SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgosia- Dominisia jest śliczniutka
Magd gratulacjeCzekamy na więcej informacji
Miru powodzeniaTYlko mogę się domyślać jakie to emocje
Jak tylko dojdziesz do siebie daj znać
Niecierpliwa już nie długo i TY będziesz miała Juleczkę przy sobiePatrząc na Twój nick to i tak jak na razie jesteś spokojna
Paula ja się zorientowałam w zeszłym tygodniu że wróciło "Pytanie na śniadanie" i się ucieszyłam bo wreszcie mam co oglądać do śniadania
Maniuś kciuki zaciśnięte
małaMyszko ja na moją rogówkę w salonie też już patrzeć nie mogę. Mamy ją od dwóch lat i działa mi mega na nerwy ale stwierdziłam że na razie nie opłaca się jej wymieniać bo za jakiś rok Natalcia swoimi malutkimi rączkami ją upiększy, w między czasie może pojawi się na niej jakieś jedzonko albo siusiu. Tak więc na razie zamawiam pranie tapicerki a wymienimy ja za jakiś czas
Kochane mam do Was dwa pytania
Po pierwsze jakich podpasek będziecie używać już w domu? Wiem że powinny być chłonne i bawełniane, a jakiej dokładnie firmy bo ja się na tym całkowicie nie znam. Always może być?
A po drugie to pytanie do dziewczyn które już walczyły z rostępami. Niestety nie udało mi się ich uniknąć w ciąży i wyskoczyły mi na biodrach i udach. Zaraz po rozwiązaniu chce się poważnie za to zabrać żeby je jak najbardziej zminimalizować, macie jakieś sprawdzone sposoby? Błagam o pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 10:28
niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dołączam sie do pytania o walkę z rozstepami niestety mam na piersiach i z prawej strony brzucha
wiem ze na blizny maść cepan ( sprawdzilam sama na bliznie po oparzeniu ) ale najpierw trzeba je splycic i muszą wyblaknac ehhh
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miru trzymaj się, jak fajnie już dzisiaj będziesz tulić synka
Małgosia Dominisia jest sliczna
Maniuś trzymam kciuki, daj szybko znać jaki już duży synuś
My wizytę mamy za tydzień we wtorek i też nie mogę się już doczekać.
Niecierpliwa już coraz bliżej, jak miło się czyta takie wiadomościmałaMyszka, niecierpliwa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wlasnie wracam z laboratorium. Zrobilam wyniki przed cc. Polecialam jeszcze na oddzial zapytac co wziac dla malej po porodzoe i dla siebie i jestem w szoku. Tylko i wylacznie chusteczki nawilzane szok. Nawet podkladow nie musze . Beda na mnie czekac w srode o 10. Boze dochodzi to do mnie a tak mnie zgaga meczy, zle sie czuje chyba stres i przemeczenie ile mozna nie spac?!
Ewa123, Laura, małaMyszka, Lady Savage, niecierpliwa, Maniuś, zabka11, mamasia, sylwucha89, gosia.b, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a czym smarowałyście się na rozstępy??
Ja na początku do 4 miesiąca oliwką a od 4 m balsamem z Ziajki.
Smarowałam i smaruję jeden raz dziennie po kąpieli piersi i brzuszek i jak na razie nie widzę nic.....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka - super, że już lepiej, z dnia na dzień będzie łatwiej, jestem pewna. Ainer i Laura - wszystkiego najlepszego! Malagosia córeczka jest cudowna
Miru, ale emocje
przeżywam z Tobą
czyli w tym tygodniu jeszcze Rybka i niecierpliwa? No i może jakiś bonusowy bobasek się urodzi (Córcia, liczę na Ciebie
)?
małaMyszka, Laura, KasiaeN., zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
Ewa123 -
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Ainer Wszystkiego Najlepszego!
