X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja mowie do mojego syna by poszedł na księdza ale on nie chce woli mieć żonę i dzieci:) nawet imiona im wybrał a ma dopiero 4 latka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:41

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegrałam bitwę z pieluchami tetrowymi :/ Po praniu jakieś sitko się z nich zrobiło, nitki tak jakoś się poprzesuwały, że porobiły się takie prześwity, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Prasowanie nie przywróciło ich do pierwotnej formy, wiecie jak to ogarnąć?

małaMyszka lubi tę wiadomość

lb17w98.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co to jest ograniczniK bo mi na tel sie linki nie otwieraja?

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj a w ilu stopniach pralas te pieluchy?
    Wiecie co zaczynam sie martwic, napisalam smsa czy zyje bo ja zaraz z nerwow urodze i od godz nic :/ pewnie komorki zapomnial do pracy cos mi sie zdaje, 17:20 powinien byc w domu, musze sie zajac czyms bo zawriuje! Ohh zebym byla w wawie to bym do jego pracy pojechala a tak to jestem skazana na czekanie

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Przegrałam bitwę z pieluchami tetrowymi :/ Po praniu jakieś sitko się z nich zrobiło, nitki tak jakoś się poprzesuwały, że porobiły się takie prześwity, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Prasowanie nie przywróciło ich do pierwotnej formy, wiecie jak to ogarnąć?
    Obawiam sie, ze nie da sie nic zrobic. To pewnie cieniutka tetra nie to co nasze mamy mialy.

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • lys Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda a nie możesz po prostu zadzwonić do pracy męża na tel.stacjonarny? Czy on ma pracę w terenie?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - tylko w 40 stopniach. Potem przeczytałam, że można w 90, ale nie wiem co by z nich było po wypraniu w takiej wysokiej temperaturze. Właśnie piorę kolorowe w 60 stopniach, zobaczymy co będzie z nimi, mam nadzieję, że lepiej :P

lb17w98.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w knajpie i czekam na burgera ehh umieram z głodu.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    Obawiam sie, ze nie da sie nic zrobic. To pewnie cieniutka tetra nie to co nasze mamy mialy.

Nie wyglądają tragicznie, podratowałam je prasowaniem, ale widać, że pranie je zmieniło, wszystkie kupowane w jednym miejscu, a jedna odniosła większe zmiany po praniu, inna mniejsze.

lb17w98.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:

A jak grube były pieluchy? W sensie ile gramowe? Ja kupował właśnie grube, bratwa ostrzegała mnie przed takimi co się rozsypują albo robi się w nich dziura po kilku praniach.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    A jak grube były pieluchy? W sensie ile gramowe? Ja kupował właśnie grube, bratwa ostrzegała mnie przed takimi co się rozsypują albo robi się w nich dziura po kilku praniach.

Nie mam pojęcia, metki poodklejałam już jakiś czas temu, więc nawet nie sprawdzę.

lb17w98.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jego stacjonarnego, on pracuje w takim dziale ze wszystko maja tajne, jak do mnie kiedys dzwonil ze stacjonarnego to nr prywatny, jedyne co to maila moge mu wyslac ale to juz zrobilam i cisza. No oberwie mu sie jak tylkp sie odezwie

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjedliśmy obiad, dziś wyjatkowo pózno, jakoś apetytu brak, ale na arbuza mam smaka jeszcze, kupiłam pieknego w biedrze

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Was uffffffffffffffff

Po weekendzie... było bosko. Pojechaliśmy do Olsztyna, trochę się ochłodziliśmy w jeziorku... wczoraj w Jastrzębiej górze na gofrach, a dzisiaj powrót do rzeczywistości...

Czekam aż mi się ziemniaczki ugotują, bo już późno...

Wieczorem było małe co nie co <3... oj jak tęskniłam za taką bliskością...

Dzisiaj już zrobiłam pranie, poprasowałam, byłam na małych zakupkach i kupiłam BÓB!!!!!!!

Na kolację ugotuję!!!!! Już nie mogę się doczekać!

lys, Paula_071, Weridiana, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was kupiła już olejek ze słodkich migdałów i będzie się masować?

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeja.... nie ogarniam dziś :) co chwilę mi coś nieplanowego wyskakuje, a ogarnąć się po trzydniowym wypoczynku nie jest łatwe szczególnie jeśli trzeba puścić ze trzy prania, zmywarkę, z grubsza ogarnąc mieszkanie, zakupy i obiad :) i jeszcze kurier przywiózł wózek dla małego :) mamy swojego huskiego w granacie :)

lys, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, niecierpliwa, Weridiana, psioszka11, Maniuś, Y lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    jeja.... nie ogarniam dziś :) co chwilę mi coś nieplanowego wyskakuje, a ogarnąć się po trzydniowym wypoczynku nie jest łatwe szczególnie jeśli trzeba puścić ze trzy prania, zmywarkę, z grubsza ogarnąc mieszkanie, zakupy i obiad :) i jeszcze kurier przywiózł wózek dla małego :) mamy swojego huskiego w granacie :)

Prosimy o foty :)

• lys Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczłapałam do domu. Zmęczyłam się straszliwie, a byłam tylko w okolicy na osiedlu. Najchętniej położyłabym się spać...
    W ogóle zauważyłam, że od kilku dni jedzenie nie ma smaku. Wszystko jest jakieś mdłe i nieciekawe. Nawet lody mi nie smakują.
    Kupiłam w końcu sodę oczyszczoną i idę wstawić ją do komody, zobaczymy czy zapach mebla zniknie.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Czy któraś z Was kupiła już olejek ze słodkich migdałów i będzie się masować?

Ja mam od 28 tc je i smaruje codziennie i brzuch tez nim smaruje bo kolo pępka strasznie piecze.

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Prosimy o foty :)
    W sumie to nie wiem czy chcesz, bo niewiele różni się od Karolinowego pojazdu - tylko kolor :) ale jak coś to jutro wrzucę, bo ładuje się bateria od aparatu po weekendzie :)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
‹‹ 1254 1255 1256 1257 1258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