SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apaczka wrote:Kobiety jeśli chodzi o jutrzejsze spotkanie to widzimy się w Ogrodzie Saskim o 13? Wejście od BZ WBK?
Agata będziesz?
Tak widzimy się jutrowejście od BZ WBK to jest to na rogu marszałkowskiej i królewskiej? ??
-
Niecierpliwa Natalka jest nauczona zasypiać przy cycu. Do tej pory nie byli problemu bo jak nie miałam pokarmu to dawałam z butli. A ona teraz nie weźmie cyca do buzi jak on jest flak. Nawet przez sen musi jej szybko lecieć bo inaczej wypluwa
także teraz nie dość że nie je to jeszcze jest histeria z zasypianiem bo butelki w ogóle nie chce wziąć do ust. Mam nadzieję że to szybko minie
mam wrażenie ze to jest u nas Tak się zaczęło dziać po szczepionce na rotawirusa. Po pierwszej dawce podobnie się zachowywała
-
oo Inka.. Paula dzięki za inspirację bo siedzę i myślę co by tu zjeść skoro słodyczy nie jem..
Mój to ma dziś spanie, śpi od 14.00.. zasnął od razu na spacerze i śpi w gondoli w pokoju przy otwartym oknie.. zawsze mam dylemat bo go nie rozbieram tylko śpi tak jak na spacerze, w pokoju chłodno no ale nie tak jak na zewnątrz.. każda próba choćby zdjęcia czapy kończyła się wybudzeniem no ale jak tak długo śpi to kurcze spocony zawsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 16:39
Paula_071, Neyla lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Tak
Trochę się boje jutrzejszego spotkania przez te nasze cyrki z jedzeniem. Mam nadzieje ze uda nam się spokojnie pogadać i Natalka bez wielkich awantur zniesie pierwsza wycieczkę komunikacja miejska -
U nas barszcz z uszkami w tym roku moja mama z ciociami 350 narobily na ok 25 osob
Śledzie w smietanie karp smażony ryba po grecku i dwie inne no z pieczarkami i w sosie chrzanowym w galarecie i tez kompot z suszu którego ja nie lubie to w wigilie a w nastepne dni kaczka pieczone mieska salatka jazynowa
Luski tez mam w portfelu
U tesciowej jest grzybowa z makaronemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 16:38
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Niecierpliwa Natalka jest nauczona zasypiać przy cycu. Do tej pory nie byli problemu bo jak nie miałam pokarmu to dawałam z butli. A ona teraz nie weźmie cyca do buzi jak on jest flak. Nawet przez sen musi jej szybko lecieć bo inaczej wypluwa
także teraz nie dość że nie je to jeszcze jest histeria z zasypianiem bo butelki w ogóle nie chce wziąć do ust. Mam nadzieję że to szybko minie
mam wrażenie ze to jest u nas Tak się zaczęło dziać po szczepionce na rotawirusa. Po pierwszej dawce podobnie się zachowywała
U nas tez bywały problemy z jedzeniem, moja w ogóle raczej je niewiele. Zauważyłam, że sporo dzieci ma na pewnym etapie bunt żywieniowy
-
magda sz wrote:No i poszła piękna kupa... piana, zieleń i śluz. Wczoraj pierogi ze szpinakiem jadłam, mleko kokosowe mulermilch i babka piaskowa.... Aha juz wiem babka piaskowa była z limonką.. chyba cytrusy.
Uspałam małą i kuzwa domofon...ulotki. No ja pierdole, do Was też tak dzwonią? próbowałam wyłączyć dzwiek albo słuchawkę odpiąć ale i tak słychać jak dzwoni.
Tez dzwonia... mimo domofonu manualnego i tego ze mieszkamy na samej gorze. Nigdy tego nie zrozumiem jakim cudem zamiast wybrac pierwszy nr mieszkani wybieraja kurwa ostatni. Patrza na zakres nr 26-34 i zawsze pada na nasz. Zebym ja tyle szczescia w totka miala... -
Katarka wrote:A i jeszcze coś. Laura od jakiegoś czasu rzadziej je. Kiedyś jadła w dzień co 1,5-2 h, teraz przeważnie co 2,5 h, to normalne? Mam nadzieję, że nie wpłynie to źle na laktację....
-
apaczka wrote:A jak długo to wtedy trwało? Czytałam gdzieś, że tak bywa po tym szczepieniu
U nas tez bywały problemy z jedzeniem, moja w ogóle raczej je niewiele. Zauważyłam, że sporo dzieci ma na pewnym etapie bunt żywieniowy
To trwało ponad dwa tygodniedziś właśnie mija równo 2 tygodnie od szczepienia także mam nadzieje ze nie długo wszystko wróci do normy. Moja koleżanka tez tak miala ze w przeciągu 5-7 od szczepienia na rotawirusa jej mała przestała jeść na jeździła się po lekarzach i w końcu ktoś jej powiedział ze ta szczepionka wyjalowila i podraznila przewód pokarmowy i to z tego powodu mała jej nie chciała jeść. Kupiłam probiotyk podaje Natalce ale to też musi minąć kilka dni zanim ona zacznie działać. Gdybym usłyszała o tych powikłania h wcześniej to nie wiem czy bym się zdecydowała na to szczepienie
-
A mój mąż jest negatywnie nastawiony do takich zdjęć dzieci - od zawsze współczuł tym maluchom, że przebierają je w niewygodne ciuchy, wyginają i błyskają fleszem po oczach. I jeszcze dwie osoby nam opowiadały, jak to dzieci płakały i trzeba było je uspokajać cycem żeby ładne zdjęcia wyszły. Ja lubię ładne zdjęcie, ale faktycznie nie kosztem dzieciaczka.
Neyla lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A ile placicie za takie profesjonalne sesje zdjęciowe ?
No Natalka tez rzadko jada w dzień bo dziś jadła o 9 a później dopiero o 14. W miedzy czasie próbowałam nakarmić ale był rykteraz mam nadzieje ze wieczorem trochę nadrobi
-
Paula_071 wrote:Trzeba mieć maila na gmailu z mojej wiedzy.
Boli, ale mniej. Tzn mam takie momenty, że przestaje boleć. Dziwne to. Jak nie przestanie boleć to pójdę do gina. -
0na88 wrote:
Dodatkowo w uszkach co roku ukrywamy 1 grosik i kto trafi na uszko z 1gr bedzie mial dostatek pieniedzy przez najblizszy rok , plus na nowy rok dajemy sobie wysuszone luski z karpia - wsadzamy do portfela i tez maja niby sprawiac ze "pieniadze beda sie nas trzymac".