SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Magda, Aga, Apaczka, postaram się ze wszystkich sił przyjść, ale nie mogę tego dzisiaj obiecać, bo nadal kiepsko z moim przeziębieniem... Dzisiaj kaszel, katar i bóle głowy... Mąż się zaraził ode mnie
Jeśli do czwartku będzie lepiej, to na pewno się pojawię.
Lys co tu dużo mówić - trzymaj się
U nas pod choinkę Natalka dostanie Sophiei wiersze Tuwima, Konopnickiej i innych
lys, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Powiedzcie czy robicie/robiłyście zakupy spożywcze on line np z Tesco?
Jak to wygląda? Dostawa jest za free czy coś się dopłaca?
Jesli odbior z tesco to za darmo, jesli dostawa do domu to we Wro placi sie ok. 5-8zl w zaleznosci od godzin dostawy. Generalnie jestem zadowolona.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Jesli odbior z tesco to za darmo, jesli dostawa do domu to we Wro placi sie ok. 5-8zl w zaleznosci od godzin dostawy. Generalnie jestem zadowolona.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja z Tesco nie zamawiam, po tym jak spóźnili się z dostawą, nie było mnie już w domu, obiecali, że przywiozą następnego dnia w określonej godzinie, nie pojawili się a jak zadzwoniłam to zdziwieni poinformowali mnie, że zamówienie jest anulowane. Koleżanka przestała zamawiać, jak ciągle nie mieli tego co chciała i oferowali jakieś artykuły zastępcze - ostatnio zamiast Pampersów przywieźli nawilżane chusteczki a zamiast Muszynianki, wodę mineralną marki Tesco. Darowałam sobie, bo szkoda czasu.
Za to jestem zadowolona z realizacji zamówień przez Auchan Direct, droższa dostawa, ale często przysyłają jakieś bony na dostawę, więc nie jest źle.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Lys, kurcze... No ja nie mogę już czytać, że cały czas jest bez zmian. Przecież nie dasz rady na dłuższą metę tak żyć... Nie masz pomysłu co lub kto mogłoby najlepiej pomóc Lily?
Cały czas męczą ją gazy, ani infacol, ani bobotic forte, ani espumisan, ani sab simplex nie pomagają. Poza tym wciąż na tapecie ten sam problem - kupa. Po wprowadzeniu debridatu była chwilowa poprawa ale od kilku dni znów to samo, nie może zrobić kupy, a jak zrobi jedną to za chwilę znów jest problem bo próbuje zrobić następną. O karmieniach nie wspominam, bo jak jest temat kupy to każde karmienie to hardcore. Chyba tylko czas może nam pomóc.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Przychodzi mąż do domu nawalony w trupa, wchodzi do sypialni i wrzeszczy:
- Stara zacznij chrapać, bo nie znajdę łóżka!magda sz, Lady Savage, AgaSad, niecierpliwa, zabka11, Pulpecja, Weridiana, Maniuś, aaaaga, Amberla, małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
Agata to wygrzewaj się do czwartku.
Aga ten link co wysłała Agata o ogrodzie saskim to film z dawnych lat jak matki tam wychodziły na spacery wózkami całymi stadami
Lys kurcze szukaj Ty kogoś do pomocy, niby półmetek za Tobą ale do lutego to Ty będziesz nie do życia.
Ofkę gdzieś wcięło po weekendzie.
Ja zamawiałam kilka razy z Leclerka i nawet ok, jak czegoś nie mieli to dzownili. Tylko 15zł się płaci za transport, nie wiem jak teraz bo już z pół roku nie zamawiałam.
lys, Aga89, Agaata lubią tę wiadomość
-
Lys a próbowałaś to windi?? Moja kuzynka ostatnio opowiadała mi o swojej małej, że miała takie gazy, kolki i bóle i męczyli się ponad pół roku, jedyną ulgę przynosiło windi i tylko w ten sposób mogli "rozgazować" małą żeby jako tako funkjonowała..
lys lubi tę wiadomość
-
Zetka dziękuję za taki prezent to dużo bym oddała.
Aga windi to mój jedyny sprzymierzeniec gdyby nie windi to chyba byśmy byli co drugi dzień w szpitalu na odgazowywaniu. Chwała tym co to wyprodukowali. Niestety to jest ulga tylko na chwilę.
Magda nie wiem kurde wczoraj jak nie mogła zrobić kupy to użyłam windi najpierw odeszły gazy potem śluz a następnie woda dlatego nie rozumiem w czym tkwi problem. Dlaczego raz robi normalnie kupę a innym razem cały dzień męczarnia.AgaSad lubi tę wiadomość