SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa, a Ty się podpierasz ręką jak karmisz na leżąco? Ja się nie podpieram, kładę się na płasko na boku , rękę wyciągam tak jakby nad głowę Huberta, jego kładę brzuszkiem do siebie i tak karmię. Pamiętam, jak byłam w por. laktacyjnej, to właśnie babka mówiła, żeby nie podpierać się ręką, bo bardzo niewygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 13:25
niecierpliwa, Neyla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Paula, ja w ogóle nie czuję zapachu mleka jak słowo daję
Co do kup, to śmierdzące się trafiły ze 3 do tej pory, może 4. Pytałam koleżanki która rodziła tydzień przede mną i ona mówi że u nich 3 kupy dziennie i bardzo rzadko trafia się śmierdząca.
Ja myślałam, że przy kp nieśmierdzące kupy to standard
Ja matkę karmiaca wyczuje nawet w kolejce w sklepie. Jak moja bratowa karmila to kazalam okno otwierac bo mi zapach przeszkadzal;) ja codziennie zmieniam pizamke i ubranie, prysznic biore 2 razy dziennie a i tak czuje zapach mleka. Jest lepiej niz na poczatku laktacji, ale dalej smierdzi.
Wieje, ale my juz 2h na spacerze. Odebralasmy dowód Tomka, mozemy wyjezdzacmamasia, Neyla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Zetka wrote:Dziękuję dziewczyny. Nie lubię Was!!
) żarcik
mój sam nic nie śpi.
Niecierpliwa, łącze się z Tobą. Już rady nie daje i psycha mi siada bo nic tylko cycek. I cycek boli od ciumkania, splaszczony jak nowa szminka
Zetka zazdroszczę Ci że ciumka cyca, moja od urodzenia marudziła na mojego cyca, myslałam ze dlatego ze nie mam mleka, jeden specjalista, drugi, trzeci, laktację rozkręciłam a młoda ;/ bunt i od 2 tyg jak jej próbuję wsadzić cyca do pysia to się drże,poddałam się i pod zeszłej środy piję szałwię
-
Odnotowalam dzis mega sukces.
Mala w bujaku zasnela na 15 min , jak zaczela sie rozbudzac to dalam smoka i pobujalam i spi juz godzine jupiiiiii!!!
Z tej mega wolnosci postanowilam stac sie zajebista zona i zrobilam drugie danie;)
Kurczak z warzywami ( wsztsko co bylo w lodowce: brokul, kalafior,marchew, pietruszka, pieczarki, papryka,czosnek,cebula),do tego sos slodko kwasny i czerwony ryz
Jestem z siebie dumna bo juz nie pamietam kiedy udalo mi sie cos upichcic,a brakuje mi tego strasznie.niecierpliwa, Paula_071, apaczka, mamasia, 0na88, lys, Zetka, aaaaga, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hejka
Mój śpi od 23 do 6 rano bardzo rzadko budzi się w nocy na jedno karmienie.
O 6 karmienie i o 6.30 już śpi ze mną tak do 9tej lub 10tej.
I później śpi po każdym karmieniu po 1,5godzinkiZetka lubi tę wiadomość
-
Magdavsz- ten krem z burakow to z tego przepisu robilas???http://www.odzywiajsiezdrowo.pl/przepis/zupa-krem-z-pieczonych-burakow
Do niego jeszcze kulki mozzarelli dorzucic tak po prostu i wsio????
Aaaa i mialam pytac o ten szampon na ciemieniuche- oilian, tak??? U nas jest troszeczke, a ja glowke myje ziajka plynem, tym co kapieli i chyba czas wkroczyc z szamponem.tylko czy ten oilian pachnie jakos??? -
Laura wrote:Hejka
I później śpi po każdym karmieniu po 1,5godzinki
Tylko pozazdroscic...moja starsza corka tez tak ladnie spala, za to Klara jak nic z buntowniczego plemnika stworzona;) zuuupelnieeee innaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 14:00
Laura, niecierpliwa, apaczka, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Tylko pozazdroscic...moja starsza corka tez tak ladnie spala, za to Klara jak nic z innego plemnika stworzona;) zuuupelnieeee inna
Nie mam tyle pokarmu w piersi więc dokarmiamy MM, ale nie narzekam
Troche z piersi też ma mleczka -
Laura wrote:Hejka
I później śpi po każdym karmieniu po 1,5godzinkiniecierpliwa, Laura lubią tę wiadomość