☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigi133 wrote:Hej!
Ja również proszę o dopisanie mnie na TP 07.08. Jeszcze do mnie zupełnie nie dochodzi, że jestem w ciąży (druga z rzędu- mam córkę z kwietnia 2023r.). 😶
Wizytę mam 16.12.
Cześć, pamiętam Cię z przed 3-4 lat na wykresach. Nie wiem czy jeszcze mnie kojarzysz ☺️ Mama styczniowego Bartka 2023. -
Frajda wrote:Hej, od dawna marzyłam, by móc przejść na fioletową stronę i w końcu mogę 🩷🩵
W tym tygodniu widzieliśmy nasze Maleństwo z migającym serduszkiem 😍. Termin porodu 1.08. proszę o dopisanie 🙂 Mam nadzieję, że wszystkie nasze Maluchy poczekają grzecznie w brzuchach do sierpnia 🌺
Witamy ❤️ Marzenia się spełniają. Spokojnej ciąży! 🍀☺️
Frajda lubi tę wiadomość
-
Elinda powodzenia ☀️👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
💔💔💔💔01, 02, 07, 09.2025 biochem
Podejrzenie niedomogi lutealnej (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅, trombofilia ✅, homocysteina ✅
10.2025 badania immunologiczne, NK 14,5% ⬆️,Th ⬇️, białko S ⬆️, cross match 62%‼️⚠️
07.11.2025 dr Jarosz konsultacja pierwszorazowa ➡️ KIR, HLA-C, biopsja endometrium ⌛️
18.11.2025 kwalifikacja invitro
12.2025 wizyta 9-12dc ocena endometrium - odwołana ✋
30.11 ⏸️
01.12 beta 169 E2 169 prog 15,3
03.12 beta 464 E2 202 prog 13,4
12.12 USG ginekolog ⌛️⏳
12.2025 start stymulacji ❓❓❓

-
Falka93. wrote:Cześć, pamiętam Cię z przed 3-4 lat na wykresach. Nie wiem czy jeszcze mnie kojarzysz ☺️ Mama styczniowego Bartka 2023.
Taaak, kojarze Twój nickname :DD. Czyli mamy dzieci z tego samego rocznika. Fajnie! Oby tym razem też wszystko poszło pomyślnie ✊️✊️✊️✊️✊️✊️
Falka93. lubi tę wiadomość
-
Sigi133 wrote:Taaak, kojarze Twój nickname :DD. Czyli mamy dzieci z tego samego rocznika. Fajnie! Oby tym razem też wszystko poszło pomyślnie ✊️✊️✊️✊️✊️✊️
Nie spodziewałam się że będę w grupie z osobami z tamtych lat, jaki ten świat mały 😀 Miejmy nadzieję bo znowu miałam ostro pod górkę i praktycznie prawie żadnych szans na naturalną ciążę. Lekarz mnie już skreślił. Znowu wydarzył się niespodziewany cud jak z synem kiedy zaczęłam się z tym wszystkim godzić ☺️ -
Hejo, ja dzisiaj już po becie, czekam na wyniki, ale mam jakiś duży stres.. Ostatnie badanie robiłam w sobotę i chyba sobie wkręcam, że dużo mogło się wydarzyć w tym czasie 🙄
A jutro pierwsze USG 🫣
Mam wrażenie, że do końca ciąży tak będzie - strach z radością na przemian 😀10.2024 rozpoczęcie starań
04.2025 histeroskopia
05.2025 cb 😢
05.12 planowana kolejna histeroskopia (polip przy poprzedniej nie został usunięty)
2.12 blada druga kreska 🤞
3.12 około 18dpo beta hcg 367
histeroskopia odwołana
6.12 beta HCG 1567
11.12 beta HCG 10735
12.12 wizyta u lekarza -
borowinka wrote:Hejo, ja dzisiaj już po becie, czekam na wyniki, ale mam jakiś duży stres.. Ostatnie badanie robiłam w sobotę i chyba sobie wkręcam, że dużo mogło się wydarzyć w tym czasie 🙄
A jutro pierwsze USG 🫣
Mam wrażenie, że do końca ciąży tak będzie - strach z radością na przemian 😀
Kiedy spodziewasz się wyników?
O której jutro trzymać kciuki?🙏🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:Kiedy spodziewasz się wyników?
O której jutro trzymać kciuki?🙏🏻
Myślę, że beta będzie do 12, a progesteron trochę później.
Jutro 12:55 🫣😀
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
10.2024 rozpoczęcie starań
04.2025 histeroskopia
05.2025 cb 😢
05.12 planowana kolejna histeroskopia (polip przy poprzedniej nie został usunięty)
histeroskopia odwołana
6.12 beta HCG 1567
11.12 beta HCG 10735
12.12 wizyta u lekarza -
Czy Wy też miewacie teraz przedziwne sny? Takie sny jak teraz, miałam jak byłam na lekach od psychiatry 😂
Rano się budzę i mam takie „omg co to było?” 😀10.2024 rozpoczęcie starań
04.2025 histeroskopia
05.2025 cb 😢
histeroskopia odwołana
6.12 beta HCG 1567
11.12 beta HCG 10735
12.12 wizyta u lekarza -
Ja też dzisiaj idę na betę. Umówiłam się równo po 48h i wyniki pewnie przed 18. Ale nie będę już badać proga. Wierzę, że jest wystarczający.
