SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zetka wrote:Dziewczyny, czy lekarz rodzinny internista może wystawić zwolnienie z kodem B? Np jak normalnie pracuje, tylko będę przeziebiona i wizyty u gina akurat w tym czasie nie mam.
Zetka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Mi z tego wychodzi dziewczynka
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html
Cassie co udało Ci się nabyć dla Maleństwa?
Mi z tego kalkulatora wychodzi chłopiec, ale wczoraj po wygooglowaniu kalendarza chińskiego patrzyłam na kilku, wpisywałam to samo, a wyniki różneraz, że chłopiec, raz, że dziewczynka
także zależy na którą stonkę się trafi
Cassie lubi tę wiadomość
-
Magda Sz nieźle utemperowałaś męża, ale czasami to jedyne wyjście. Najważniejsze, że metoda skuteczna i przeprosił za swoje zachowanie.
Zabka11 ale fajny dzidziolek już
Kkaolinaaaa ekstra pomysł na rocznicowy prezent :)Nas naszą rocznicę ślubu dzieciaczek będzie miał prawie 2 miesiące
A powiedzcie jak Wasi mężowie/partnerzy reagują na Wasze nocne wstawanie do wc? Mój mężu, gdy raz miałam taką nockę, że wstałam dwa razy to następnego dnia spał w salonie, bo powiedział, że tak się poprzedniej nocy nie wyspał. Czytam, że wiele z Was wstaje po kilka razy. Ja najczęściej raz ok. 4-5 i i tak marudzi... Cholercia no... z tymi facetamizabka11 lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dziewczyny, czy lekarz rodzinny internista może wystawić zwolnienie z kodem B? Np jak normalnie pracuje, tylko będę przeziebiona i wizyty u gina akurat w tym czasie nie mam.
Kochana na pewno może bo ja właśnie jestem na zwolnieniu od internisty na przeziębienie i mam wpisany kod Ba wystarczyło ze powiedziałam że jestem w ciązy ale tak jak pisze Griszanka lepiej mieć na wszelki wypadek ze sobą kartę ciąży albo USG
Kkarolinaaaa wrote:Czy któraś z was jest z Białegostoku ?
W naszą rocznice slubu bede w 23tc, planujemy w ten dzień jechac na usg3d
Ja jestem z Warszawy, ale często bywam w Białystokuostatnio byłam na święta w styczniu
A co do USG to świetny pomysł
My rocznicę mamy w lutym więć za wcześnie jeszcze będzie na to 3d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:40
Zetka lubi tę wiadomość
-
Super pomysł na rocznicę
nasza będzie 7 czerwca więc będzie akurat na 3d.
Dziś ani razu nie zwymiotowałamale właśnie czuje jak z minuty na minutę spada mi cukier więc wypiłam soczku i czekam aż mi się makaron na pesto ugotuje. Wiem że ryzykuje z takim daniem ale po ostatniej głodówce mam ochotę na coś ze smakiem. Oby Fasolce posmakowało
No i może w końcu jak nie wymiotuję wezmę się za puzzle 1000 elementów - Klimt "Pocałunek" więc będzie hardcore
Cassie lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś u lekarza dzidzia ma 3 cm ładnie się rusza i wszystko jest ok bicie serca 160 na minutę za 2 tygodni mam ijś na badania prenetalne przez wiek i teraz podobno wymóg
magda sz, zabka11, Maniuś, euforia, Cassie, Y, małaMyszka, lys, Zetka, gagat82 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta
Właśnie pożegnałam księdza i mogę spokojnie was nadrobić
zabka śliczny bobas gratulacjemam nadzieję, że szybko przejdzie Ci ból głowy odpoczywaj a raczej odpoczywajcie
ja w 4 rocznicę ślubu będę już w 31 tcnie mogę się już doczekać tego momentu... mam nadzieję że nadal będzie ok i że to będzie najpiękniejsza rocznica
magda sz bardzo się cieszę że czujesz się lepieja co do męża mam podobnie za dużo powie a później żałuje i przeprasza kiedyś dawałam się szybko przeprosić bo używał swojego "najlepszego argumentu"
teraz nie mogę korzystać z tego przywileju więc uważa na słowa bo się dłużej gniewam
małaMyszka ja to dopiero mam brzuch ksiądz pierwsze słowa jakie dzisiaj wypowiedział to " o widzę że jest Pani w ciąży gratulacje "ale mi się ten mój duży brzuch strasznie podoba tyle czasu na niego czekałam
mamasia mój nic nie mówi a nawet się cieszy bo wcześniej to on kota w nocy wypuszczał na siku, bo mnie nie można było dobudzić a teraz ja zgrywam się z kotem i ma problem z głowy
miru strasznie współczuję tych zastrzyków.. A smarujesz czymś brzuszek? Zapytaj się lekarza czy możesz stosować np jakieś żele kojące itp.. Mam nadzieję że kolejne dni będą lepsze
Cassie mi z tego linku co podałaś wychodzi chłopak
Andzia 34 gratuluje super wiadomościzabka11, Cassie, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A mi wychodzi dziewczynka wedlug tego linku
ciekawe czy sie sprawdzi,problemy z cera sa tak ze moze spelni sie zabobon ze mala kobietka zabiera urode mamusi
Co by nie bylo bedziemy szczesliwi
modle sie tylko o to by bylo zdrowe i oby ciaza byla bez problemu...
