SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tak samo go ubieram to mi wiecznie za uszami trymci ze mu zimno, ja raczej nie lubie byc grubo ubrana wiec mysle ze ma to po mnie hi
Maly sie cos kreci w lozeczku, nogi w gorze, jak by mogl to by tak spal haha, dzis go polozylam na przewijakh to juz sie nie miesci, nozki wychodza jak lezal wyprostowany a podsunelam go na sama krawedz
Kupilam dzis bodziaki w coco na 74 i myslalam ze bedzie zapas a tu guzik sa takie akurat, jejciu jak szybko rosna te nasze dzieciaki
Ja ostatnio czesto wracam do zdj z brzuszkiem, baa nawet ostatnio lapalam sie na tym ze jak wstaje to lapie sie za brzuch hehe, musze sie tego oduczyc bo brzucho wisi i co niektorzy by mogli pomyslec ze znowu wciazyWeridiana lubi tę wiadomość
-
Muffinka na odparzenia stosowalam jakis czas puder i Bepanthen u nas np sudocrem sie nie sprawdzil. Niestety metoda prob i bledow.
No i jak dla mnie niezawodny tormentiol, zawsze mi pomagal w trudnych momentach nawet wczoraj u starszej .
Dziewczyny melduje sie i zycze zdrowka, u nas przygotowania do przyjazdu rodziny. Niestety mala ciagle na cycu i maz po pracy sprzata. Jutro stawiamy choinkę
Produkujecie tyle ze ciezko nadrobic ale to dobrze
Amberla super
Malamyszka a ta twoja znajoma sprawdzala czy dziecko nie ma np plesniawek itp
dzisiaj byla u mnie fryzjerka ,przyciemnilam wlosy pasemkami ale tak sobie sie z tym czuje, chyba pozniej doloze jasnych. Emma caly czas na kolanach ale dalysmy rade.
W programie miasto kobiet mowila jedna babka ze karmienie piersią dwa lata wedlug who jest dla krajow trzeciego swiata ,biednych gdzie dzieci oprocz mleka matki nie mają nic. Dla nas to jest rok
G -
Ja zaraz oszaleje.. nie śpi od 24, przebudzil sue na karmienie I przysypial przy cycku a po chwili tak sue rozbudzil ze przez godzinę śpiewał w łóżeczku, nie gadał tylko śpiewał jak w jakimś meczecie.. od 3 dni mamy jazdy z tym jego spaniem, jak nie w dzień to w nocy..
-
Mojemu też się coś przedstawiło. Budzi się zawsze 2-3. Może nie dojada wieczorem, kurcze nie wiem...
W każdym razie, pobudkę o 6 też będę miała, bo już przysypia. Je krótko i chyba to jest przyczyną. Eeeeee nie wiem...
Dzisiaj na obiad pyzy z mięsem
A za 2,5 h dokładnie rok temu robiłam test. Oczywiście nie widziałam cienia nawet, bo robiony na śpiochawyrzuciłam go do śmieci
a resztę historii to już chyba każda zna.
TAK rok temu we wtorek, o godz. 17:50 usłyszałam, że moja beta to 25!!!!Lady Savage, Neyla, Maniuś, Martucha86, Weridiana, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej ho dziołchy
Tort zamowiony 43 zl kg ma miec podobno 2ipol kg max 3 kg smak brzoskwiniowo wisniowy ma bitej smietanie pytanie czy dostane dyspense od was na niedziele na chcrzciny od naszej akcji STOP SLODYCZOM hihihi plisss
Ja ubieram mlodego tak body dlugi relaw spodenki dresowe skarpetki i kombinezon nie powiedzialabym ze jest zimowy czapka z uszkami i do śpiworka u nas tempratura za oknem ostatnio to 3 stopnie wczoraj bylo 6 i padal grad
Spiworek kupilam w smyku bedzie na kilka lat bo jest powiekszany wiec bedzie tez np na sanki
Mlody dosypia na mnie standardowo a mnie chce sie siusiu
Artek piszczy na cały regulator ale tak po doroslemu zasmial sie tylko pare razy kilka dni temu i cisza
Cwicze z nim tak jak p doktor kazala i kurde dupa caly czas ta jedna strona leniwaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 07:26
