenatalne - 1709g 🩵
    29.07 34+5 3202g 😳
    preg.png
  • Falka93. Autorytet

Wysłany: 29 lipca, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox wrote:
    Przytulam 🫂 to naprawde koszmar! Rozumiem, że po Twoich wcześniejszych doświadczeniach uderzyło Cię to z kilkukrotnie większą mocą! Ale jesteście silni!! I Ty i synek ❤️

Synek pokazał jak bardzo jest silny i jak bardzo chce żyć ❤️💪 Mam nadzieję że kiedyś zapomnę o tym incydencie ale to nie jest takie proste.

Madeline28 lubi tę wiadomość

01.2019 💔👼🏻 9tc
    03.2020 💔👼🏻 35tc
    01.2023 💙🌈 38tc
    07.2026 💙👶🏼 36tc

age.png
‹‹ 243 244 245 246 247
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