Ja w nasza 3 rocznice bede juz na koncoweczcenie moge sie juz doczekac
A mam takie pytanko...wszystkie chcecie znac wczesniej plec? Czy wolicie niespodzianke??? -
Nie smaruje. Zostało mi jeszcze 5 zastrzyków mam nadzieje ze ostatnie 5.
Najgorsze jest to ze mam tak twarda i zbita skórę na brzuchu ze musze czasami kilka crazy się dzgnac wyciągnąć czubek igły i w innym miejscu. Eh co dla dziecka się nie zrobi -
Miru dla dziecka to wszystko zrobimy
spróbuj może zwykłą oliwką dla niemowlaczków smarować może to coś pomoże
mam nadzieje, że to będzie ostatnie 5:)
Maniuś ja też mam duże problemy z cerą wszyscy znajomi mówią że na twarzy się zmieniałam a ze wszystkich wróżb i kalendarzy chłopak wychodzija chcę bardzo poznać płeć po cichu liczę że już na genetycznym się czegoś dowiem
Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPospalam godzinke i wstalam z bole glowy...
Na rocznice slubu w czerwu predzej wybiore sie z rodzinka na basen z wodami termalnymi. Masaz plecow sie przyda na tym etapie jak nic.
Mamasia a duzo rzeczykoce pieluszki tetrowe recznik skarpetki kaftaniki body spiochy
kolorki neutralne
nie bede wklejala zdiec bo tego jest za duzo
mamasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwucha89 wrote:Witam dziewczęta
Właśnie pożegnałam księdza i mogę spokojnie was nadrobić
zabka śliczny bobas gratulacjemam nadzieję, że szybko przejdzie Ci ból głowy odpoczywaj a raczej odpoczywajcie
ja w 4 rocznicę ślubu będę już w 31 tcnie mogę się już doczekać tego momentu... mam nadzieję że nadal będzie ok i że to będzie najpiękniejsza rocznica
magda sz bardzo się cieszę że czujesz się lepieja co do męża mam podobnie za dużo powie a później żałuje i przeprasza kiedyś dawałam się szybko przeprosić bo używał swojego "najlepszego argumentu"
teraz nie mogę korzystać z tego przywileju więc uważa na słowa bo się dłużej gniewam
małaMyszka ja to dopiero mam brzuch ksiądz pierwsze słowa jakie dzisiaj wypowiedział to " o widzę że jest Pani w ciąży gratulacje "ale mi się ten mój duży brzuch strasznie podoba tyle czasu na niego czekałam
mamasia mój nic nie mówi a nawet się cieszy bo wcześniej to on kota w nocy wypuszczał na siku, bo mnie nie można było dobudzić a teraz ja zgrywam się z kotem i ma problem z głowy
miru strasznie współczuję tych zastrzyków.. A smarujesz czymś brzuszek? Zapytaj się lekarza czy możesz stosować np jakieś żele kojące itp.. Mam nadzieję że kolejne dni będą lepsze
Cassie mi z tego linku co podałaś wychodzi chłopak
Andzia 34 gratuluje super wiadomości
ja też jestem bardzo zadowolona z mojego brzuszkajuż go głaskam i może czasami wyglądam jak czubek ale czasem zapytam co tam robi... czy jest głodny... czy czegoś się napijemy...
Maniuś, bosa, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My płeć będziemy chcieli poznać... wątpię żebyśmy wytrzymali do porodu...
Wczoraj w naturze kupiłam Palmers za 25 zł !!!! 250 ml
a razie smaruję się ziaja - kozie mleko, bo fajnie nawilża.zabka11, bosa lubią tę wiadomość