SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AAa to inna sprawa mi w szpitalu lekarz rysował na kartce
heheh
Ujście to jest jak jest jeszcze zew. część szyjki- szyjka się skraca i rozpulchnia, można włożyć tam palec lub dwa. Jak się szyjka zblazuje czyli znika zew. część to jest już rozwarcie. Także kochana masz już rozwarcie
Podjerzewam że masz coś takiego jak na drugim obrazku:
http://macierzynstwo-czyli-zawod-mama.pl/wp-content/uploads/2014/07/10456086_284775848374777_480843247980099712_n.pngKatarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:5ylwia - pochwal sie karuzelka!
Moja szalona karuzelaUchwyt jest ze starej karuzeli, w której maskotki były zniszczone więc zrobiłam nowe
magda sz, Aska87, Lady Savage, zabka11, Ewa123, Katarka, gosia.b, Cassie_DE, Paula_071, Hermiona, Zetka, mamasia, ekropka, Laura, 0na88, lys, małaMyszka, jesslin87, witaminkab, sylwucha89, Maniuś, kasiuleek, Aga89, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Katarka- mialam na mysli, ze jak juz masz rozwarcie to w zasadzie mozna powiedziec ze rodzisz;)
5ylwia - super pojechana karuzelka
Kurcze martwi mnie ten moj krzyz....czy ktoras odczuwa taki tepy bol krzyza???? Czy stoje, czy siedze to go czuje.....
Przy pierwszym porodzie tak mi sie zaczelo....w sobote zaczal pobolewac krzyz, w poniedzialek rano urodzilam...dlatego troche panikuje..
A lozeczko nadal nie skrecone,maz taki zajety robi mi chyba na przekor...
Wyciagnelam wszytskie czesci do zlozenia na srodek pokoju i jak wroci ze sklepu to jesli sie za to nie wezmie,sama to bede skrecac, a jego za jajca powiesze chyba!!!
Wiecznie ma na wszystko czas, normalnie krew mnie zalewa!!!! Grrrrrr!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:15
Katarka, magda sz, Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zabka moj maz mial sie uczyc gotowac rosol.. no i co? Zaklada swiatlo w piwnicy... Chyba jakis areszt tam robi..ciekawe dla kogo.
Sana dzis tez rano urodzilawlasnie fotke na fb wrzucila
zabka11, 5ylwia, Cassie_DE, gosia.b, Paula_071, Lady Savage, mamasia, małaMyszka, jesslin87, sylwucha89, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Żabka dobrze zrobiłaś z tymi częściami, może to go zmobilizuje
i będziesz miała spokojną głowę.. Co do bóli ja nic nie odczuwam.. Doświadczenia też nie mam ale skoro mówisz, że przy pierwszym porodzie tak się zaczęło to może coś jest na rzeczy!
Tak patrzę na tą pierwszą stronę i uświadomiłam sobie, że teraz dostajemy info o jednym porodzie dziennie, a jak się rozkręci to Magda nie będzie nadążała uzupełniać listyZwłaszcza jak sama urodzi!
magda sz, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorkiem
Olinka gratulacje!
Moje podejrzenia się potwierdziły i mam zastój w prawej nerce - duży... i to jest przyczyna bólu - lys podziwiam, że tyle wytrzymałaś z tą dolegliwością, naprawdę szacun!
Przez to mój mocz jest pełen erytrocytów, leukocytów, bakterii po prostu dramat... No i mam brać nospę forte i Furaginę. Moja ginka mówiła, że żuravit do 36 tygodnia można brać, bo może powodować krwawienie (apropo moczu Lady)
Z dobrych wieści - żebym nie męczyła się długo to 6.08 jesteśmy umówieni na cc(w sumie w tym przypadku to nawet dobrze, że Ala jest ułożona miednicowo, bo męczyłabym się pewnie do terminu z tym bólem)
No i tak się cieszę, że już mam wszystko gotowe, bo byłoby mi teraz ciężko cokolwiek zrobić.
Także zaczynamy odliczanie - do porodu zostało 9 dni!
(Jakoś to do mnie nie dociera)
Katarka, madzik trzymam kciuki za szybkie porodyAska87, niecierpliwa, Lady Savage, Zetka, Paula_071, Cassie_DE, zabka11, lys, magda sz, małaMyszka, Laura, jesslin87, witaminkab, sylwucha89, Maniuś, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Ciśnienie mi skoczyło: http://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Ginekologia-i-poloznictwo/Wroclaw-do-10-sierpnia-obowiazuje-rejonizacja-w-opiece-nad-ciezarnymi,153717,209.html
Olinka, Sana - Gratulacje))
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Olinka, gratulacje!
Zabko, ja jakieś 2tyg temu miałam non stop ból krzyża jak na okres. Nasila się gdy miałam zaparcia. Nawet skurcze wtedy były. Teraz też co jakiś czas czuje.
Ja za to oddychac nie mogę, Maly główkę wkłada gdzieś wysoko i są momenty ze nie mogę oddechu złapać.
Gosia, zazdroszczę terminu ustalonegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:49
gosia.b, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Zabka moj maz mial sie uczyc gotowac rosol.. no i co? Zaklada swiatlo w piwnicy... Chyba jakis areszt tam robi..ciekawe dla kogo.
Sana dzis tez rano urodzilawlasnie fotke na fb wrzucila
to chyba ta pełnia tak podziałała
małaMyszka lubi tę wiadomość