Maniuś, mamasia, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Moje kochane dziecko poszlo spac o 20:30, wstalo na jedzenie o 1:30 i dopiero teraz pelna pobudka. Nigdy nie lubilam jak wstawal po 6, ale zazwyczaj byly 2 pobudki. Teraz po karmieniu lezy w lozeczku, je kocyk i cos pogada, chociaz jest ciemno i nic nie widac;)
Griszanka, kupilam spiwor tydzien temu i caly czas go uzywam. Ubieram go jak w domu + bluza, czapka i rekawiczki. Jest mi o tyle z nim wygodnie, ze w samochodzie dziecko by mi sie ugotowalo w kombinezonie, a umeczylabym sie gdybym miala go zakladac na ulicy gdy np. pada deszcz. A tak przekladam je do gondoli i juz ma cieplo. I pasuje tez do spacerowki i na sanki. Moze nie jest jakis piekny, ale przynajmniej cieply i za 39,99
Ja tez mam te plastry, ale nie wiem czy sa takie super. Nie mam porównania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 07:08
Weridiana lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A ja dziś wyjątkowo ciężka noc
starsza pół nocy kaszlala. Idziemy dziś do lekarza. Martwię się ze rzuciło jej się na Oskrzela albo płuca... Tfu tfu, mam nadzieję że nie, bo kolejnego antybiotyk nie chce bo te trzy tygodnie przeszła ciężko
schudła prawie kilo... Nie powiem, miała z czego bo była mocna. Znaczy się wszystko szczupłe, tylko pyzy i brzuszek. A teraz szczuplutka buzia i wklesly brzuszek
serce się kraje
-
U nas szok
jedzenie o 24,4 i 5:30 juz u mnie czyli w porównaniu do ostatnich nocy to super
Dziś szczepienie na rota.
Tez mam śpiworek ale taki do spacerówki i gondoli jednocześnie. Jeszcze nie używałam.Paula_071, niecierpliwa, mamasia lubią tę wiadomość
-
To późno Wam padł Paula
my już do tych wszystkich zabawek mamy akumulatory a nie zwykle baterie i bardzo fajnie się sprawdzają.
U nas nocny armagedon. Mała się obudziła z płaczem o 24. Po pół godzinie płaczu, noszenia w końcu odbiła i zasnęłaOstatnio w ogóle mamy nocne przeboje.
Czy wszystkie sierpniowe dzieci już się śmieją w głos? My ciągle jeszcze czekamy i nie wiem czy jesteśmy ostatnie? -
Amberla suknie mialas cudna
Wiecie na czym spedzilam wczoraj cale m jak milosc? Na podgrzewaniu mleka, Julka marudzila i jej przygrzalam 30ml zjadla, myslalam ze wiecej nie tknie i tak podgrzewalam po 20,30 ml a ona wypila 190ml!! i jeszcze sie rozgladalam, ale maz powiedzial, ze dosc bo jej brzuch peknie. Zawsze jak jej przygrzeje 100ml to wypije max 30, a jak mala porcje to dogrzewam 100razy. Po'takiej porcji padla jak kawka, a po 30 minutach oczy jak 5 zl. Wzielam do cyca i zasnelam, tak tak ja zasnelam i pobudka o 3.40 i sie zastanawiam co dziec robi w lozkuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:13
Katarka, Amberla, mamasia, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Apaczka, współczuję nocki
Tak w ogóle czytam, że większość sierpniowych dzieciaków jakoś gorzej śpi ostatnio i nocki są trudniejsze. U nas póki co to się nie zaczęło, teraz znowu powrót do 1 pobudki w nocy - dzisiaj twardy sen od 19.30 do 4.10, pobudka do 5.00 na karmienie i przewijanie i sen do 7.00. Jak czytam, że forumowe dzieciaki gorzej śpią to aż się boję, żeby u nas się to nie zaczęło.
Apaczka, nie wiem czy wszystkie forumowe dzieciaki się śmieją w głos, nasz to robi już dość długo.apaczka lubi tę wiadomość
-
Hej mamuski ,
przekichana noc mialam... wczoraj uspilam ja dopiero po 01.00 , caly czas ta reka w buzi + narzekanie , jak probowalam jej reke wyciagnac to awantura i nerwowo chciala wepchnac do buzi z powrotem plus jakies piski. Obudzila sie juz o 4.00 - nie wiem , to chyba problem z zabkowaniem . Mam nadzieje ze to zeby bo nic innego mi do glowy nie przychodzi
Amberla bardzo przyjemnie sie Was oglada , super razem wygladacie
Amberla lubi tę wiadomość