SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Lezalam juz tu 2 razy i zawsze trafialam na fajne wspollokatorki, a tym razem to uchowaj Panie Boze. Nierozgarnieta niemota, zdania sklecic nie umie, jej jedyna odpowiedz to "noooo" i przyjechala do szpitala karetka bo miala niteczke brazowego sluzu...trzymajcie mnie, a zeby tego bylo malo to pierdzielony telewizor zzarl mi 2 zlote i sie dziad wlaczyc nie chce!!
telewizor na monety to zawsze byl hit hahaha
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:To w szpitalach jest TV na monety
?
Na Borowskiej jest na monety. Na Klinikach nie ma w ogóle;)
Widziałam się dzisiaj z mamą i ona do mnie na dzień dobry: Jak masz nisko brzuch! A widziała mnie w niedzielę i twierdziła, że jest wysoko. Jak zakładałam buty dzisiaj to też zauważyłam, że jakoś tak nisko mam brzuch i taki twardy. Chyba małego ściąga grawitacja;)lys, małaMyszka, Zetka, gosia.b lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kurcze musze zajrzec po te staniki do pepco...
Zjedlismy obiad, przynioslam juz na gore fotelik do auta, obok postawilam reklamowke z kocykiem, ubrankami na wyjście, laktatorem i butelka. Laktator nie zmieścil mi się do torby, wiec maz dowiezie jak bedzie potrzebny. Jeszcze musze sobie rzeczy na wyjście przygotowac przygotowa, które ma mi dowiezc maz w dniu wypisu.
Dopakowalam kosmetyki do torby, wymoczylam i oskubalam stopy, ktore obecnie sa w krytycznym luszczacym stanie... I nie doczekalam sie przesylki kurza twarz!!! A mam dzis zapal i chcialam dokończyć karuzele....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka-to czopik byl z pewnością!!!! Och ale emocje!!!
Ofka-hahaha arbuza kazalas jej targac!jestes the best!
swoja droga ja bym sie na takue spotkanie nie zgodzila... Jestem pod tym wzgledem franca i mega zazdrosnica.
Niecierpliwa-wbrew twojemu nickowi zycze ci cierpliwości w tym szpitalu. Juz wiesz o ktorej godzinie masz jutro cc???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 16:43
Katarka, małaMyszka, niecierpliwa, 0na88, Laura, apaczka lubią tę wiadomość
-
Jak nie wyskoczy im zadna nieplanowana cesarka to ok.8.
Inteligentni ludzie sie nie nudza, wiec chyba ja inteligentna nie jestem bo juz pier*olca dostaje od patrzenia w sufit
Dziekuje Zabko ta cierpliwosc to dzis mi potrzebnaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 16:47
małaMyszka, 0na88, zabka11, Zetka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Kurcze! Chciałabym tego Łajtka do wózka...
http://sklep.whiteandblack.pl/pl/zabawki/12-zawieszka-lajtek-5905279501034.html
chyba go zamówię, a mąż go odbierze, bo ja po 1,5 h spacerze w parku muszę odpocząć...
Mały się wypiął... mam mega stożek...
zapomniałam się pochwalić. Wczoraj na imieniny kupiłam długo wyszukiwaną chałwę - mleczną!!! Była w Kauflandzie... wzięłam 3...niecierpliwa, zabka11, Laura, Paula_071, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Oj. Jak czytam o tych czopach... pobytach w szpitalach przed cc to juz nie moge sie doczekac
Eh. Juz niedlugo zacznie sie nowa przygoda zycia
Jak ja ogarne sama dwojke to nie wiem. Nie mam najmniejszego pojecia
Przeciez starszy synek to moje oczko w glowie. No a teraz do pary bede miala drugie oczko
A tak na marginesie to czy macie jakis sprawdziny przepis na drozdzowe z owocami i kruszonka ????? Musze sie teraz najesc bo pozniej przy kp to raczej drozdzowego jesc nie bede ;/zabka11, małaMyszka, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Ja spędzam urocze popołudnie przy książce. Jak to przyjemnie w posprzątam domku!
Ofka ja szczerze mówiąc tez podziwiam , absolutnie nie zgodzilabym się na takie spotkania, a już nie wspominając w obecnej sytuacji.
widzę, że kolejne dzieciaczki chcą wychodzić! Trzymam kciukimałaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa-zatem jutro odezwij sie po wszystkim, będziemy czekać z niecierpliwością!
malamyszka-fajniutka ta zawieszka
Ellena-kurcze nie wolno drozdzowych rzeczy przy kp??? O boze w takim razie musze zrobic racuchy z jabłkami czym predzej:)niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mmmmm chałwa
ale narobiłaś mi ochoty Myszko!
Ja cały czas do męża mówię żeby zamiast kwiatków przywiózł mi torta do szpitalaale znam go, on kupi mi i torta i kwiatki
Wczoraj mówi do mnie jak tylko wrócimy do domku z Dominisiem to co weekend będzie piekł dla nas ciasta
Ugotowałam sobie budyń na podwieczorek ale oczywiście bez cukru i co ciekawe nawet słodki mi się wydawałmałaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Zabka- nie to ze nie wolno ale pamietam jak po porodzie maz takie ciasto mi przyniosl. Najadlam sie a pozniej Blazko mial strasznie wzdety brzuszek. Polozna powiedziala ze to od drozdzowego pewnie. Pozniej jeszcze pare rezy sprobowalam i za kazdym razem byl problem. Wiec teraz wole na starcie nie ryzykowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 17:20
zabka11, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Kurcze to ze mna jest cos nie tak
Nie cierpie chalwy. I nie rozumiem jak mozna ja lubic
Za to jestem jak to maz stwiwrdzil Arbuzoholikiem
I nie rozumiem jak mozna go nie lubic
A znam osoby ktore go nie jedza bo podobno jest ochydny ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 17:20
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ellena wrote:Kurcze to ze mna jest cos nie tak