❤️Sierpień 21❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
EveB wrote:Kika a boli Cię coś,s szczypie, swędzi?
Ja zrobiłam trzecią - mam nadzieje ostatnią - bete przed chwilą, także byle do 15 ej Jutro idę do gin po skierowanie na badania krwi różne, fajny jakby było pęcherzyk widać ;P
03.06 - 1 IUI 🎉
18.07 - Aniołek - poronienie zatrzymane w 8tc 💔
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
24.11(25dc) - beta 48,4 mlU/ml
26.11(27dc) - beta 191,0 mlU/ml, progesteron 71,9 ng/ml
01.12 (32dc) beta 3855 mlU/ml
03.12 (34dc) beta 7657 mlU/ml, progesteron 51,6 ng/ml
12.12 jest ❤️
Kropeczko, zostań z nami ❤️🙏 -
Aaeemm123 wrote:Betę mam 498, 2 dni temu w innym laboratorium 267... nie wiem co o tym myśleć. Pomóżcie
Chciałam Ci tylko powiedzieć że nie przejmuj się wynikiem bo nie powinno się robić hcg w dwóch różnych laboratoriach bo wychodzą właśnie takie kwiatki. Niepotrzebny stres... Teraz jak chcesz powtórzyć to zrób w tym samym co robiłaś teraz. Każde laboratorium ma swoje normy i dlatego tak jest ze wyniki potrafią się różnić 🤷♀️Aaeemm123, Mamma-mia lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wrote:Chciałam Ci tylko powiedzieć że nie przejmuj się wynikiem bo nie powinno się robić hcg w dwóch różnych laboratoriach bo wychodzą właśnie takie kwiatki. Niepotrzebny stres... Teraz jak chcesz powtórzyć to zrób w tym samym co robiłaś teraz. Każde laboratorium ma swoje normy i dlatego tak jest ze wyniki potrafią się różnić 🤷♀️
Endzi lubi tę wiadomość
-
Kobietki Kochane, a ja właśnie wchodzę w 6 tydz. I strach mnie obleciał bo ostatnio 6 był tym ostatnim😩 Denerwuje się jednak. Słabo sypiam, albo zasnąć nie mogę, albo się budzę w nocy i kręcę z boku na bok. Macie jakieś sposoby na bezsenność może?
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Elleen wrote:Kobietki Kochane, a ja właśnie wchodzę w 6 tydz. I strach mnie obleciał bo ostatnio 6 był tym ostatnim😩 Denerwuje się jednak. Słabo sypiam, albo zasnąć nie mogę, albo się budzę w nocy i kręcę z boku na bok. Macie jakieś sposoby na bezsenność może?
Elleen lubi tę wiadomość
03.06 - 1 IUI 🎉
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
12.12 jest ❤️
Kika wrote:Kochana bądz dobrej myśli, wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze. Ja poroniłam w 8tc i też bedzie to dla mnie stresujący czas. Jesli chodzi o bezsenność to też chętnie poznam jakies sposoby bo budzę się po "milion" razy, a o 5 jestem już wyspana...
Kika, Agata :) lubią tę wiadomość
-
Kika wrote:Kochana bądz dobrej myśli, wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze. Ja poroniłam w 8tc i też bedzie to dla mnie stresujący czas. Jesli chodzi o bezsenność to też chętnie poznam jakies sposoby bo budzę się po "milion" razy, a o 5 jestem już wyspana...
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
nick nieaktualnyCześć Drogie Dziewczyny!
Ja sobie tutaj też przycupnę. Wszystkim Wam z serca gratuluję!
O dzidzię staraliśmy się króciutko, ale zawsze miałam okrutnie nieregularne miesiączki, od wakacji wydłużyły się do 60 dni. Zaczęłam dopiero diagnostykę i wynik progesteronu 7dpo mnie trochę zastanowił, więc zrobiłam test 10dpo. No i wyszła bladziusia kreseczka:) Na szczęście kreseczka zdążyła do tego czasu już zrobić się tłuściutka, ale jestem cała w nerwach. Obecnie mamy 5 tydzień + 3 dni. Beta w ten poniedziałek : 3618, w środę 7125. To moja pierwsza ciąża i bardzo się stresuję... Chciałabym, żeby ten pierwszy trymestr minął... wizytę mam 9 grudnia i czekam niecierpliwie, ale pani doktor przez telefon uspokajała, że beta jest dobra, więc się nie martwić. Progesteron też był dobry ostatnio, teraz mam go znowu zbadać.
Mam w ogóle takie pytanie - kiedy mówiłyście o ciąży? My nie wytrzymaliśmy i powiedzieliśmy w tajemnicy Rodzicom i bliższym znajomym, którzy przeżywali z nami, że są tam jakieś trudności, ale boję się, że może to głupie i będę żałować tak wczesnego pochwalenia się...
Agata :), ciri lubią tę wiadomość
-
EveB bardzo ładna beta!
Aaeemm123 nie stresuj się niepotrzebnie, przyrost jest w normie i zgadzam się z tym, że nie ma sensu robić tych samych badań w różnych laboratoriach, bo trudno je wtedy ze sobą porównać.
