SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa wspomnij o tym sinieniu pediatrze. Mnie mowila, ze to obkurczaja sie naczynia krwionosne przy zmianie temperatury. Bede jeszcze nekac o to moja pediatre, bo on mi sie robi az fioletowy.
*
Mysza ja tez mojemu zakladam krotki rekaw. Dzisiaj w nocy np. spal w samych bodziakach na kr rekaw i w skarpetkach - bylo 22 st. Chyba bylo mu dobrze, bo przespal mi od 21 -5:20, zjadl i spal do 8. U mnie w domu utrzymujemy temp. miedzy 19-22 st., wiec bylo nam goraconiecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Dzien dobry
Dziewczynki z Wroclawia. W kwestii spotkania, to mnie najbardziej pasowalby 14 grudnia. Akurat wtedy bede we Wroclawiu, mam kontrole u gina na Krzyckiej, wiec do Parku Poludniowego tez nie byloby daleko
A z taka iloscia wozkow, zeby sie gdzies zmiescic, to chyba musialybysmy odwiedzic Korone albo na Bielanach Auchan :p Tam jest nieco wiecej przestrzeni. Ja ostatnio bylam na kawce z dziewczynami w Galerii Dominikanskiej i byl problem z trzema wozkami - to sie zdziwilysmy
W innym terminie, to wolalabym podjechac pociagiem i dla mnie dogodnie byloby cos blizej centrum. Park przy teatrze lalek bylby ok i do rynku blisko, wiec moznaby tam podejsc na kawke. Jest Jarmark Bozonarodzeniowy, wiec mogloby byc ciekawieI ladne tlo do fotek
Pulpecja, a Ty zdolalabys dotrzec z Brzegu?
-
Katarka wrote:Czy wasze dzieci też są takie podrapane bo buzi? Laura strasznie
Paznokcie ma krótkie, ale ostre i tak jeździ tymi rączkami po buźce, że jest cała podrapana
takmoja zawsze robi sobie "Geralda z Rivii" przed przyjściem zaproszonych gości
apaczka, Katarka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Lady, ja karmię tylko piersią
aaa czyli nie ma reguły, okres przyjdzie tak czy siak, tylko u każdej w innym czasie, proszę kochany organizmie by u mnie przyszedł dopierow sierpniu
haha
Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:aaa czyli nie ma reguły, okres przyjdzie tak czy siak, tylko u każdej w innym czasie, proszę kochany organizmie by u mnie przyszedł dopiero
w sierpniu
haha
Ja się właśnie dowiedziałam, ze znajoma, która urodziła trzy dni przede mną jest w piątym tygodniu. Oprócz tego ma jeszcze dwulatkę. Jakoś przeżyję ten okres ;-/apaczka, Neyla, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj sie nie wylamalam, zjadlam mini eklerki -byly pyszne. Teraz najblizsze slodkosci na Wigile
Skusilam sie wczoraj na Somersby Jezynowe - moje ukochane. Wykapalam malego, nakarmilam, uspilam i zaczelam celebrowac te chwile. I co? Bleeeeeeee. Ja pierdziu, a cala ciaze i do tej pory mialam slinitok na sama mysl. Juz nie bede tesknic. Alko juz nie dla mniePulpecja lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Witajcie
u mnie nocka jak co dzień
od 21 do teraz mała śpi :0) pewnie wstanie za 30 min
mój od czterech nocy pobudka 2,4,6 i 7, a jak usnie przed 22 to jeszcze o pólnocy
a było już tak pięknie z pobudką tylko ok. 4
ale cóż...
-
niecierpliwa wrote:Powiem tak, nie wiem co myslec o tych jej przyrostach. Ostatni tydzien jadla naprawde ladnie, np wczoraj cycka 7 razy i 480ml odciagnietego i myslalam, ze waga ostro ruszy, a tu 100g na plusie, wiec szalu nie ma.
nie przejmować się, karmić, bawić, cieszyć. Ważne, że rośnie.
Agaata, niecierpliwa, Katarka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Ja Ci powiem co myśleć :NIC
nie przejmować się, karmić, bawić, cieszyć. Ważne, że rośnie.
Jak ostatnio pisałam, że Hubert nie przybrał nic przez tydzień, a przez dwa tygodnie 70g, tak teraz przez dwa ostatnie dni mamy 110g do przodu. Ja już nic nie myślę.
Oddawaliśmy mocz do analizy, wynik idealny. Chyba przestanę się już nad tym zmóżdżać.apaczka, niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
hej mamuski:)
dzis pierwszy dzien bez słodkiego do kawy, smutno no ale cóz:D
ja jeszcze nic nie kupiłam małemu i dalej dumam co mu kupic, chciałabym cos na teraz
dzisiaj wizyta kontrolna u okulisty z małymWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 09:49
-
Pulpecja u mnie to dosc mala spolecznosc i wolalabym, zeby ludzie nie wiedzieli, ze mamy dziecko dzieki IVF. Niestety nie wszyscy, sa w stanie pojac i zaakceptowac peewne kwestie. Po co maja mi mlodego kiedys pietniwac.
Napisze Ci na priv gdzie mieszkam.Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Wy bez słodkiego, a ja... jem właśnie na śniadanie płatki kukurydziane z mlekiem i wiecie co zrobiłam? Wsypałam do nich 4 łyżeczki cukru, bo mi było gorzko
Uzależniona jestem od słodkiego!
A zostało mi jeszcze jakieś 3-4 kg do wagi sprzed ciąży, a chciałabym zejść do chociaż 55 kg, czyli jeszcze dodatkowe 3 kg...
Paula_071 lubi tę wiadomość