SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:u nas dziś też nocka nie najlepsza, zasnął 22.40 i pierwsze budzenie przed 2, potem 4 i już koniec spania w kołysce, nie dał się odłożyć, więc o 5 wzięłam go do naszego łóżka i tak do 7.30 półdrzemkowaliśmy, tzn, bardziej on niż ja. Wczoraj byliśmy u proboszcza po zgodę na chrzciny w innej parafii, na szczęście dał bez problemu (za opłatą
), a dziś idę do proboszcza w parafii w której będziemy chrzcić (tam, gdzie i my byliśmy chrzczeni) już pozałatwiać formalności. I teraz pytanie? ile płaciłyście co łaska za chrzciny?
mamasia lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka nie bój się nie wyrzucę Cię z wątku
Mamasia 150zł, wyjęłam tyle z portfela chciałam dać 100 a ksiądz zobaczył że wyjmuję 150 i normalnie wyrwał mi mówiąc Bóg zapłać... bałam się żeby na niego nie trafić w kancelarii bo jak ślub braliśmy (w innym mieście) to musiałam tu zapłacić odstępne...plus zapowiedzi których nawet nie było- uwaga 600 zł- 300 licencja i po 150 ode mnie i od męża za zapowiedzi. Z roku na rok przybywa nadwagi tym księżom..prawdziwy post by im się przydał, założe się że dają sobie wzajemnie dyspensę i wpierdzielają za te 600 zł kiełbe w post.
Edit: haha Ofka ale ja nie przyłączałam się do akcji stop słodyczom..znam siebie wiec chciałam być uczciwa -
Mamasia 150zł, wyjęłam tyle z portfela chciałam dać 100 a ksiądz zobaczył że wyjmuję 150 i normalnie wyrwał mi mówiąc Bóg zapłać... bałam się żeby na niego nie trafić w kancelarii bo jak ślub braliśmy (w innym mieście) to musiałam tu zapłacić odstępne...plus zapowiedzi których nawet nie było- uwaga 600 zł- 300 licencja i po 150 ode mnie i od męża za zapowiedzi. Z roku na rok przybywa nadwagi tym księżom..prawdziwy post by im się przydał, założe się że dają sobie wzajemnie dyspensę i wpierdzielają za te 600 zł kiełbe w post.
Edit: haha Ofka ale ja nie przyłączałam się do akcji stop słodyczom..znam siebie wiec chciałam być uczciwamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
ainer85 wrote:już wiem dlaczego Miru nie odzywa się!! patrzcie jakie cuda ona robi
https://www.facebook.com/magda.piotrowska.14/media_set?set=a.949589811780322.1073741850.100001879354536&type=3&pnref=story
Ps Karolina, zamówiłam sobie te gacie z golfem co polecałaś (czyt. te body na szelkach) REWELACJA!!!! -8 cm w pasie, żadnych wałków na plecach, nic się nie zsuwa . Naprawde super
i jeszcze jak ładnie foci
-
Nie jecie slodyczy to chociaz sie bzykajcie no czlowiek musi byc szczesliwy.co byscie chcialy na mikolaja? Ja rozwiazanie egzaminu i mniejsza dupe a Wy?
Laura, Pulpecja, niecierpliwa, 0na88, aaaaga, mamasia, Weridiana, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zetka my nie dostalismy zgody na rotawirusy od naszej pediatry, gastroenterolog tez sie nie zgodzil, bo mialam miec pisemna zgode dla pediatry, no i ten prywatny co nam radzil koze kupic tez powiedzial, ze dobrze, ze rota w takiej sytuacji odpuscilismy.
Ona Ty burzuju za tania byla zyrafka, ze wyparzac ja chcesz
Aga89 wspieram Cie mocno, wiem co przezywasz, dla mnie dalej karmienie to nic milego, bo musze ja capnac na spaniu, nastawiac budzik w nocy, bo wtedy jej staram sie nadrobic, ale na pocieszenie Ci powiem, ze to na pewno minie, bo u nas choc do idealu daleko, to jest lepiej niz bylo 2,3 tygodnie temu, choc caly dzifn kreci sie w okol kaRmienia, bo albo jestem uwiazana z nia w lozku, zeby nakarmic na spiocha, a i musze jakos mleko sciagnac, bo ksiezna czasem ma ochote na butelke i tak jak wczoraj na noc 190ml wciagnela. Sikaniem tak sie nie martw, bo nawet za dobrych czasow u nas pielucha byla sucha w nocy, dlatego przestalam ja przewijac i jak zakladam ok 21 pampersa, tak do 7,8 go ma az wstanie. A probowalas dac jej cyca jak zasypia?
Ofka potem tego mikolaja do mnie wyslij
Apaczka ja mam takie same mysli, zeby ta mage w pizdziet schowac. Ja zawsze waze Julke rano jak wstanie, nie pilnuje czy poszla kupa, siku jest wtorek jest wazenie. Wczoraj z ciekawosci zwazylam ja przed kapiela i wieczorem bylo 6580, a rano 6700Staram sie juz wyluzowac choc to ciezkie. Niedlugo dostanie schaboszczaka w lape i heja
Najwazniejsze, ze podwoila wage urodzeniowa w terminie, a jak nie jest glodna ja z nia walczyc nie bede. Jak placze, a wszystkie inne potrzeby zaspokojone to proponuje cyca, jak nie chce to butelke, jak nie pasi to dostaje na spiocha.
My juz 3 dzien nie wychodzimy z domu, 2 dni wialo tak ze porwalo nawet jakies stoidlo na bp, a dzis caly dzien pada, ale checi mialam bo nawet wozek kazalam mezowi wyjac
Magda prosze mnie usprawiedliwic, bo o 16 tesciowie na kawe wpadaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:47
Amberla, Paula_071, apaczka, Zetka, 0na88, Aga89, Katarka, mamasia, Weridiana, 5ylwia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja bym chciała ... wybrać się do jakieś spa, masażystki, nigdy nie byłam
chciałbym zobaczyć jak to jest
na razie czekamy na tatusia i jedziemy do kardiologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 15:00
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:I ja. Wszystkie spodnie mi wiszą na tyłku
Ile bym dala za taki problem, nie grzeszcie i nie wku**iajcie tych co spodnie nie wisza ;P Znaczy mi tam tez wisza...jak se kupie za duzePulpecja, ainer85, apaczka, Zetka, 0na88, witaminkab, Agaata, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Edit: haha Ofka ale ja nie przyłączałam się do akcji stop słodyczom..znam siebie wiec chciałam być uczciwa -
O kurde to my wczoraj mielismy tą rocznice hehe nie dostalam kwiatow ani nic buuu
apaczka, Zetka, Laura, Neyla, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość