Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu Miru, ale emocje :) Daj znac jak poszlo jak tylko znajdziesz chwile i bedziesz miala sile :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Aga89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia- Dominisia jest śliczniutka :)

Magd gratulacje :) Czekamy na więcej informacji :)

Miru powodzenia :) TYlko mogę się domyślać jakie to emocje :) Jak tylko dojdziesz do siebie daj znać :)

Niecierpliwa już nie długo i TY będziesz miała Juleczkę przy sobie :) Patrząc na Twój nick to i tak jak na razie jesteś spokojna :P

Paula ja się zorientowałam w zeszłym tygodniu że wróciło "Pytanie na śniadanie" i się ucieszyłam bo wreszcie mam co oglądać do śniadania :)

Maniuś kciuki zaciśnięte :)

małaMyszko ja na moją rogówkę w salonie też już patrzeć nie mogę. Mamy ją od dwóch lat i działa mi mega na nerwy ale stwierdziłam że na razie nie opłaca się jej wymieniać bo za jakiś rok Natalcia swoimi malutkimi rączkami ją upiększy, w między czasie może pojawi się na niej jakieś jedzonko albo siusiu. Tak więc na razie zamawiam pranie tapicerki a wymienimy ja za jakiś czas :P

Kochane mam do Was dwa pytania :)
    Po pierwsze jakich podpasek będziecie używać już w domu? Wiem że powinny być chłonne i bawełniane, a jakiej dokładnie firmy bo ja się na tym całkowicie nie znam. Always może być?

A po drugie to pytanie do dziewczyn które już walczyły z rostępami. Niestety nie udało mi się ich uniknąć w ciąży i wyskoczyły mi na biodrach i udach. Zaraz po rozwiązaniu chce się poważnie za to zabrać żeby je jak najbardziej zminimalizować, macie jakieś sprawdzone sposoby? Błagam o pomoc :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 10:28

niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam sie do pytania o walkę z rozstepami niestety mam na piersiach i z prawej strony brzucha :-( :-( wiem ze na blizny maść cepan ( sprawdzilam sama na bliznie po oparzeniu ) ale najpierw trzeba je splycic i muszą wyblaknac ehhh

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    My na poródowce :)
    Za chwil kilka cc jestem 2-3 w kolejce. Masakra jeszcze dziś zobaczę mojego synka :)
    Cudownie, już się nie mogę doczekać :-)

bzkxskf.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Miru trzymaj się, jak fajnie już dzisiaj będziesz tulić synka :)
    Małgosia Dominisia jest sliczna <3
    Maniuś trzymam kciuki, daj szybko znać jaki już duży synuś :)
    My wizytę mamy za tydzień we wtorek i też nie mogę się już doczekać.
    Niecierpliwa już coraz bliżej, jak miło się czyta takie wiadomości :)

małaMyszka, niecierpliwa, Maniuś lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co prawda ja nie mam zadnych rozstepow ale moj brat podczas chemii tyl I chudl I sie porobily rozstepy. Pomogl Bio Oil jest rewelacyjny. W Polsce tez chyba jest.

Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wracam z laboratorium. Zrobilam wyniki przed cc. Polecialam jeszcze na oddzial zapytac co wziac dla malej po porodzoe i dla siebie i jestem w szoku. Tylko i wylacznie chusteczki nawilzane szok. Nawet podkladow nie musze . Beda na mnie czekac w srode o 10. Boze dochodzi to do mnie a tak mnie zgaga meczy, zle sie czuje chyba stres i przemeczenie ile mozna nie spac?!

Ewa123, Laura, małaMyszka, Lady Savage, niecierpliwa, Maniuś, zabka11, mamasia, sylwucha89, gosia.b, jesslin87 lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Laura Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czym smarowałyście się na rozstępy??

Ja na początku do 4 miesiąca oliwką a od 4 m balsamem z Ziajki.
    Smarowałam i smaruję jeden raz dziennie po kąpieli piersi i brzuszek i jak na razie nie widzę nic.....

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ainer Wszystkiego Najlepszego!
    A dzisiaj mój imieninkowy dzień jest :) chociaż bardziej uznaję urodzinki ;)

małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Ewa123 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka - super, że już lepiej, z dnia na dzień będzie łatwiej, jestem pewna. Ainer i Laura - wszystkiego najlepszego! Malagosia córeczka jest cudowna :) Miru, ale emocje :) przeżywam z Tobą :) czyli w tym tygodniu jeszcze Rybka i niecierpliwa? No i może jakiś bonusowy bobasek się urodzi (Córcia, liczę na Ciebie :P)?

małaMyszka, Laura, KasiaeN., zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość

Ewa123
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smaruje sie Bi-Oil (w PL widzialam go w Rossmanie).

