SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:kto pije femaltiker? i czy jest pomocny w laktacji?
Piłam codziennie, ale nie wiem czy pomagał. Teraz pije raz na tydzień, dwa, jak mi się przypomni. Dla mnie szału nie ma.
Ja nakupowalam dziś prezentówdość sporo ale jeszcze coś tam chce kupić
-
Byłam w Arkadii popatrzeć co komu na prezent i przy okazji zajrzałam do luxmedu obok do pediatry. Przyjęła mnie bardzo miła pani, powiedziała że natłuszczać linomagiem ale dała mi skierowanie do urologa bo wargi jak wargi, powinny się rozejść pod wpływem tłustego to jest zrost przy cewce moczowej i to trzeba leczyć. Terminy do urologa w luxmedzie na przyszły rok... ale zrobię im awanturę i jak nie znajdą mi terminu w przeciągu to wymuszę wizytę w innej poradni a oni zwrócą mi kasę.
Mam wrażenie że co raz więcej włosów gubię...
Zabka przepis ten http://www.odzywiajsiezdrowo.pl/przepis/zupa-krem-z-pieczonych-burakow i do tego kulki mozarella, wkładasz do talerza i zalewasz gorącym kremem i pycha. Rób podwójną porcję - 10 buraków, 2 jabłka... bo szybko idzie
Szampon to Oilian nawilżający.
Aga, Agata i Apaczka to widzimy się w czwartek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 16:07
Paula_071, zabka11, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage, magda sz, aaaaga, Martucha86, niecierpliwa, Paula_071, apaczka, Pulpecja, Maniuś, lys, Laura, zabka11, 5ylwia, Ewa123, Katarka, 0na88, Neyla, agatka196, Meggi31, Migotkaa, Weridiana, Amberla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Moja malutka jest urodzona 10 września. Chciałabym Was poprosić o radę. Karmię piersią, dzidziuś nie robi stałych kupek, non stop "plumka" rzadkimi kupkami przez co porobiły się odparzenia. Czy któraś z Was miała taki problem i jak sobie z nim poradziła? Lekarz mówi, że nie pozbędę się odparzeń dopóki będzie robić takie kupki i tak często, i że kiedyś się to skończy... Może któraś trafiła na lepszego lekarza i jakoś sobie z tym poradziła. Dziękuję za porady! ( od razu mówię, że kąpię w krochmalu, myję wodą przegotowaną, zmieniam pieluszki co godzinę i często wietrzę, mimo to Mała ma czerwoną pupę w purpurowymi plamami, które czasem nawet krwawią ) Miałam już nawet antybiotyk w maści na to i też nie pomogło. Czuję się bezradna((
-
Hej kochane moje
Pogoda do dupy bo leje i wieje ale dzis juz bylam na spacerze mimo wszystkoz cukru nie jestesmy przeciez a na zawnatrz 10 stopni...ludzie patrzyli na mnie jak na wariatke:D
Kurcze u nas takze cos sie pomacilo z nocnym spaniem
A bylo juz tak super z kedna pobudka kolo 4...
Od tygodnia budzi sie co 3 godzale mysle ze to przejsciowe...
Jutro mamy szczepienie...
I stwierdzam ze moj Synus z dnia na dzien jest coraz wiekszym Slodziakiem
Pozdrawiamyzabka11, Laura, Zetka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
U nas spanie w ciagu dnia to loteria. Dzisiaj bylo tak: wstalysmy przed 7...30min. wyglupialysmy sie na lozku (w tym przewijanie i ubieranie). Potem mala zasnela o 10-12 (w trakcie cycus). Nasyepna drzemka byla 15-15:30 i teraz tez przysnela (17-moze do 18). Kapiemy 18:30 i o 19:30 zazwyczaj juz spi. Karmienia w nocy mam 3: 22-23, 1-2, 4-5. Co 3h a w ciagu dnia na rzadanie ale zazwyczaj co 1,5-2godz.
Mam kryzys cukrowy...wlasnie blagam meza zeby poszedl po cos slodkiego...potem jego bede obwiniala.Zetka lubi tę wiadomość
-
Miffinka u nas to samo.. Ciągle coś ciekło z tej dupinki i pojawiły sie odparzenia.. Był antybiotyk ale jakoś specjalnie nie pomógł.. Jak tylko mały szedł spać to kładłam go na brzuszku z wypiętą pupą i wietrzyłam ile się da
w miedzyczasie smarowałam bepanthenem.. Wszystko pięknie się wygoiło
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Mama juz z maleńka, a ja jadę na randkę z mężem. Będzie na mnie czekał pod kinem(dopiero prace skończył) , ale czad!
Katarka, mamasia, 0na88, aaaaga, AgaSad, Lady Savage, Neyla, niecierpliwa, zabka11, Paula_071, Migotkaa, Maniuś, Martucha86, Pulpecja, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Muffinka u mnie było to samo, pomogło wietrzenie pupy, żaden krem nie działał, tylko goły tylek. Na 2 tyg zrezygnowałam z pampersow i używałam pieluch tetrowuch bo pampersy trochę jak kompres działają. Było to bardzo upierdliwe, ale w końcu pozbylysmh się odparzeń. A kup wciąż ok 4 dziennie sadzi ehhh
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
Ewa123