SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo makaron po chińsku robie bede w Tesco to kupie co potrzeba
Dzisiaj torta zamawiam ciekawe czy zrobia takiego jak sobie wymyslilam prosty prostokatny bialy z niebieska kokardka i napisem chyba nic trudnego -
Griszanka wiem, powinnam siebie sama usunać bo robię sztuczny tłum gdy jestem ale mnie nie ma
Agata tak Maja robi jedną kupe zwykle 10-11 z zegarkiem w ręku. Także robi jedną wieeeelką. Pełno w niej śluzu ale w ogóle się tym nie przejmuje bo brzuch jej nie boli, przybiera więc niech sobie będzie.
Najbardziej lubie jak ją przewijam a ta łapki wpycha w tą kupę i do buzi...z raz to sobie włożyła bo za mały refleks miałam. Przewijak powinien mieć funkcję pasów zabezpieczającychWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:11
apaczka, Pulpecja, zabka11, Katarka, Zetka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Magda, a Majka robi tylko 1 kupę dziennie? Hubert robi dowolną ilość, ale ze 4 to minimum, bardzo rzadko śmierdzą i chyba dwa razy trafiła się taka, że zrobiła lekką plamkę na ubraniu na plecach. Dzięki Bogu, że póki co nie mamy tylko 1 dziennie, bo przynajmniej nie zdarzyło mi się wyrzucić jeszcze ani jednego ubranka.
Ja Tobie nie wierze, bo Ty nie czujesz zapachu mleka :p
Ja tez wychodze codziennie, tylko dzien po szczepieniu zazwyczaj zostaje jesli jest brzydka pogoda.
U mnie na obiad ryz,buraczki i filet z indyka z oscypkiem - mama przywiozla z ZakopcaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 11:15
Pulpecja, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Lady wycchpodze jak nie pada, ale wczoraj i dzis poprostu wieje jak halny, i chyba porwało by mnie z wózkiem
U nas jest jedna kupa ale za to wielkaaaaaa, zazwyczaj wypływa, plecami
U mnie 2 pierwsze okresy to była masakra, jak wyszłam na spacer to musiałam wstapic do domu bo miałam wrazenie ze sie normalnie leje, ale 3 juz był tkai jak miałam przed ciąża
Ja mam ogórkowa, i chyba wyciagne fileta i bedzie gyros na szybko z frytkami -
U nas też teraz jedna kupa dziennie
ale taka fest! Ostatnio wysłałam męża żeby przebrał małego bo wiedziałam, że zrobił porządną kupkę ale tego to się nie spodziewałam! Mąż zaczął mnie wołać w panice
od pleców po pępek
jajka żółciótkie jak pisanki! Na początku powiedziałam żeby radził sobie sam :-p ale skończyło się kąpielą więc musiałam mu pomóc!
Szczeniaczek zawita i u nasJak jestem u siostry to Oli zaczyna się interesować tym szczeniaczkiem w szczególności świecącym serduszkiem więc zamówiłam od babci na prezent
Już nawet znam te wszystkie pioseneczki, które śpiewa
mam nadzieję, że teraz jest nowsza wersja i będzie coś nowego śpiewać
zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Katarka a probowalas kiedys owsianki wymieszanej z jogurtem owocowym i z rodzynkami. Pycha i z pewnoacia nie trzeba dosladzac.
Ktos pytal co na obiad, u mnie makaron ryzowy z kurczakiem po chinsku z warzywami.
Może normalny człowiek by nie posłodził, ale ja jestem innaKiedyś dawno temu byłam na diecie, kupowałam jogurty naturalne, bo zdrowe i mniej kalorii i wiecie co robiłam? Słodziłam je! Dieta po ch**u
0na88, apaczka, niecierpliwa, Neyla, magda sz, zabka11, aaaaga, Martucha86, Paula_071, Aga89, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Lady wycchpodze jak nie pada, ale wczoraj i dzis poprostu wieje jak halny, i chyba porwało by mnie z wózkiem
U nas też halnybo kosze na śmierci nam przewracało przed domem.
Co do kup, Zuzia miała śluz w kupie na początku, przez jakieś 2 tyg po porodzie. Od tamtego czasu i kupa raz dziennie nam się tylko trafia i bez śluzu.apaczka lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:Zazdroszczę!
mój od czterech nocy pobudka 2,4,6 i 7, a jak usnie przed 22 to jeszcze o pólnocy
a było już tak pięknie z pobudką tylko ok. 4
ale cóż...
Mój to samo od 2 tyg. Dziś pobudki o 00,2,4,5,7nie wiem czemu. Przesypial juz nocki z 1 góra dwiema pobudkami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:01
-
Agaata wrote:Jak ostatnio pisałam, że Hubert nie przybrał nic przez tydzień, a przez dwa tygodnie 70g, tak teraz przez dwa ostatnie dni mamy 110g do przodu. Ja już nic nie myślę.
Oddawaliśmy mocz do analizy, wynik idealny. Chyba przestanę się już nad tym zmóżdżać.
U nas tez podobne historie. Jutro szczepienie na rota. 3 tyg temu u pediatry wazyl 6050g, zobaczymy ile jutro. Wczoraj u mnie 6550g.niecierpliwa, Agaata, Paula_071 lubią tę wiadomość