A dzisiaj mój imieninkowy dzień jestchociaż bardziej uznaję urodzinki
Najlepszego Kochana!!!Laura, KasiaeN., Paula_071, Maniuś, zabka11, mamasia, ainer85, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja na rozstępy tez używam ziaja, póki co nie mam żadnego mimo że mam tendencje (po dojrzewaniu miałam mnóstwo pamiątek, piersi, uda, pośladki, biodra
). A brzuch póki co bez pasków. Cepan tez używałam po operacji, ale przez chwile bo nie byłam w stanie. Wali na kilometr cebula, mnie na wymioty brało
Ewa123 -
Laura wrote:Dziewczyny a czym smarowałyście się na rozstępy??
Ja na początku do 4 miesiąca oliwką a od 4 m balsamem z Ziajki.
Smarowałam i smaruję jeden raz dziennie po kąpieli piersi i brzuszek i jak na razie nie widzę nic.....
Ja od samego początku smarowałam się dwa razy dzienni Palmersem na zmianę z Ziajką. Mniej więcej od połowy 6 miesiąca po każdej prysznicu na mokrą skórę nanosiłam oliwkę z Rossmana a po zberaniu wody ręcznikiem na to nanosiłam balsam Palmers albo Ziajkę. Bardzo dużo nie przytyłam bo ok 12-13 kg, pije ok 2 litrów wody dziennie. Także chyba z góry już byłam skazana na rozstępy. Nie mam co już płakać nad rozlanym mlekiemTeraz muszę zadbać żeby były jak najmniej widoczne
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Ja od samego początku smarowałam się dwa razy dzienni Palmersem na zmianę z Ziajką. Mniej więcej od połowy 6 miesiąca po każdej prysznicu na mokrą skórę nanosiłam oliwkę z Rossmana a po zberaniu wody ręcznikiem na to nanosiłam balsam Palmers albo Ziajkę. Bardzo dużo nie przytyłam bo ok 12-13 kg, pije ok 2 litrów wody dziennie. Także chyba z góry już byłam skazana na rozstępy. Nie mam co już płakać nad rozlanym mlekiem
Teraz muszę zadbać żeby były jak najmniej widoczne
przed ciążą i pewnie on mnie uratował przed rozstepami.
Aż się boję co będzie teraz po porodzie czy aby ten brzuszek nie był jeszcze większyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:08
-
Hej w koncu co chyba u mnie ruszyl. Czekam na wyniki crp jak wysoki bedzie to jutro rozwiazujom ale jeszcze nie wiem czy cc czy sn. Czekamy..
małaMyszka, KasiaeN., Laura, Cassie_DE, Lady Savage, niecierpliwa, Paula_071, zabka11, mamasia, sylwucha89, Maniuś, lys, gosia.b, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Co do rozstepow to ja nie mam ale kolezanka ma i na rozstepy podczas ciazy Bio Oil a po jakis zabieg u kosmetyczny. Jakis tak zluszczajacy... duzo nie zaplacila a po 3 zabiegach byl fajny efekt. Widac je lekko ale nie sa ciemne i takie duze.
małaMyszka, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja uzywam rossmanowskiej oliwki do brzcha,narazie (odpukac) nie mam ani 1 rozstepu,przybralam.na wadze 11kg,mysle ze to genetyczne uwarunkowane, moja kolezanka mimo smarowania jakimis drogimi specyfikami,przybrania na wadze 8kg ma brzuch jak zebra..ogrom rozsptepow, a druga znajoma +25kg,zadnego smarowania-jeden rozstep na piersi.
U mnie nie ma pewnie dlatego bo moja mama nie miala po ciazy,mamy siostra tez nie i babcia tez,wiec odziedziczylam te szczescie po nich:)
Chociaz jeszcze nie moge sie cieszyc bo czasami w ostatniej chwili wyjda..
Ainer zaraz zrobie zdjecie tego stanika:)małaMyszka, KasiaeN., jesslin87, ainer85 lubią tę wiadomość