Uff też mi przyszedł wynik bety -- dzisiaj 454 (we wtorek było 160), czyli na razie ładnie przyrasta. Czekam teraz na wizytę w przyszłym tygodniu (gina chce mnie zobaczyć, ale w sumie dobrze, bo też się jakoś niepewnie czuję i boję się, że mi się rozwija infekcja:/)
EveB, Aaeemm123, Kika lubią tę wiadomość
-
Elleen wrote:A wiesz może, czy wolno nam pić melisse? Delikatnie może by pomogło na wyciszenie?
03.06 - 1 IUI 🎉
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
12.12 jest ❤️
Vermentino wrote:Cześć Drogie Dziewczyny!
Ja sobie tutaj też przycupnę. Wszystkim Wam z serca gratuluję!
O dzidzię staraliśmy się króciutko, ale zawsze miałam okrutnie nieregularne miesiączki, od wakacji wydłużyły się do 60 dni. Zaczęłam dopiero diagnostykę i wynik progesteronu 7dpo mnie trochę zastanowił, więc zrobiłam test 10dpo. No i wyszła bladziusia kreseczka:) Na szczęście kreseczka zdążyła do tego czasu już zrobić się tłuściutka, ale jestem cała w nerwach. Obecnie mamy 5 tydzień + 3 dni. Beta w ten poniedziałek : 3618, w środę 7125. To moja pierwsza ciąża i bardzo się stresuję... Chciałabym, żeby ten pierwszy trymestr minął... wizytę mam 9 grudnia i czekam niecierpliwie, ale pani doktor przez telefon uspokajała, że beta jest dobra, więc się nie martwić. Progesteron też był dobry ostatnio, teraz mam go znowu zbadać.
Mam w ogóle takie pytanie - kiedy mówiłyście o ciąży? My nie wytrzymaliśmy i powiedzieliśmy w tajemnicy Rodzicom i bliższym znajomym, którzy przeżywali z nami, że są tam jakieś trudności, ale boję się, że może to głupie i będę żałować tak wczesnego pochwalenia się...
Witaj i gratuluję!❤️
My w pierwszej ciazy mówiliśmy po 1 trym większości, niektórzy dowiedzieli się wcześniej np. Najbliższa Przyjaciółka
Teraz bedzie tak samo myślę, chociaż najbliższa rodzina miała pretensje ze tak późno powiedzieliśmy, może rodzice teraz dowiedzą się wcześniej -
Mamma-mia wrote:Ja się trochę martwię. Jakoś dziś nie czuję się ciążowo...
a macie wzdęcia?
Kochana, na poczatku objawy są, a raz nie ma, nie nakręcaj się. Ja ostatnio praktycznie dwa dni dobrze się czułam i już mówiłam do męża, że pewnie nic z tego.. Przyszła beta 3855 i humor mi się zmienił 🙂 Ja właśnie czekam na wynik ostatniej bety i proga, a na 9 lecę niespodziewanie do gina bo chyba mam jakąś infekcje 😞
03.06 - 1 IUI 🎉
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
12.12 jest ❤️
Aaeemm123 wrote:Byłam na becie.... aż mi z nerwow słabo
Kika daj znać co u lekarza
Jakaś awaria była na stronie online diagnostyki, mają opóźnienie i jeszcze nie ma wyników bety i proga z wczoraj 😏 Oczywiście mam infekcje grzybiczna 😞 dostałam globulki, no i dr mówił że może nawracać... Ahh.. Ale za to widział fasolkę ❤️ mówi że wszystko ok, 4t6d. Trochę się uspokoilam ale pewnie będzie lepiej jak w końcu zobaczę betę.
Daj znać jak beta ✊✊Aaeemm123, Agata :), Mamma-mia lubią tę wiadomość
03.06 - 1 IUI 🎉
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
12.12 jest ❤️
Kika wrote:Jakaś awaria była na stronie online diagnostyki, mają opóźnienie i jeszcze nie ma wyników bety i proga z wczoraj 😏 Oczywiście mam infekcje grzybiczna 😞 dostałam globulki, no i dr mówił że może nawracać... Ahh.. Ale za to widział fasolkę ❤️ mówi że wszystko ok, 4t6d. Trochę się uspokoilam ale pewnie będzie lepiej jak w końcu zobaczę betę.
Daj znać jak beta ✊✊
Super ze widziałaś fasolkę ❤️No z tymi infekcjami tak jest raz się załapie i trzeba uważać, tym bardziej w ciąży wszystko bardziej narażone. Kurde to ciekawe czy ja dziś będę miała wyniki jak dziś robiłam w diagnostyce. Jak będziesz miała swoje to pisz !!Kika lubi tę wiadomość
-
Kika wrote:Wzdęcie to obecnie moje drugie imię 😂
Kochana, na poczatku objawy są, a raz nie ma, nie nakręcaj się. Ja ostatnio praktycznie dwa dni dobrze się czułam i już mówiłam do męża, że pewnie nic z tego.. Przyszła beta 3855 i humor mi się zmienił 🙂 Ja właśnie czekam na wynik ostatniej bety i proga, a na 9 lecę niespodziewanie do gina bo chyba mam jakąś infekcje 😞Kika lubi tę wiadomość