SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:leukocyty 8-12
8-12 wpw (w polu widzenia)?
Jak tak to najprawdopodobniej masz infekcję i to nie może czekać,
tak jak dziewczyny radzą powinnaś zacząć łykać żuravit 3x1 plus dużo płynów, a jutro posiew moczu i konsultacja z lek.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka, nieźle
Czyli znaczy ze rozwarcie
Trzymaj się dzielnie.
Madzik, mam nadzieję że szybko zadecydują i szybko pójdzie. Już niedługo Maleństwo będziesz tulic.
Ja chyba jutro rozdzielenie torbę na swoją i mniejsza dziecka. Bo po tej wizycie na PC to mam misz masz w tej torbie i bałagan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 20:03
Katarka, Katarka, Lady Savage, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Haha i co ma wloski??
Odpowiedział, że nie wie, bo jeszcze jest pęcherz płodowy i że to pytanie do babci, chodziło o to, że sie mówi, że jak jest zgaga to są włoski.niecierpliwa, magda sz, Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:8-12 wpw (w polu widzenia)?
Jak tak to najprawdopodobniej masz infekcję i to nie może czekać,
tak jak dziewczyny radzą powinnaś zacząć łykać żuravit 3x1 plus dużo płynów, a jutro posiew moczu i konsultacja z lek.
właśnie jedna z wrześniówek zasugerowała że mogłam coś w szpitalu załapać ;/małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Maadzik - trzymaj sie dzielnie.ja tez przy pierwszym porodzie mialzm bole krzyzowe, wiec wiem cxzym to pachnie...
Wlasnie bede robic racuchy z jablkami..
Ale niepokoi mnie ten tepy bol w krzyzu od wczoraj wieczorem....dzis caly dzien go czuje...czyzby cos sie dzialo???a moze mala sie jakos wstawila i gdzies mnie uciska????
W czwartek wizyta, mam nadzieje ze wytrwam do tego czasu bez koniecznosci jazdy na IP
Zetka - mnie dzis zobaczyla tesciowa i kuzynka i obie powiedzialy ze mam nisko brzuch i wygladam na zmeczona....widac po mnie ze juz koncowka...
Ja zreszta jak wygladam, tak sie tez czuje....Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Sisters zapraszam na pierwszą stronę - patrz - Witamy na świecie
NIESPODZIANKA czeka
No takie niespodzianki to lubimy
Olinka gratulacje!!
Magda tylko cos mi sie w terminie nie zgadza ja mam termin dzien wczesniej a dzis mam 37t5dWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 20:41
Laura, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Żabka a przyczepiałam troczki do falbanek do łóżeczka, obiad, lodówkę myłam
Od poniedziałku wracają upały, już powiadomiliśmy córkę o eksmisji w poniedziałekMaja czy ja wiem czy grzeczna.... brzuch mi pęka w szwach tak się wypina, ale do poniedziałku niech siedzi
Katarka to znaczy że masz ujście w zew. części szyjkiszykuje się do porodu
zabka11, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wow ale niespodzianka
a ja właśnie myślałam o Olince dzisiaj
Olinka Gratuluję
A tak nawiasem mówiąc trzeba się pakować i to zaraz bo duzo z nas rodzi w 38t
Ojojoj muszę się w tym tygodniu wyrobić, nie ma innej opcji....Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:5ylwia - pochwal sie karuzelka!
Katarka- eeee to ty juz rodzisz kochana!!!! Ale fajnie!!!:)zdawaj nam recenzje z postepu sytuacji!!
Magda sz- a ty gdzie zaginelas???Maya grzeczna???
Yyy, rodze? W domu?zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Żabka a przyczepiałam troczki do falbanek do łóżeczka, obiad, lodówkę myłam
Od poniedziałku wracają upały, już powiadomiliśmy córkę o eksmisji w poniedziałekMaja czy ja wiem czy grzeczna.... brzuch mi pęka w szwach tak się wypina, ale do poniedziałku niech siedzi
Katarka to znaczy że masz ujście w zew. części szyjkiszykuje się do porodu
A tak na chłopski rozum?Ujście, czyli rozwarcie? Bo zewnętrznej części szyjki już nie mam - zgladzona całkowicie.
małaMyszka lubi tę wiadomość