Borowinka, trzymam za nas kciuki. 🍀❤️
A co do snów, to mam wrażenie, że moje sny zawsze są dziwne, ale też od 3 miesięcy biorę leki od psychiatry, więc teraz podwójna dawka dziwnych snów. 😂 Dzisiaj będę dzwonić z pani doktor z pytaniem, czy mam odstawić albo brać mniejsza dawkę. Podobno sertralina jest jedną z najbezpieczniejszych substancji w ciąży. Ciekawe, co mi zaleci.
borowinka lubi tę wiadomość
👧 27 (endometrioza powierzchniowa)
💊 omegame prenatal, kwas foliowy metylowany
🌼 9.12 - beta 27,00 mIU/ml prog 30,20 ng/ml
🌼 11.12 - beta 83,3 mIU/ml TSH - 1,310 μIU/ml
pierwsze dwie kreski w 12 cs 😭❤️
🍼 I'm coming for you 🤞🏻🩷 -
borowinka wrote:Czy Wy też miewacie teraz przedziwne sny? Takie sny jak teraz, miałam jak byłam na lekach od psychiatry 😂
Rano się budzę i mam takie „omg co to było?” 😀
W ciąży są najgłupsze sny ever. Progesteron miesza 😆 -
Luna11 wrote:Ja też dzisiaj idę na betę. Umówiłam się równo po 48h i wyniki pewnie przed 18. Ale nie będę już badać proga. Wierzę, że jest wystarczający.
A co do snów, to mam wrażenie, że moje sny zawsze są dziwne, ale też od 3 miesięcy biorę leki od psychiatry, więc teraz podwójna dawka dziwnych snów. 😂 Dzisiaj będę dzwonić z pani doktor z pytaniem, czy mam odstawić albo brać mniejsza dawkę. Podobno sertralina jest jedną z najbezpieczniejszych substancji w ciąży. Ciekawe, co mi zaleci.
Kciuki za wynik 🙏🏻 ja drugi raz też nie sprawdzałam proga tylko sam przyrost bety
Luna11 lubi tę wiadomość
-
Przyznam jeszcze, że przez pół roku bycia na forum, oczywiście kibicowałam dziewczynom i czasem zastanawiało mnie, dlaczego aż tak się stresują wynikiem bety czy jakimś innym badaniem. Trochę to rozumiałam, ale trudno było mi się w to aż tak wczuć. Wierzyłam, że na pewno będzie dobrze.
He he he. 🤡 Tyle o sobie wiemy, ile nas sprawdzono. Martwię się, czy przyrost będzie wystarczający. 😁
Locus lubi tę wiadomość
👧 27 (endometrioza powierzchniowa)
💊 omegame prenatal, kwas foliowy metylowany
🌼 9.12 - beta 27,00 mIU/ml prog 30,20 ng/ml
🌼 11.12 - beta 83,3 mIU/ml TSH - 1,310 μIU/ml
pierwsze dwie kreski w 12 cs 😭❤️
🍼 I'm coming for you 🤞🏻🩷 -
Luna11 wrote:Ja też dzisiaj idę na betę. Umówiłam się równo po 48h i wyniki pewnie przed 18. Ale nie będę już badać proga. Wierzę, że jest wystarczający.
Tak, to prawda -sertralina jest najbezpieczniejsza i najlepiej przebadana, mi lekarka mówiła, że gdyby było mi ciężko, to mogę brać.
Ale ja z leków zeszłam w maju, po tym jak mi całkowicie rozwaliły cykl (bupropion).. więc dla własnego spokoju przy staraniach całkowicie odstawiłam leki i jakoś ciągnę ten wózek 😀10.2024 rozpoczęcie starań
04.2025 histeroskopia
05.2025 cb 😢
histeroskopia odwołana
6.12 beta HCG 1567
11.12 beta HCG 10735
12.12 wizyta u lekarza -
Luna11 ja wczoraj po drugim wyniki bety odetchnęłam i teraz czekam na wizytę. I Tobie też życzę, żebyś dziś odetchnęła z ulgą 🙏🏻
Luna11 lubi tę wiadomość
-
borowinka wrote:Czy Wy też miewacie teraz przedziwne sny? Takie sny jak teraz, miałam jak byłam na lekach od psychiatry 😂
Rano się budzę i mam takie „omg co to było?” 😀
Ostatnio parę nocy pod rząd śniło mi się NIC, czarny obraz . To są dopiero sny! 🤣🤣🤣

daj znać po