X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
Odpowiedz

☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️

Oceń ten wątek:
  • FlowerGirl Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozia wrote:
    Pierwsze prenatalne to jeszcze za wcześnie, żeby płeć przewidzieć. Szanse są 50:50. Worek mosznowy może schodzić do ok 20tc, niby są jakieś “znaki” wcześniej, ale różnie to wychodzi. Znajomym dwóch różnych lekarzy potwierdziło w 14 i 16 tygodniu dziewczynkę, a na połówkowych się okazało, że chłopak. Więc myślę, że u Ciebie to też podobna sytuacja i jednak to co widać teraz jest bliższe prawdy 🙈

Podobno też jest tak, że jak widać chłopca to ciężko żeby nagle się okazała dziewczynka. Ale jak widać dziewczynkę, to do 16-20tc się wszystko jeszcze może zmienić, bo do wtedy się wykształcają narządy i wcześniej po prostu może ich nie być tak widać 🙈

Bo nie wiem co mam kupować 😊 czy różowe czy beżowe 😁

preg.png

„Żeby być dużym, najpierw trzeba być małym.”
  • rozia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FlowerGirl wrote:
    Bo nie wiem co mam kupować 😊 czy różowe czy beżowe 😁
    Wstrzymaj się do prowadzącego 😁 my też się dopiero dzisiaj dowiedzieliśmy na 100%, a ja już mam całą wyprawkę w beżach i zieleniach, ale myślę że niebieskie dostaniemy od znajomych i rodziny

👩🏻 33 👱🏼‍♂️ 33
    starania od 08.2023, z pomocą medyczną od 08.2024
    💔 ciąża biochemiczna 09.2023, od tego czasu beta 0

KIR Bx | PAI-1 homo, MTHFR i V R2 hetero
    (białka C, S i antytrombina ✅)

🔬 histero 10.2024 - 3 polipy, CD138+
    🔬 HSG 03.2025 ✅
    🔬 histero 05.2025 - 1 polip, end. polipowate, CD138-
    💊 Letrozol od 07.2025 | 🧪 08.2025 Lipiodol

16.12 beta 2756,40 mIU/ml
    18.12 beta 5322,50 mIU/ml
    26.12 0,49cm ❤️
    01.04 344g zdrowego chłopaka 💙 (chyba będzie Hubert), tętno 154/min
    07.04 👨🏻‍⚕️⏳

💊 Euthyrox 50 • Utrogestan 2x200 • Accard 75
    💉 Clexane 0,4
    27cs | 5cs Letrozol | 4cs Lipiodol | ⏸️ od 09.2023🤞🏼

preg.png
‹‹ 190 191 192 193 194
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