SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarka wrote:O cholerka
A do tego od wczoraj mam dużo skurczow, tylko nie są regularne. Może sie zacznie
no to trzymamy kciuki:)
A ja właśnie odebrałam GBS i na szczęście nic nie wyhodowano:) ale żeby nie było za pięknie na wyniku napisali tylko wymaz z pochwy! I teraz muszę czekać do czwartku aż łaskawie mi to poprawią na pochwę i odbyt. Ech normalnie czasem ręce mi opadają. A dzisiaj jakoś tak kiepsko się czuje. Brzuch pobolewa i na nic sił nie mam..
Katarka, małaMyszka, Hermiona, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pulpecja wrote:Hej, wlasnie sie obudzilam
ofka, oczysc sie kąpiela z sola, sol mozesz tez nasypac do porcelanowych miseczek i ustawić w kątach pomieszczenia. Potem przed jej wizyta mozesz sobue zwizualozowac tarczę ochronna ze światła jasnego wokol siebie, dobrze tez wokol meza, ale to nie takie latwe. Wysylaj jej w myslach duuuzo milosci i dobrych zyczen i cały czas powtarzaj wzew myslach, ze do każdego wraca co wysyla, niechaj wszystko co inni mi daja wraca do nich, a ja wysylam
im duzo milosci i jasnego światła. Po wizycie tez dobrze byloby sie oczyścić. I w trakcie wizyty dobrze byloby miec lustro nakierowane na nią.aaaaga, Ewa123, 0na88, Aga89, Laura, zabka11, małaMyszka, Pulpecja, Y, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja caly dzien odsypiam , robie kawe nie pociagne tak dluzej
niecierpliwa ja sie czujesz ostatni dzien jako bezdzietna ?
ja przez ostatnie 4 dni przybralam 5kg , dzis zeszlo 2 kg jak zobaczylam kostki - pieknie zbieram wode , jak gabka .. a upaly znow sie zblizaja
karolina wczoraj dodala zdjecie stanika z pepco + zdjecia stop - waskie , szczuple- a moje jakby mi ktos tluczkiem do miesa okladal przez noc.
Dzis dostalam laktator dopakuje i juz jest wszystko,( tyle czesci do tego laktatora jak zestaw malego mechanika - ciekawe czy go poskladam bo ja kiepska w takie rzeczy jestem
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:Katarka to nie musi jak korek wygladac
u mnie to byla zbitka gestego przezroczystego sluzu z domieszka bialego - taki glutek doslownie z niteczkami krwi.
Powodzenia
U mnie to nie była nawet zbitka tylko podcierajac sie ciągłam to papierem tak jakby ze środka, nie umiałam tego podetrzec normalnie, bo to wracało na miejsce, tak jakby to było z gumy, musiałam to papierem ze środka wyciągnąć. Zaczynało sie na zewnątrz, ale reszta siedziała w środku i chcąc sie tego pozbyć musiałam to wyjąć całe, bo to nie chciało sie przerwać. Przepraszam za szczegóły, ale chciałam wam to jakoś zobrazowacMam nadzieję, że coś z tego rozumiecie
małaMyszka, zabka11, Lady Savage, Zetka, gosia.b, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
No napisze Wam, sama sie zastanawiam o co kaman, zwlaszcza ze wiem ze ona po rozstaniu jeszcze na bank byla zakochana w moim mezu...ide naostrzyc pazury...
aaaaga, Laura, ekropka, magda sz, Paula_071, małaMyszka, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Ja caly dzien odsypiam , robie kawe nie pociagne tak dluzej
niecierpliwa ja sie czujesz ostatni dzien jako bezdzietna ?
ja przez ostatnie 4 dni przybralam 5kg , dzis zeszlo 2 kg jak zobaczylam kostki - pieknie zbieram wode , jak gabka .. a upaly znow sie zblizaja
karolina wczoraj dodala zdjecie stanika z pepco + zdjecia stop - waskie , szczuple- a moje jakby mi ktos tluczkiem do miesa okladal przez noc.
Dzis dostalam laktator dopakuje i juz jest wszystko,( tyle czesci do tego laktatora jak zestaw malego mechanika - ciekawe czy go poskladam bo ja kiepska w takie rzeczy jestem
Hmm dalej to do mnie nie dociera, mam wrazenie ze znowu leze z jakas dolegliwoscia, a nie ze "przyszlam po dziecko"0na88, Laura, apaczka, Paula_071, Katarka, małaMyszka, zabka11, Y, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:No napisze Wam, sama sie zastanawiam o co kaman, zwlaszcza ze wiem ze ona po rozstaniu jeszcze na bank byla zakochana w moim mezu...ide naostrzyc pazury...
Ofka podziwiam , ja to franca jestem - nie wyobrazam sobie takich spotkanniecierpliwa, Laura, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Lezalam juz tu 2 razy i zawsze trafialam na fajne wspollokatorki, a tym razem to uchowaj Panie Boze. Nierozgarnieta niemota, zdania sklecic nie umie, jej jedyna odpowiedz to "noooo" i przyjechala do szpitala karetka bo miala niteczke brazowego sluzu...trzymajcie mnie, a zeby tego bylo malo to pierdzielony telewizor zzarl mi 2 zlote i sie dziad wlaczyc nie chce!!
0na88, magda sz, małaMyszka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość