X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • ekropka Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    O cholerka :P A do tego od wczoraj mam dużo skurczow, tylko nie są regularne. Może sie zacznie :D

no to trzymamy kciuki:)

A ja właśnie odebrałam GBS i na szczęście nic nie wyhodowano:) ale żeby nie było za pięknie na wyniku napisali tylko wymaz z pochwy! I teraz muszę czekać do czwartku aż łaskawie mi to poprawią na pochwę i odbyt. Ech normalnie czasem ręce mi opadają. A dzisiaj jakoś tak kiepsko się czuje. Brzuch pobolewa i na nic sił nie mam..

Katarka, małaMyszka, Hermiona, zabka11 lubią tę wiadomość

myblrs2.png
    zljss1v.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dziwnie pulsuje brzuch. Nad pepkiem. Nue ruchy tylko jakby serduszko albo wygląda jakby łódka falowala. Macie tak?

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopadł mnie jakiś alergiczny nieżyt nosa, leje mi się z nosa, kręci w nosie, kicham jak najęta, nie wiem co to za dziadostwo się przypałętało

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka to nie musi jak korek wygladac ;) u mnie to byla zbitka gestego przezroczystego sluzu z domieszka bialego - taki glutek doslownie z niteczkami krwi.
    Powodzenia :)

Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka ja tak miałam ale nie przy pepku może tyko puls twój jakaś żyla powiększona lub maly pepowine docisnąl i to ona pulsuje :-)

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Laura Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka mój mąż wiele razy twierdził że czuje bicie serduszka synka przykładając rękę więc może to??

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Zetka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Jak dotykam to jest twarde miejsce. Tam gdzie główkę do tej pory miał.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Hej, wlasnie sie obudzilam :-)
    ofka, oczysc sie kąpiela z sola, sol mozesz tez nasypac do porcelanowych miseczek i ustawić w kątach pomieszczenia. Potem przed jej wizyta mozesz sobue zwizualozowac tarczę ochronna ze światła jasnego wokol siebie, dobrze tez wokol meza, ale to nie takie latwe. Wysylaj jej w myslach duuuzo milosci i dobrych zyczen i cały czas powtarzaj wzew myslach, ze do każdego wraca co wysyla, niechaj wszystko co inni mi daja wraca do nich, a ja wysylam
    im duzo milosci i jasnego światła. Po wizycie tez dobrze byloby sie oczyścić. I w trakcie wizyty dobrze byloby miec lustro nakierowane na nią.
    Hmm. Posypie sola, narazie kazalam jej przytargac arbuza pytala na co mamy ochote, niech sie spoci huhuhuhu

aaaaga, Ewa123, 0na88, Aga89, Laura, zabka11, małaMyszka, Pulpecja, Y, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka podziwiam ze masz ochote na 'takie znajomosci' ja bym z miotla pogonila.

futuremama, magda sz, zabka11, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka pochwal się po wizycie o co jej chodziło bo normalne dziwne to wszystko

zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja caly dzien odsypiam , robie kawe nie pociagne tak dluzej

niecierpliwa ja sie czujesz ostatni dzien jako bezdzietna ? :-)

ja przez ostatnie 4 dni przybralam 5kg , dzis zeszlo 2 kg jak zobaczylam kostki - pieknie zbieram wode , jak gabka .. a upaly znow sie zblizaja :(

karolina wczoraj dodala zdjecie stanika z pepco + zdjecia stop - waskie , szczuple- a moje jakby mi ktos tluczkiem do miesa okladal przez noc.

Dzis dostalam laktator dopakuje i juz jest wszystko,( tyle czesci do tego laktatora jak zestaw malego mechanika - ciekawe czy go poskladam bo ja kiepska w takie rzeczy jestem ;-)

zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie_DE wrote:
    Katarka to nie musi jak korek wygladac ;) u mnie to byla zbitka gestego przezroczystego sluzu z domieszka bialego - taki glutek doslownie z niteczkami krwi.
    Powodzenia :)

U mnie to nie była nawet zbitka tylko podcierajac sie ciągłam to papierem tak jakby ze środka, nie umiałam tego podetrzec normalnie, bo to wracało na miejsce, tak jakby to było z gumy, musiałam to papierem ze środka wyciągnąć. Zaczynało sie na zewnątrz, ale reszta siedziała w środku i chcąc sie tego pozbyć musiałam to wyjąć całe, bo to nie chciało sie przerwać. Przepraszam za szczegóły, ale chciałam wam to jakoś zobrazowac :) Mam nadzieję, że coś z tego rozumiecie :P

małaMyszka, zabka11, Lady Savage, Zetka, gosia.b, kasiuleek lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarka - ja tez obstawialabym na czop :)

Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No napisze Wam, sama sie zastanawiam o co kaman, zwlaszcza ze wiem ze ona po rozstaniu jeszcze na bank byla zakochana w moim mezu...ide naostrzyc pazury...

aaaaga, Laura, ekropka, magda sz, Paula_071, małaMyszka, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    A mi dziwnie pulsuje brzuch. Nad pepkiem. Nue ruchy tylko jakby serduszko albo wygląda jakby łódka falowala. Macie tak?

Ja tak mam ciagle jak poloze sie na plecach i to podobno jakas zyla :)

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Ja caly dzien odsypiam , robie kawe nie pociagne tak dluzej

niecierpliwa ja sie czujesz ostatni dzien jako bezdzietna ? :-)

ja przez ostatnie 4 dni przybralam 5kg , dzis zeszlo 2 kg jak zobaczylam kostki - pieknie zbieram wode , jak gabka .. a upaly znow sie zblizaja :(

karolina wczoraj dodala zdjecie stanika z pepco + zdjecia stop - waskie , szczuple- a moje jakby mi ktos tluczkiem do miesa okladal przez noc.

Dzis dostalam laktator dopakuje i juz jest wszystko,( tyle czesci do tego laktatora jak zestaw malego mechanika - ciekawe czy go poskladam bo ja kiepska w takie rzeczy jestem ;-)

Hmm dalej to do mnie nie dociera, mam wrazenie ze znowu leze z jakas dolegliwoscia, a nie ze "przyszlam po dziecko" :P

0na88, Laura, apaczka, Paula_071, Katarka, małaMyszka, zabka11, Y, Zetka lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    No napisze Wam, sama sie zastanawiam o co kaman, zwlaszcza ze wiem ze ona po rozstaniu jeszcze na bank byla zakochana w moim mezu...ide naostrzyc pazury...

Ofka podziwiam , ja to franca jestem - nie wyobrazam sobie takich spotkan :)

niecierpliwa, Laura, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lezalam juz tu 2 razy i zawsze trafialam na fajne wspollokatorki, a tym razem to uchowaj Panie Boze. Nierozgarnieta niemota, zdania sklecic nie umie, jej jedyna odpowiedz to "noooo" i przyjechala do szpitala karetka bo miala niteczke brazowego sluzu...trzymajcie mnie, a zeby tego bylo malo to pierdzielony telewizor zzarl mi 2 zlote i sie dziad wlaczyc nie chce!!

0na88, magda sz, małaMyszka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w szpitalach jest TV na monety o.O?

0na88, niecierpliwa, małaMyszka, Lady Savage lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Ofka podziwiam , ja to franca jestem - nie wyobrazam sobie takich spotkan :)
    no ja też Ofke podziwiam

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 1732 1733 1734 1735 1736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