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Ainer Wszystkiego Najlepszego!
    A dzisiaj mój imieninkowy dzień jest :) chociaż bardziej uznaję urodzinki ;)
    Ja też dzisiaj obchodzę imieniny!

Najlepszego Kochana!!!

Laura, KasiaeN., Paula_071, Maniuś, zabka11, mamasia, ainer85, Weridiana lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na rozstępy tez używam ziaja, póki co nie mam żadnego mimo że mam tendencje (po dojrzewaniu miałam mnóstwo pamiątek, piersi, uda, pośladki, biodra :/). A brzuch póki co bez pasków. Cepan tez używałam po operacji, ale przez chwile bo nie byłam w stanie. Wali na kilometr cebula, mnie na wymioty brało :P

Ewa123
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Dziewczyny a czym smarowałyście się na rozstępy??

Ja na początku do 4 miesiąca oliwką a od 4 m balsamem z Ziajki.
    Smarowałam i smaruję jeden raz dziennie po kąpieli piersi i brzuszek i jak na razie nie widzę nic.....

Ja od samego początku smarowałam się dwa razy dzienni Palmersem na zmianę z Ziajką. Mniej więcej od połowy 6 miesiąca po każdej prysznicu na mokrą skórę nanosiłam oliwkę z Rossmana a po zberaniu wody ręcznikiem na to nanosiłam balsam Palmers albo Ziajkę. Bardzo dużo nie przytyłam bo ok 12-13 kg, pije ok 2 litrów wody dziennie. Także chyba z góry już byłam skazana na rozstępy. Nie mam co już płakać nad rozlanym mlekiem :P Teraz muszę zadbać żeby były jak najmniej widoczne :)

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Ja też dzisiaj obchodzę imieniny!

Najlepszego Kochana!!!
    Myszeczko Najlepszego! :)

Dziękuję Ewa :)

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga89 wrote:
    Ja od samego początku smarowałam się dwa razy dzienni Palmersem na zmianę z Ziajką. Mniej więcej od połowy 6 miesiąca po każdej prysznicu na mokrą skórę nanosiłam oliwkę z Rossmana a po zberaniu wody ręcznikiem na to nanosiłam balsam Palmers albo Ziajkę. Bardzo dużo nie przytyłam bo ok 12-13 kg, pije ok 2 litrów wody dziennie. Także chyba z góry już byłam skazana na rozstępy. Nie mam co już płakać nad rozlanym mlekiem :P Teraz muszę zadbać żeby były jak najmniej widoczne :)
    Ja mimo wagi 52 miałam troszkę brzuszka ;) przed ciążą i pewnie on mnie uratował przed rozstepami.
    Aż się boję co będzie teraz po porodzie czy aby ten brzuszek nie był jeszcze większy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:08

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• olinka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej w koncu co chyba u mnie ruszyl. Czekam na wyniki crp jak wysoki bedzie to jutro rozwiazujom ale jeszcze nie wiem czy cc czy sn. Czekamy..

małaMyszka, KasiaeN., Laura, nick nieaktualny, Lady Savage, niecierpliwa, Paula_071, zabka11, mamasia, sylwucha89, Maniuś, lys, gosia.b, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• Ellena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozstepow to ja nie mam ale kolezanka ma i na rozstepy podczas ciazy Bio Oil a po jakis zabieg u kosmetyczny. Jakis tak zluszczajacy... duzo nie zaplacila a po 3 zabiegach byl fajny efekt. Widac je lekko ale nie sa ciemne i takie duze.

małaMyszka, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość

qb3co7ese836ar93.png
  • Ellena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru i wszystkie dziewczyny majace w tym tyg cc trzymam kciuki ;)

małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

qb3co7ese836ar93.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam rossmanowskiej oliwki do brzcha,narazie (odpukac) nie mam ani 1 rozstepu,przybralam.na wadze 11kg,mysle ze to genetyczne uwarunkowane, moja kolezanka mimo smarowania jakimis drogimi specyfikami,przybrania na wadze 8kg ma brzuch jak zebra..ogrom rozsptepow, a druga znajoma +25kg,zadnego smarowania-jeden rozstep na piersi.
    U mnie nie ma pewnie dlatego bo moja mama nie miala po ciazy,mamy siostra tez nie i babcia tez,wiec odziedziczylam te szczescie po nich:)
    Chociaz jeszcze nie moge sie cieszyc bo czasami w ostatniej chwili wyjda..

Ainer zaraz zrobie zdjecie tego stanika:)

małaMyszka, KasiaeN., jesslin87, ainer85 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 1712 1713 1714 1715 1716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