SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Body modelujące PLIE
Te które zaczynają się pod piersiami i mają ramiączka
A jaki rozmiar zamawialas i jaki nosisz na codzień bo na zdjęciu to szcziplutka jesteś -
O ja - nie wiedziałam że Miru takie cudeńka sprzedaje:)
Mój młody jak raczył w końcu zasnąć o tej 2 w nocy to spał do 7.30.. o 5 coś tam kwękał ale udawałam że go nie słyszępóźniej wzięłam go jeszcze do łóżka i kimaliśmy do 09 więc to mi się podoba..
Zimno i pada, nigdzie się nie ruszam, muszę ogarnąć chałupę i zrobić zaległe prasowanie.. mały już pół godziny śpi, kawka wypita, słodycze nie ruszone:)
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Witamy się,
Jem właśnie śniadanko, mam nadzieje że Maja pozwoli mi zjeść wszystko, tata naprawił jej kotka od maty edukacyjnej i ma zajęcie. Noc taka sobie 21:30-4:30 pózniej 8-9 ale gadała przez sen wiec średnio pospałam.
Boskie te ciuszki Miru, po prostu cuda! tylko zastanawiam się kiedy ona ma na to czas? Jej synek jest chyba jakiś magicznyja się modlę żeby zjeść a szycie, czy decoupage to mogę pomarzyć
Aga, Apaczka a śmiejecie się na głos do Natalek? Moja zaczęła się śmiać jak sama się do niej histerycznie śmiałam jak psycholka. Sądziedzi pewnie myślą że mam jakąś chorobę psychiczną bo dre się na cały dom, dre w sensie jakieś dziwne odgłosy, psychopatyczny śmiech. Po jakimś czasie zaczęła mnie małpować. Może spróbujcie trochę poodwalać przy nichuwolnijcie emocje hheheh
Kurde zrobiłam sobie capucino z pianką ale chyba nie będzie mi dane wypicie na ciepło...0na88, apaczka, ainer85, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:A jaki rozmiar zamawialas i jaki nosisz na codzień bo na zdjęciu to szcziplutka jesteś
Oj taka szczuplutka to ja nie jestem
nosze L body mam XS
Ja to samo jak Magda, smieje sie do Poli jak psychol a ona to podłapała ;pWeridiana lubi tę wiadomość
-
No i poszła piękna kupa... piana, zieleń i śluz. Wczoraj pierogi ze szpinakiem jadłam, mleko kokosowe mulermilch i babka piaskowa.... Aha juz wiem babka piaskowa była z limonką.. chyba cytrusy.
Uspałam małą i kuzwa domofon...ulotki. No ja pierdole, do Was też tak dzwonią? próbowałam wyłączyć dzwiek albo słuchawkę odpiąć ale i tak słychać jak dzwoni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 11:41
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:To późno Wam padł Paula
my już do tych wszystkich zabawek mamy akumulatory a nie zwykle baterie i bardzo fajnie się sprawdzają.
U nas nocny armagedon. Mała się obudziła z płaczem o 24. Po pół godzinie płaczu, noszenia w końcu odbiła i zasnęłaOstatnio w ogóle mamy nocne przeboje.
Czy wszystkie sierpniowe dzieci już się śmieją w głos? My ciągle jeszcze czekamy i nie wiem czy jesteśmy ostatnie?
Apaczka ja też czekam. Laurze raz się póki co udało, ale nie przy mnie tylko przy Mężuapaczka lubi tę wiadomość
-
Magda to widzę, że u Was też z kupami ciekawie...u nas kupki takie średnie ostatnio i sa bardziej śmierdzące, bączków też więcej i zapachowe
Ostatnio jadłam sporo szpinaku z cebulka i czosnkiem, może to to...
Ja jem nabiał póki co nie szaleję ale nic się nie dzieje
A no i zważyłam dzisiaj Natalie bo była po kupce i siusiu i waga stoi od kilku dnichyba sobie odpuszczę to ważenie na jakiś czas, szkoda psuć sobie humor a i tak nic na to nie zaradzimy. Wkurza mnie to, człowiek budzi się w nocy, stara, karmi a waga nie powala. Frustrujące to jest, wolałabym widzieć jakieś efekty...
-
Amberla wrote:Aaaa... Laski tyle produkujecie, że nie mogę was nadrobić. Ile razy zostaje mi kilka stron, to przychodzi dzień kiedy nie mam ani sekundy czasu i nawarstwia się, że dramat!
Zostało mi 15-16 stron. Skonczę rano!!!
A teraz wrzucę wam zajawkę filmiku z naszego ślubu. Na razie tylko tyle bo znajoma chora. Ale reszta będzie w tym klimacie. Film ok 30-40 min i krótki teledysk 4-5 min. Ten filmik jest z naszej sesji zdjęciowej.
Ehh... Ja chcę już cały filmikPrzeżyć to jeszcze raz
Aż mi się micha szczerzy jak to oglądam;D Szczególnie jak koło godziny 13 30 jem pierwszy posiłek tego dnia - obwarzanek
https://www.youtube.com/watch?v=Oyq6b8TuoRc&feature=youtu.beaż z zazdrości musiałam sobie puścić swój filmik
Amberla, Laura lubią tę wiadomość
-
Magda Sz przyklej kartke kolo domofonu - pod nr xy nie dzwonic i tak nie otworze
Ostatnio gdzies slyszalam, ze to nie cytrusy uczulaja, tylko chemia, ktora sa konserwowane. Dotyczy to blisko 90% osob uczulonych na cytrusy. Ponoc wystarczy przed obraniem, rozkrojeniem porzadnie wyszorowac, nawet mandarynki.magda sz lubi tę wiadomość
-
U nas tak leje, że nie pójdziemy na spacerek,
Pokaże Wam co zrobiłam ostatnioMetryczki
i pamiątkę na chrzest
i na reszcie mogę dla swojej niuni zrobić metryczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 12:12
magda sz, aaaaga, AgaSad, Laura, mamasia, Neyla, Weridiana, Migotkaa, małaMyszka lubią tę wiadomość