SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda.Sz piecze, piecze i o niczym juz nie marze jak o zdjeciu ich
Tak mi spodobala sie reczna robotka tej pani co robila mi krolik, ze zamowilam u niej jeszcze opaski po 5 zl/szt, a w sumie to nawet taniej bo zamowilam 2, a dostalam 3Maz mowi, ze mam tyle czasu w domu, ze sama powinnam nauczyc sie robic, ale mi jakos nie po drodze z robotkami recznymi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/714824ef990e.jpgaaaaga, psioszka11, Maniuś, Laura, maaadzik1207, Weridiana, Y, Pati Belgia, Katarka, magda sz, 0na88, małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:
Tak mi spodobala sie reczna robotka tej pani co robila mi krolik, ze zamowilam u niej jeszcze opaski po 5 zl/szt, a w sumie to nawet taniej bo zamowilam 2, a dostalam 3Maz mowi, ze mam tyle czasu w domu, ze sama powinnam nauczyc sie robic, ale mi jakos nie po drodze z robotkami recznymi
Kochana a podasz mi namiary na tą Panią. Bo też chce zamówić i jak już masz sprawdzoną to wolałabym już u niej zamówićMa może jakieś ogłoszenie na olx, żeby się z nią skontaktować?
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Kochana a podasz mi namiary na tą Panią. Bo też chce zamówić i jak już masz sprawdzoną to wolałabym już u niej zamówić
Ma może jakieś ogłoszenie na olx, żeby się z nią skontaktować?
Ma ma tylko nie wiem jak Ci podac linka, bo ja korzystam tylko z aplikacji na ko6rce i tam sie nie da skopiowac ogloszenia, a moze uda Ci sie znalezc po uzytkowniku: lidia760229, lokalizacja wagrowiec, id ogloszenia 74618053, albo po prostu wpisz ubranka na sesje i daj lokalizacje wagrowiec i znajdzie Ci ogloszenia tej paniAga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ma ma tylko nie wiem jak Ci podac linka, bo ja korzystam tylko z aplikacji na ko6rce i tam sie nie da skopiowac ogloszenia, a moze uda Ci sie znalezc po uzytkowniku: lidia760229, lokalizacja wagrowiec, id ogloszenia 74618053, albo po prostu wpisz ubranka na sesje i daj lokalizacje wagrowiec i znajdzie Ci ogloszenia tej pani
ZnalazłamWiesz wolę zamówić już od sprawdzonej osoby bo nie które te ubranka wyglądają jak z horroru
A te opaseczki są śliczne
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja wlasnie odpalilam kompa meza zeby wkleic Ci linka
I jeszcze dziad sie aktualizowal dlatego tak dlugo
Ale jak znalazlas to sie ciesze
Jej robotki na zwyo wyglasdaja jeszcze ladniej niz w ogloszeniach, mam nadzieje ze bedziesz zadwowlona i jest bardzo otwarta zrobi to co chcesz, a jak uwaza ze cos chcesz zamowic co sie nie sprawdzi to jeszcze doradzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:51
Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Katarka a na jaką pościel się zdecydowałaś? Ja też jestem na tym etapie a sprzedawca od którego chciałam kupić jest do 30.06 na urlopie i pewnie będą spore obsuwy z dostawą - zastanawiam się czy nie szukać czegoś innego..
Migotka bardzo Ci współczuję.. ja wczoraj byłam u mojej babci i odkąd paskudnie złamała rękę w ubiegłym roku co chwilę coś się do niej przyczepia.. dosłownie znika w oczach i to jest takie smutne..
http://allegro.pl/baby-raj-6-elementowa-120x90-posciel-promocja-i5452237501.html
Wzór w szare grochyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:09
niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Migotka wyrazy współczucia, rób co ci serce podpowie.
Jak zmarła moja babcia to nie podeszłam do trumny, chciałam ją zapamiętać jak siedzi w fotelu, jednak z moim tatą i tesciem było inaczej, musiałam podejść, dotknąć. ..uwierzyć że nie żyją. Człowiek różnie reaguje, cóż nie jest to łatwe...
trzymaj się, pozdrawiam
dziewczyny któraś z was pisała o chorobie kociego pazura. Cóż to jest takiego, przyznam że moi dziadkowie kochali koty i zawsze był jakiś w domu ale o tym pierwszy raz słyszęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam się po cudny weekendzie. Niby byłam u rodziców niedaleko a czuje się jak po urlopie. Piękna pogoda, mały basenik do schładzania się, książka i leżaczek w cieniu. Oczywiście trochę za ciepło
, ale juz wole to niż jak jest burzowo bo wtedy dopiero puchne i jestem nie do życia.
Migotka wyrazy współczucia.
Kciuki za wszystkie wizytujace!niecierpliwa, Weridiana, Maniuś, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
Wrrr...!Znowu mi ciśnienie skoczy! Teściowa do mnie zadzwoniła- od 2 tygodni nie jeżdżę do nich, po ostatnim wkurwie. Oczywiście była miła, jak się czuję, a jakie leki mi dr przepisał, a skąd ta bakteria i się zaczęło- a co zrobię jak dziecko zarażę, a bo nie dbam o siebie, a ostatnio jak byliśmy na obiedzie to ja piłam cole z puszki- nie mogę takich rzeczy no i qrwa mać znów mam jej dość na kolejne tygodnie. No i dlaczego nie rodzę w naszej miejscowości, po co we Wro?!- już jej chciałam powiedzieć, że z dala od niej
Weridiana, 0na88, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Psioszka czasami trzeba odpyskowac Moja tesciowa ma manie skakania nade mna co chwile mi cos wciska do jedzenia lub picia i czego nie znosze maca mi brzuch co chwile w sobote jedziemy do nich na grilla i mam juz gotowa pyskowke jak bedzie mnie dotykala to powiem jej ze zaczely sie u mnie skurcze braxtona hicksa i ze mam nie glaskac brzucha bo to je wzmaga wiec niech mama nie glasszcze bo przez mame urodze wczesniej !!!! Ach te tesciowe
psioszka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Jej to ja sie ciesze ze moja tesciowa ma mnie raczej daleeeko
nie raz bylo mi przykro jak dowalila tekstem ale ostatnio kontakt w ogole sie ukrocil i jesr super
kurcze jestem na komorce od piatku i nie moge linkow posprawdzac:(
Ale mnie maz wkurza, od rana sie nie odezwal, dwa razy dzwonilam i nie odebral ani nie oddzwonil! A jak bym zaczela rodzic? Nosz kuzwa. Zaraz mu chyba napisze smsa ze jestem w szpitalu i rodze, i pozniej nie bede odbierac, ciekawe ktorym samolotem tu przylecipsioszka11, Paula_071, małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aaaaga jestem tego samego zdania! Trzeba odpyskowac bo inaczej na glowe wejdzie. Ja mojej powiedzialam co mysle 5 lat temu i do tej pory mam spokuj. Mieszkamy daleko od siebie tylko przykre jest to ze nie uznaje mojego syna i swojego czyli meza mego odrzucila. Ma ich gdzies jednym slowem. Dobrze ze na moich rodzicow zawsze moge liczyc!
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość