SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Apaczka, współczuję nocki
Tak w ogóle czytam, że większość sierpniowych dzieciaków jakoś gorzej śpi ostatnio i nocki są trudniejsze. U nas póki co to się nie zaczęło, teraz znowu powrót do 1 pobudki w nocy - dzisiaj twardy sen od 19.30 do 4.10, pobudka do 5.00 na karmienie i przewijanie i sen do 7.00. Jak czytam, że forumowe dzieciaki gorzej śpią to aż się boję, żeby u nas się to nie zaczęło.
Apaczka, nie wiem czy wszystkie forumowe dzieciaki się śmieją w głos, nasz to robi już dość długo.
Agata tez sie tego obawiam -
Cześć Siostry,
mało się odzywam bo po pierwsze z netem na razie tu lipa i tylko podczytuje Was w wolnej chwili.
Poza tym nadal na walizkach i kartonach w remoncie, więc szału dostaje.
Dziś idę pierwszy raz do lekarza tu z Leonem. Ma stan podgorączkowy jest mega marudny i uwaga- wychodzi górna jedynka. Masakra co ja mam z nim teraz- istny armagedon. Lulanie to min. 30 min na rączkach a później jeszcze ze 3-4 razy branie na ręce, wybudza się w nocy. Poza tym ma katar i idę też to sprawdzić. Nie przysłali nam jeszcze z Wrocławia karty szczepień więc opóźnioną mamy szczepionkę. I w ogóle wszystko jest inaczej, Leon się musi przyzwyczaić i my wszyscy.
Na szczęście mam mamę parę bloków dalej więc pomoc mam dużą. Codziennie jest u nas od ok 11 do 17 aż mąż wróci z pracy.
A no i jeszcze kręgosłup mi strzelił od noszenia Leona. Ale co tam p/bólowe i do przodu bo inaczej Prezes nie uśnie. Ehhh... powiem Wam,że szczerze wymiękam.
W piatek mam urodziny a w ogóle mnie to nie cieszy jak nigdy.
Trzymajcie się ciepło, nie wiem kiedy znów się odezwę.
Zdrowie dla Was wszystkich!AgaSad, lys, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dzien doberek
Witamy sie z moja Kluseczka
Bylismy juz na szczepieniu ktore swoja droga dzielniej zniosl synus niz mamusiadwa razy kloty i jena do buzki
Wazymy 7450 g i mamy 65 cmMoja Myszka kochana
Wszystko inne w porzadkuNastepne szczepienie za 2 msc
Pytalam pana doktora o kapiel i spacer dzisiaj to powiedzial ze wszystko normalnie...co Wy o tym myslicie?
Pozdrawiamy Was dziewczynkiWeridiana lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Moja śmieszka
https://youtu.be/njRx82NRjt0
https://youtu.be/i0P9yPzy5fo
Smiechotka
No z Polą rzeczywiscie mogłyby być siostramiPodobne te nasze Pućki
Maniuś dla mnie pediatra tez powiedziala ze normalnie na spacery i ja chodzilam z Polą jak zawszeManiuś lubi tę wiadomość
-
hej:)
U nas tez sie przestawiło bo wstał po 6, do 7 polezał poczym płacz dałam butlę i po 8 zasnął , włąsnie sie obudził
Manius jaka kluseczka:)
Ja za pierwszym razem kąpałam normalnie a za drugim razem właśnie mama mi powiedziała ze sie nie kąpie i nie kąpałam i chyba jutro tez nie bede kapac tylko umyje pieluszką
Myszka to witaj w klubie, bo to tez był mój szczęsliwy dzień, tylko ja tst robiłam po 13 zaraz przed praca, Boziu myślałam ze oszaleje ze szczęscia!Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:I 12h jest bez jedzenia? Ile wazy Twoja corcia?
nie wiem, miała mieć w pon szczepienie ale zadzwonili, że 2 lekarzy jest chorych i lekarka mojej niuni przejęła wszystkie chore dzieci i muszą odwołać szczepienie -
hehe ja po kapieli , Zoska tradycyjnie w bujaczku a ja moglam w spokoju wziac prysznic polewajac co jakis czas szklane drzwi woda dla urozmaicenia jej czasu ... teraz ja posadzilam w bujaczku i oglada babyfirst... a ja zasypiam na siedzaco.
magda sz lubi tę wiadomość
-
A my wstalismy po 9
Przebudzal sie tylko na cyca 2:30; 6:10 i spal dalej. Wyspalam sie
Wczorajszy dzien bez slodyczy przetrwalam, a dzisiaj bedzie latwiej, dzien dla mnie bedxie krotszy
Dziekuje dziewczyny za informacje odnosnie spiworkow. Paula wlasnie zastanawialam sie, czy jak ubiire Karola, tak jak ty ubierasz Tomka do spiwora, czy nie bedzie marzl.
A gdzie kupowalas swoj spiworek?
Co za pogoda... Szaro, buro i siapi bleeee
Milego dnia dziewczynki -
już wiem dlaczego Miru nie odzywa się!! patrzcie jakie cuda ona robi
https://www.facebook.com/magda.piotrowska.14/media_set?set=a.949589811780322.1073741850.100001879354536&type=3&pnref=story
Ps Karolina, zamówiłam sobie te gacie z golfem co polecałaś (czyt. te body na szelkach) REWELACJA!!!! -8 cm w pasie, żadnych wałków na plecach, nic się nie zsuwa . Naprawde super
Lady Savage, 0na88, magda sz, Maniuś, Zetka, Paula_071, mamasia, Katarka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:już wiem dlaczego Miru nie odzywa się!! patrzcie jakie cuda ona robi
https://www.facebook.com/magda.piotrowska.14/media_set?set=a.949589811780322.1073741850.100001879354536&type=3&pnref=story
Ps Karolina, zamówiłam sobie te gacie z golfem co polecałaś (czyt. te body na szelkach) REWELACJA!!!! -8 cm w pasie, żadnych wałków na plecach, nic się nie zsuwa . Naprawde super
Ciesze sięJa je nosze do tej pory, piore normalnie w pracle 40* i nic sie z nimi nie dzieje
ainer85 lubi tę wiadomość
-
Apaczka moja Natalka tez się jeszcze nie śmieje głośno.
Karolina Ainer podrzucicie link to tych magicznych gaci, sprawie sobie takie bo juz wkurza mnie ten mój brzuch.
Ja jestem załamana moja córka nie chce w ogóle jeść. Trochę pociągnie z piersi (dopóki szybko leci) a butelki to za cholerę nie chce ruszyć jest mega histeria. Dziś to nawet próbowałam po kropelce podawać jej tego mleka. Może i by mnie to nie martwiło gdyby nie to ze bardzo mało siusia. Ostatnio od godz 19 do 4 pieluche była sucha. A dodatkowo widzę ze schudła bo ma mniej fałdek na nóżkach i taki zapadniety brzuszeknormalnie jak pomyślę o karmieniu jej to aż ciarek dostaje
nie mam tu wagi u rodziców żeby sprawdzić ile teraz waży
-
Aga89 wrote:Apaczka moja Natalka tez się jeszcze nie śmieje głośno.
Karolina Ainer podrzucicie link to tych magicznych gaci, sprawie sobie takie bo juz wkurza mnie ten mój brzuch.
Ja jestem załamana moja córka nie chce w ogóle jeść. Trochę pociągnie z piersi (dopóki szybko leci) a butelki to za cholerę nie chce ruszyć jest mega histeria. Dziś to nawet próbowałam po kropelce podawać jej tego mleka. Może i by mnie to nie martwiło gdyby nie to ze bardzo mało siusia. Ostatnio od godz 19 do 4 pieluche była sucha. A dodatkowo widzę ze schudła bo ma mniej fałdek na nóżkach i taki zapadniety brzuszeknormalnie jak pomyślę o karmieniu jej to aż ciarek dostaje
nie mam tu wagi u rodziców żeby sprawdzić ile teraz waży
Body modelujące PLIETe które zaczynają się pod piersiami i mają ramiączka